מממ...

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifמממ...

כמה שלא נראה לי שאתם צריכים את זה...הנה סיכום שבועי
ממ..אז ככה:
דבר ראשון-חג שבועות שמיייח ופורח שיהיה לכם
תעשו חייייםםם ותאכלו הרבה
Monster in Law בישראל
עד ה-5 ביוני עשה $231,444 בארה"ב
עד ה-9 ביוני עשה $73,850,787 סה"כ-
$90,187,493
תמונות חדשדשות
פה
והדבר הכיייי חשובבבב- השבוע, ב-5.6.05, היה היום הנישואים של ג'ניפר ומארק
מושלמיייםם שיהיה להם המשך זוגיות ארווווךךך המוון המווון ביחדד
ושיהיו כברר ילדיםם
טוב...זהו להשבוע, אין הרבה מה לסכם
שיהיה לכם חג שמייח, שנה טובה, וצום קל
ביי שלום

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifוכדי להפיג..

קצת את השיעמום...הנה שאלון חביב (שנקלח כמובן מפורום סקרים ושאלונים)
מה שלומכם? סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? איך עבר השבוע די טוב או די רע? על מה אתם חושבים עכשיו? מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? יש חבר\ה?

יאללה אנייי

מה שלומכם? סבבה סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום טוב איך עבר השבוע די טוב או די רע? אחד השבועות הטובים על מה אתם חושבים עכשיו? על שהיה ממש כיף ביומולדת של חברה על כמה אני מתההההההה מעייפות וכמה הליכה על פלפורמות זה לא חוויה מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? ההורים היו בביצפר מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? וואי היו הרבה... אמא.. ימי הולדת.. בגד ים חדש... מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זוכרת האמת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? חצי שעה ככה ניראה לי רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? כןןןןן!! ממששששששש!!! *סיפור ארוך עזבו* רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? היו היו :))) מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כולם חשובים לי כל הזמן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כעעעע יש חבר\ה? יש דייט שבוע הבא לילה טובבבבבבבב חג שמחחחח

Lopezit

New member
אני../images/Emo41.gif

מה שלומכם? סביר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? היה כיף לישון איך עבר השבוע די טוב או די רע? רע בלאט על מה אתם חושבים עכשיו? הרבה דברים מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? מגן בהיסטוריה מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? אחרי השבוע המסריח ללכת לים מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? אתמול רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? אנערף מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? אממ יש חבר\ה? לא

עונה ../images/Emo98.gif

מה שלומכם?
סבבה. סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?
נחמד. איך עבר השבוע די טוב או די רע?
סבבה. על מה אתם חושבים עכשיו?
לא חשוב. מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?
לא זוכרת. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?
אני בכלל לא זוכרת מה היה השבוע.
מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?
לפני כמה ימים. מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?
אתמול
רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?
לא. רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?
כן. מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?
כן. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?
כן. יש חבר\ה?
לאאאאאא :)

oren456

New member
אחלה של סיכום

מה שלומכם? חראאא סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? רעעע איך עבר השבוע די טוב או די רע? רעעע על מה אתם חושבים עכשיו? על בגרות בתנ"ך מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? בגרות בגמרא מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? אירוסים של אחותי מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? מזמן מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? לפני כמה דקות רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא נראה לי שרציתי אי פעם רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? אין מושג מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? הלוואי

שלי !

מה שלומכם? בסדר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?אני לא יודעת רק קמתי נראה ... איך עבר השבוע די טוב או די רע?אממ לא משו המון מבחני פיזה ! על מה אתם חושבים עכשיו?על כדורי שוקולד (איך אני הולכת להכין אותם) מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?אמממ נכשלתי במבחן !!! מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?הייתי עם כל החברים בבאולינג מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?חחח... יום חמישי שעבר רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?לא מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?אממ כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?כן יש חבר\ה?אממ לא נראה לי בדרך

Lydias767

New member
קראו את שלי משהו קורעעע

מה שלומכם?גרועעעע אתם יודעים מה זה כשמפגיזים אותך מהמרפסת של הקומה השלישית איזה 3 ילדים כשכל אחד זורק במכה איזה 5 שקיות והן לא פוגעות בך אלא פוגעות על הכביש המסריח והכל עף אלייך? סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? דווקא אחרי המקלחת וניסיון נוסף ללכת לסופר דיי הצליח...חחח שמעו משהו מצחיק כמה ילדים (בעצם כיתה שלמה של ילדים כיתה ה התחילו לרוץ אחרי חחח אבל אחד מהם נפל חזקקק *אווץ'* (יששששששששש) הילד הכי שנוא אליי חבר של אח של חברה שלי...חחח אני צחקתי כל הדרך הביתה אנשים חשבו שאני משוגעת!!! איך עבר השבוע די טוב או די רע? גרועעעעעע אחרי המגן המזעזע שלי בהיסטוריה (63) ובגיאוגרפיה (69) מזל שיש בגיאוגרפיה עוד אחד ובקודם קיבלתי 91 :) על מה אתם חושבים עכשיו? על אהבה??!! מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? זרקו עליי מלא שקיות מים....חח מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?טוב היה דיי קורע לראות את הילד הקטן והשנוא נופלללל חחחח מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?וואי לפני הרבה זמן מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? חחח היום!!! וגם פעם אחת כשסיפרתי לחברה שלי כשילד אחד בא אליי ואמר לי כזה *תראי יש לי שפם כמו של פארק (אנטוני פארקר השחשן החתיךךךךך כאיעלווו) ואני אמרתי לה שהייתי צריכה להגיד כן גם לי יש אחד כזה מה אתה מתלהב?...חחח רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?כןןןןןןןןןןןןןןןןןן רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?כןןןןןןןןןן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?כןןןןןןןןן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?כןןןןןןןןן יש חבר\ה?לא ות'אמת לא ממש בא לי...חח

למעלה