ח חולה על יעל שרוני New member 1/10/06 #5 ניראה לי../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
א אפרת ונירו המדהימים New member 1/10/06 #7 *אני בטוחה../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
R RaZiK4 New member 3/10/06 #13 זה נראה כאילו הגבתי לעצמי../images/Emo6.gif אני מקווה שאתם מבינים שזה תודה על התמונה ולא על זה שהיא יפה [?!]
זה נראה כאילו הגבתי לעצמי../images/Emo6.gif אני מקווה שאתם מבינים שזה תודה על התמונה ולא על זה שהיא יפה [?!]
N N0 far New member 3/10/06 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דיי כבררר אתה כל פעם קורע אותי מחדש עם היציאות שלך יש לך יציאות כאלה... מצחיקות ( ) אוייי ***מנסה להירגע*** ***לוקח קצת זמן*** ***נרגעת***
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דיי כבררר אתה כל פעם קורע אותי מחדש עם היציאות שלך יש לך יציאות כאלה... מצחיקות ( ) אוייי ***מנסה להירגע*** ***לוקח קצת זמן*** ***נרגעת***
N N0 far New member 3/10/06 #20 הוא חב"מ../images/Emo70.gif (חופר בצורה מצחיקה וכן, המצאתי את זה עכשיו )