מממ...

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifמממ...../images/Emo26.gif

וואי יש הרבה מה להגיד... אז הנה לכם
דבר ראשון-אנחנו נמצאים בתקופה נוראאא לחוצה של מבחנים ובגרויות (רובנו לפחות), אז שיהיה המון בהצלחה לכוווולם
תמונות חדשדשות מהשבוע:
תמונות בלעדיות מהסרט MIL כאן *תודה ללידיה*
תמונות מצרפת פה *תודה לליאת*
Mnoster in law
הסרט ירד למקום 4 בגלל 2 כניסות חדשות בסופ"ש (שישי-ראשון)הוא עשה
$9,250,000 סה"כ בארה"ב- $58,905,000 סה"כ בארה"ב- $60,730,000 *תודה לליאת*
ישנה שמועה על בושם חדש שג'ניפר הולכת להוציא וייצא ב-2006...נכון או לא?!נחכה ונראה...
ממ..ג'ניפר הצטלמה ללוח השנה של Pirelli בתמונות סקסיות מאוד...(?) טוב...זהו להשבוע... אם באמת אתם רוצים שאני אסכם לכם את השרשורים וכל מה שהלך פה השבוע במילה אחת היא תהיה "לימודים","לימודים" ועוד פעם "לימודים"
כל השרשורים נראים כמו פריקת עצבים על הבגרויות חח... טוב שיהיה בהצלחה
חג שמייייח,שנה טובה ויומטוב ביי שלום

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifוקחו לכם...

שאלון נורא חביב (שנקלח מפורום סקרים ושאלונים כמובן..) קצת להפיג את אווירת הלימודים שנמצאת פה...
אוכל : האוכל הכי טוב: המסעדה הכי טובה : החטיף הטוב ביותר: הקפה הטוב ביותר: השוקולד הטוב ביותר: הפרי האהוב עליכם ביותר: חברת מוצרי חלב הכי טובה :
אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : האתר הטוב ביותר באינטרנט : הפורום הטוב ביותר בתפוז:
אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : העיר הטובה ביותר : החוף השווה ביותר בארץ : המקום הישראלי ביותר: התכונה הישראלית ביותר: העונה הנחמדה ביותר:
אנשים : הבן אדם הרע ביותר : הבן אדם הטוב ביותר: הבן אדם האהוב ביותר : הבן אדם החכם ביותר: הבן אדם המכוער ביותר: לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור :
אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: חנות הנעליים הטובה ביותר: חברת האופנה הטובה ביותר:
בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: תרופת הסבתא הטובה ביותר: בית החולים הטוב ביותר:,
בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : בעל החיים המיוחד ביותר :
בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: המשחק הכיפי ביותר : הקניון הטוב ביותר בארץ: פארק המים הטוב ביותר: המלון הטוב ביותר: האולם הכי טוב שהייתי בו: קבוצת הכדורגל הטובה ביותר:
חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) חברת הטיסה הטובה ביותר : יצרנית המכוניות הטובה ביותר : יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : הבנק הטוב ביותר: ספק אינטרנט הטוב ביותר : ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה:
טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : הסרט הכי טוב שיצא עד היום: לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : השחקן האמריקאי הטוב ביותר : השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : שחקן ישראלי הטוב ביותר : השחקנית השיראלית הטובה ביותר : התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: מגיש החדשות הטוב ביותר: ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: הבדרן המצחיק ביותר: ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה:
לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: המקצוע המעניין ביותר: התואר המעניין ביותר:
מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : הלהקה / זמר הטובים ביותר : תחנת הרדיו הטובה ביותר: ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר:
ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : הדיאטה הטובה ביותר: סוג הספורט המועיל ביותר: הספורטאי הטוב ביותר:
עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : המקום הטוב ביותר להירגע בו : המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו:
פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : המפלגה הטובה ביותר : השר הטוב ביותר :
פנאי : הספר הטוב ביותר : העיתון היומי הטוב ביותר : העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : ההמצאה הגדולה ביותר:
קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : הגבר הכי יפה: קרם פנים הטוב ביותר : חברת קוסמטיקה הכי טובה : הבושם הכי טוב: המסיכה הטובה ביותר: הסבון הטוב ביותר: חברת האיפור הטובה ביותר: חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: הדוגמנית היפה ביותר בעולם :
שמות: השם היפה ביותר לבת : השם היפה ביותר לבן : השם היפה ביותר לכלב : וזהו

Lydias767

New member
../images/Emo18.gifשלי../images/Emo18.gif

מין :נקבה גיל :17 וחצי אוכל : האוכל הכי טוב:ספגטיייי המסעדה הכי טובה :אלפינה בנתניה! החטיף הטוב ביותר:צ'יפס וגלידת עוגיות...יאמיייי הקפה הטוב ביותר:קפוצ'ינווו השוקולד הטוב ביותר:פרהההההה הפרי האהוב עליכם ביותר:אננסססססס חברת מוצרי חלב הכי טובה :יטבתההההה אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר :קאספרסקי האתר הטוב ביותר באינטרנט :שלייי :) HTTP://WWW.JENNIFER-LOPEZ.AREA.CO.IL הפורום הטוב ביותר בתפוז:הפורום של ג'ניפרררר אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר :טריפולי העיר הטובה ביותר :נתניה החוף השווה ביותר בארץ :חוף בנתניה המקום הישראלי ביותר:נתניה התכונה הישראלית ביותר:קללות! העונה הנחמדה ביותר:אביב אנשים : הבן אדם הרע ביותר :אני! הבן אדם הטוב ביותר:לא אני! הבן אדם האהוב ביותר :האחיינית שליייי הבן אדם החכם ביותר:אני! הבן אדם המכוער ביותר:עידו סטולרו! לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור :לשים עליו זין! אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר:אירוקה חנות הנעליים הטובה ביותר:כל חנות חברת האופנה הטובה ביותר:דיזל בריאות : קופת החולים הטובה ביותר:מכבי תרופת הסבתא הטובה ביותר:שוםםם בית החולים הטוב ביותר: תל השומר בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר :כלבבב בעל החיים המיוחד ביותר :קוףף בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב:כל דיסקוטק המשחק הכיפי ביותר :כדורעףףף הקניון הטוב ביותר בארץ:קניון השרוןןן פארק המים הטוב ביותר:שפיים המלון הטוב ביותר:פארק בנתניה או הכרמל בנתניה האולם הכי טוב שהייתי בו:אולמי אליזה בבנימינה קבוצת הכדורגל הטובה ביותר:בית"ר חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..)אורנג' חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..)סלקום חברת הטיסה הטובה ביותר :ארקיע יצרנית המכוניות הטובה ביותר :פולטווגן יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר :שארפ חברה להשכרת רכב הטובה ביותר :באז'ט הבנק הטוב ביותר:לאומי ספק אינטרנט הטוב ביותר :ברק ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : יסססססס המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה:מדפסתתתת חדשהה משולבתתת טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה :מגרש ביתי ועקרות בית נועשותתת הסרט הכי טוב שיצא עד היום:חותנת בהפרעה ומארגנת החתונות! לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר :בובה פראית השחקן האמריקאי הטוב ביותר :צ'אד מייקל מארי השחקנית האמריקאית הטובה ביותר :ג'ניפר לופז השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר :פקונדו ארנה השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר :נטליה אוריירו שחקן ישראלי הטוב ביותר :אין! השחקנית השיראלית הטובה ביותר :אין! התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר:ארץ נהדרת! מגיש החדשות הטוב ביותר:חיים יבין ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר:2 הבדרן המצחיק ביותר:אלי ומריאנו שניהם למדו בבית הספר שלי :]] ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה:ערוץ פלייבויי...חחח ;] לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר :אין לי מושג האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר:אין לי מושג המקצוע המעניין ביותר:ארכיאולוגיה התואר המעניין ביותר:אין לי מושג זהו אין לי כוח ליותר... היה לי את הבגרות הכי מעפנהה בארץץץץ

Lopezit

New member
שלי

גיל : 16 עוד מעט אוכל : האוכל הכי טוב: אוכל של אמא המסעדה הכי טובה : החטיף הטוב ביותר: יש מלא הקפה הטוב ביותר: נס קפה של עלית חיחי השוקולד הטוב ביותר: קינדר בואנו הזה עם ה2 שרוולים יאמיייייי הפרי האהוב עליכם ביותר: תותים חברת מוצרי חלב הכי טובה : לודעת אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : avast האתר הטוב ביותר באינטרנט : אנערף הפורום הטוב ביותר בתפוז:
אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : טריפוליטאית העיר הטובה ביותר : אילת
החוף השווה ביותר בארץ : ראשוןןןן המקום הישראלי ביותר: התכונה הישראלית ביותר: ברבריות חוצפה גועל נפש העונה הנחמדה ביותר: אביב וסתיו אנשים : הבן אדם הרע ביותר : טליה הבן אדם הטוב ביותר: אנערף הבן אדם האהוב ביותר :כנ"ל הבן אדם החכם ביותר: כנ"ל הבן אדם המכוער ביותר: אני לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : להתפשט אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: רק זיופים שולטים חנות הנעליים הטובה ביותר: יש הרבה חברת האופנה הטובה ביותר: OXYGEN בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: אנערף תרופת הסבתא הטובה ביותר: יש מלא ויותר מידי בית החולים הטוב ביותר: אנערף בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : כלב בעל החיים המיוחד ביותר : אממ דולפין(?) בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: אמממ המשחק הכיפי ביותר : need for speed underground 2 הקניון הטוב ביותר בארץ: קשה קשה פארק המים הטוב ביותר: ממדיוןןןןןןןןן המלון הטוב ביותר: יש הרבה האולם הכי טוב שהייתי בו: אולם? קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: מכבי חיפהההה חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר: סמסונג חברת פלאפונים הטובה בארץ: פלאפון (אסקייפ) חברת הטיסה הטובה ביותר : ארקיעעעעע יצרנית המכוניות הטובה ביותר : לודעת יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : SONY אנערף חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : שנייה הבנק הטוב ביותר: כנ"ל ספק אינטרנט הטוב ביותר : בזק בינלאומי ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : HOT המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: אני רוצה MP3
טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : חחחחחבבררררריייייםםםם!! הסרט הכי טוב שיצא עד היום: וואי שאלה קשה לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : מיכאלה השחקן האמריקאי הטוב ביותר : אנערף השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : ג'ניפר
השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : לא רואה השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : כנ"ל שחקן ישראלי הטוב ביותר : אמממ לודעת השחקנית השיראלית הטובה ביותר : כנ"ל התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: בעע מגיש החדשות הטוב ביותר: חע ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: 3 הבדרן המצחיק ביותר: טל פרידמן ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: 3 לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : לודעת האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: לודעת המקצוע המעניין ביותר: ספורטטטט התואר המעניין ביותר: מנהל עסקים מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : אווו קשה הלהקה / זמר הטובים ביותר : ג'ניפר
תחנת הרדיו הטובה ביותר: לא שומעת רדיו ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: MTV (מה כבר יש
) ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : לעשות ספורט(?) הדיאטה הטובה ביותר: אנערף סוג הספורט המועיל ביותר: הכללללללל הספורטאי הטוב ביותר: אני חח סתם לודעת עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : המקום הטוב ביותר להירגע בו : אממ המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: אילת פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : בע המפלגה הטובה ביותר : בע השר הטוב ביותר : בע פנאי : הספר הטוב ביותר : בע העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) רייטינגגגג הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) בע התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : מחשבבבב ההמצאה הגדולה ביותר: מחשבבבב קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : ג'ניפר
הגבר הכי יפה: ויןןןןןןןןןןןןןןןןןן קרם פנים הטוב ביותר : לודעתת חברת קוסמטיקה הכי טובה : לודעת הבושם הכי טוב: יש הרבה המסיכה הטובה ביותר: לא משתמשת הסבון הטוב ביותר: לא זוכרת מה יש לנו חח חברת האיפור הטובה ביותר: ההיא חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: ההיא הדוגמנית היפה ביותר בעולם : לודעת שמות: השם היפה ביותר לבת : עדן השם היפה ביותר לבן : לודעת השם היפה ביותר לכלב : לודעת חשבתי זה לא ייגמר כבר

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifאני

מין :נקבה גיל :15 והרבה אוכל : האוכל הכי טוב:מממ...סיני המסעדה הכי טובה :הסינית האדומה
החטיף הטוב ביותר:תפוצ'יפסס
הקפה הטוב ביותר:אף קפה לא טוב...קפה טוב רק כשצריך ללמודה השוקולד הטוב ביותר:טובלרון הפרי האהוב עליכם ביותר:אפרסק...ומנגו חברת מוצרי חלב הכי טובה :מממ...תנובה? אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר :מאיפה לי האתר הטוב ביותר באינטרנט :ג'יילו ברונקס חח הפורום הטוב ביותר בתפוז:פורום ג'ניפר רולז אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר :..? העיר הטובה ביותר :תל אביב החוף השווה ביותר בארץ :פרישמן!!חח...לא שאני מכירה עוד הרבה המקום הישראלי ביותר:מסעדת הפלאפל שברחוב ביאליק ברמת גן חח התכונה הישראלית ביותר:להפליץ,לקלל ולעשות גרעפסים בציבור העונה הנחמדה ביותר:ממ..חורף..וקיץ...והכלל אנשים : הבן אדם הרע ביותר :המורה הכלבה שלי ללשון הבן אדם הטוב ביותר:המורה המושלמת שלי לתשקורת חח הבן אדם האהוב ביותר :אבאמא? הבן אדם החכם ביותר:סבא? הבן אדם המכוער ביותר:לכל אחד יש את היופי המיוחד שלו... לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור :ממ...פשוט לתת? אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר:שוק בסטט חנות הנעליים הטובה ביותר:לאדעת...נעלי התעמלות רולז חח חברת האופנה הטובה ביותר:אין לי מושגגג בריאות : קופת החולים הטובה ביותר:מה אני.. תרופת הסבתא הטובה ביותר:שוקו ולישון!חח בית החולים הטוב ביותר:?! בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר :כלבב ופרה וחזיררר
בעל החיים המיוחד ביותר :קוף בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב:לאדעת המשחק הכיפי ביותר :מונופול?חח הקניון הטוב ביותר בארץ:אילון ושבעת הכוכבים ועזריאלי (כל השאר אני לא כ"כ מכירה) פארק המים הטוב ביותר:שפיים...כי אין עוד נורמליים המלון הטוב ביותר:הנסיכה באילת
האולם הכי טוב שהייתי בו:שו?! קבוצת הכדורגל הטובה ביותר:בני יהודה מלחמהה חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..)נוקיה!!!בוני נוקיה!! חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..)סלקום!!בוני סלקום!! חברת הטיסה הטובה ביותר :אל על יצרנית המכוניות הטובה ביותר :מאיפה לי יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר :כנ"ל חברה להשכרת רכב הטובה ביותר :" " " הבנק הטוב ביותר:" " " ספק אינטרנט הטוב ביותר :" " " ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר :הוט?! המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה:מממ...קניתי את בוני (הפלאפון הבובון שלי) טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה :חברים ומלך השכונה אימפרייה (דרך אגב זה קומדיית המצבים הטלוויזיונית-הסיטקום, מי שרוצה הרחבה מוזמן לפנות אליי) הסרט הכי טוב שיצא עד היום:חותנת בהפרעה ועד כאן בסט השחקן האמריקאי הטוב ביותר :בן סטילר
השחקנית האמריקאית הטובה ביותר :ג'ניפרררררררר התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר:מממ...רק בישראל (טוק שאו),שמש (קומדיית מצבים) מגיש החדשות הטוב ביותר:חיים יבין
ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר:ערוץ הילדים זה אנחנווו ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה:3 לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר :מאיפה לי האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר:אין לי מושגשג המקצוע המעניין ביותר:תשקורת התואר המעניין ביותר:?? מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים :ג'ניפרר הכללל חח קולולול הלהקה / זמר הטובים ביותר :ג'ניפררררררררררר תחנת הרדיו הטובה ביותר:BU99FM או איך שלא כותבים את זה ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר:אמטיוי היטסס ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר :תאכלו הרבההההה שוקולדדד זה בריא=) הדיאטה הטובה ביותר:דיאטת אוכללל...לפחות היא הכי טעימה
סוג הספורט המועיל ביותר:מממ...ריקוד,הכי מועיל והכי כיף עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים :מממ...ארה"ב המקום הטוב ביותר להירגע בו :תאילנד המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו:ניו יורקק פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר :יצחק רבין ז"ל המפלגה הטובה ביותר :לא מבינה במפלגות...סליחה השר הטוב ביותר : כנ"ל פנאי : הספר הטוב ביותר :צמרמורתתתתת חח העיתון היומי הטוב ביותר :מעריב *מושפעת מאמא* העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..):מעריב לנוער חח הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה )מממ...לאישה(?)חח התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי :לשבת מול המחשב עם הרבההה אוכל ולשמוע ג'ניפר ולראות ג'ניפר חח ההמצאה הגדולה ביותר:טישו קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה :ג'ניפר הגבר הכי יפה:בן סטילר
קרם פנים הטוב ביותר :?! חברת קוסמטיקה הכי טובה :!? הבושם הכי טוב:מיאמי גלווו המסיכה הטובה ביותר:?! הסבון הטוב ביותר:?! חברת האיפור הטובה ביותר:! חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר:?! הדוגמנית היפה ביותר בעולם :?1 רואים שאני לא מבינה בקוסמטיקה...חח שמות: השם היפה ביותר לבת :ג'ן,ג'ניפר,ג'ני השם היפה ביותר לבן :בן חח השם היפה ביותר לכלב :יאצק

אני:

המסעדה הכי טובה : שנגרילה יאמיי החטיף הטוב ביותר: מרשמלווווווווווווווו (זה נחשב חטיף בכלל?!) הקפה הטוב ביותר: נס השוקולד הטוב ביותר: אממ כל שוקולד שרק יהיה ממולא בפנים במשהו הפרי האהוב עליכם ביותר: אפרסק חברת מוצרי חלב הכי טובה : אממ תנובה נגיד אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : חח לא מבין בזה האתר הטוב ביותר באינטרנט : אממ וואללה אין לי מושג הפורום הטוב ביותר בתפוז: ברור שג'ניפר אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : אתיופיות
העיר הטובה ביותר : רעננה- עיר פשוט מדהימה החוף השווה ביותר בארץ : שונא ים המקום הישראלי ביותר: גן סאקר ביום העצמאות חחח התכונה הישראלית ביותר: חוצפה העונה הנחמדה ביותר: חורףףףףףףףףףףףףףףף אנשים : הבן אדם הרע ביותר : רונית תירוש
הבן אדם הטוב ביותר: המשפחה
הבן אדם האהוב ביותר : המשפחה
הבן אדם החכם ביותר: אממ לא מכיר אחד כזה חח הבן אדם המכוער ביותר: דובי גל לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : הלוואי והייתי יודע לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: לא מבין בזה חנות הנעליים הטובה ביותר: אממ נגיד שנייקי חברת האופנה הטובה ביותר: בעע אין לי מושג בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: בחיים שלי לא הייתי בקופת חולים! תרופת הסבתא הטובה ביותר: תה עם נענע בית החולים הטוב ביותר: הדסה עין כרם! בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : כלב בעל החיים המיוחד ביותר : סוס ים בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: לא מכיררררר המשחק הכיפי ביותר : ארץ עיר הקניון הטוב ביותר בארץ: עזריאלי! פארק המים הטוב ביותר: שונא פארק מים המלון הטוב ביותר: קינג דיוויד ירושלים
האולם הכי טוב שהייתי בו: אין לי מושגגגג קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: הפועל פ"ת חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) נוקיה! חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) סלקום- ורק בגלל הכרטיס חינם לסרט חח חברת הטיסה הטובה ביותר : אל על
יצרנית המכוניות הטובה ביותר : מרצדס יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : שארפ חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : ניו קופל SIXT הבנק הטוב ביותר: בנק המזרחיייייי ספק אינטרנט הטוב ביותר : בזק בינלאומיייייי ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : הוטטטטטטטטטט המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: נעלים בדיזל טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : סיינפלד הסרט הכי טוב שיצא עד היום: רקוויאם לחלום/החוש השישי/קיל ביל לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : מיכאלה השחקן האמריקאי הטוב ביותר : אין מישהו מועדף במיוחד השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : ג'ניפר וניקול קידמן השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : לא מכיר השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : לא מכיר שחקן ישראלי הטוב ביותר : ליאור אשכנזי השחקנית השיראלית הטובה ביותר : אביטל אוז התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: ארץ נהדרת, ותוכנית מהעבר- רק בישראל מגיש החדשות הטוב ביותר: יעקב איילון\ ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: ערוץ2 הבדרן המצחיק ביותר: אדיר מילר ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ערוץ 2 לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : חחח מאיפה לי האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: האוניברסיטה העברית המקצוע המעניין ביותר: ביולוגיה התואר המעניין ביותר: יחסים בין לאומיים
מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : בעע קשה מידי הלהקה / זמר הטובים ביותר : ג'ניפר- שכחו לכתוב זמרת תחנת הרדיו הטובה ביותר: גלגל"צ ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: אמ טי וי ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : חסה הדיאטה הטובה ביותר:חסה סוג הספורט המועיל ביותר: שחיה הספורטאי הטוב ביותר: אריק זאבי- ישראלי בעולם- לאנס ארמסטרונג עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : ארה"בבבבבבבב המקום הטוב ביותר להירגע בו : הוואי המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: ארה"בבבבבבבבב פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : המפלגה הטובה ביותר : השר הטוב ביותר : פנאי : הספר הטוב ביותר : אממ קשה מידי העיתון היומי הטוב ביותר : מעריב העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) רייטינג הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : לשמוע מוזיקה ההמצאה הגדולה ביותר: הטלפון קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : ג'ניפר הגבר הכי יפה: קרם פנים הטוב ביותר : חברת קוסמטיקה הכי טובה : הבושם הכי טוב: המסיכה הטובה ביותר: הסבון הטוב ביותר: חברת האיפור הטובה ביותר: חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: הדוגמנית היפה ביותר בעולם : שמות: השם היפה ביותר לבת : רותם השם היפה ביותר לבן : השם היפה ביותר לכלב :

אני סחוטטטטההה מתה מעייפות

אבל יאללה עד שיהיו מים חמים מין : נקבה גיל : 16 וקצת אוכל : האוכל הכי טוב: פיצה המסעדה הכי טובה : מקדונלדס נחשב??? הדובוני אכפת לי מהארוחות ילדים אימפריהההההה!!! גאד בלס מקדונלדס על הדובוני אכפת לי האלה *לא לא ירדתי מהפסים* החטיף הטוב ביותר: במבההה הקפה הטוב ביותר: נס קפה השוקולד הטוב ביותר: שוקולד לבן עם עוגיות הפרי האהוב עליכם ביותר: מנגו/תותים חברת מוצרי חלב הכי טובה : הא?? תנובה?? אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : WTF? האתר הטוב ביותר באינטרנט : הפורום *לא האתרר האתר מעפן* הרישמי של ווסטלייף הפורום הטוב ביותר בתפוז: ווסטלייף וזה אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : פולנים/מרוקאים?? חחחח לא מבינה בזה כלום אבל זה מה שאני אז וואטאבר העיר הטובה ביותר : תל אביבבבבבבבבבבבבבבב!! החוף השווה ביותר בארץ : ברח לי השםםם בטיילת שמה המקום הישראלי ביותר: וואלה לא יודעת התכונה הישראלית ביותר: לדחוף בהופעות *אימפריההההה היום היינו שורה ראשונה בצד דחפנו עד שהגענו למקום הקבוע לשורה ראשונה באמצע טיפה שמאלה נינה רן ופיני נמצאים שם הרבה שלמותתת* העונה הנחמדה ביותר: קיץ ניראה לי אנשים : הבן אדם הרע ביותר : הפוסטמה שקרה לנו תשלט בהופעה ביום שני כי זה לאאאאאאאאאאאאא הסתיר לילדה שלה הבן אדם הטוב ביותר: קיאן שלי כפרותת עליוו הבן אדם האהוב ביותר : קיאן/בריאן/ניקי/שיין/מארק/אמאבא/גאדד זה יכול להימשך לנצחחחח ונינה ורןןן הבן אדם החכם ביותר:עידן הבן אדם המכוער ביותר: הבעל של ג'ניפר *סוריי* לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : אנערף לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור :אנערף אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: גוצ'י חנות הנעליים הטובה ביותר: הכל מתאים לייי נעלי ספורט זה דפניטלי סקצ'רסס הם חייבים חנות משלהם כמו הגדולות האלה בארהב חברת האופנה הטובה ביותר: NO NAME/TNT בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: המעפנה ההיא פה ליד הבית???? וואלה לא יודעת תרופת הסבתא הטובה ביותר: ההיא עם התה לדלקות בעיינים בית החולים הטוב ביותר:, אנערף בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : כלב בעל החיים המיוחד ביותר : סוס בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: לא סגורה חח המשחק הכיפי ביותר : צופסת הקניון הטוב ביותר בארץ: לא סגורה חחחח פארק המים הטוב ביותר: שפיים המלון הטוב ביותר: דן תל אביב תמיד רציתי להיות שם האולם הכי טוב שהייתי בו: דייויד אינטר קונטיננטל ניראה לי קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: מנצ'סטר???? מה אני מבינה בזה?? חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) נוקיה!!! אך ורק נוקיההה!! נוקיהאימפריהה חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) בראסמי בסוף כל תו דבר... אורנג' חברת הטיסה הטובה ביותר : אל על??? תמיד אני טסה בצ'רטרים מעפניםםם... ארקיע אחלההה יצרנית המכוניות הטובה ביותר : WTF?? יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : WTF?? טושיבה?? חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : EUROPCAR??? חחח הבנק הטוב ביותר: ????? סעמקקק שתקו ספק אינטרנט הטוב ביותר : כנ"ל ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : הוטטטטט!! למרות שהשיר שלנו אימפריההה!! גם Y בעשר המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: כוס שרן ונינט חתמו עליה טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : מכושפות השיר שלנו הסרט הכי טוב שיצא עד היום: יש רשימה עזבו לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : השיר שלנוווווו.. משחק החיים הייתה אימפריה השחקן האמריקאי הטוב ביותר : פרדי פרינז ג'וניור השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : ג'וליה רוברטס השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : מי רואה תזבל הזה??? רקקקקקקקקקקקקקק טלנובלות ישראליות רולזזז.. היום הייתה ארגנטינאית מתוקה לאללה בהופעה מאחורינו לא ידעה הרבה עיברית אבל מעריצה את רןןן שלמותת :))) השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : דייי חלאסססס.. מכירה רק את נטליה שחקן ישראלי הטוב ביותר : יהודה לויייייייייי רן דנקררר השחקנית השיראלית הטובה ביותר : נינההה התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: מה אתם רוצים מה?? מגיש החדשות הטוב ביותר: לא אהבת חדשות ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: 3 הבדרן המצחיק ביותר: מה קשור ועדי אשכנזי ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: MTV HITS לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : תפרשו בשיאאא האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: ביי שלוםם המקצוע המעניין ביותר: תיאטרון התואר המעניין ביותר: קישטאאא השאלות פה מעפנות מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : UNBREAKABLE של ווסטלייף הלהקה / זמר הטובים ביותר : ווסטלייףףףףףףףףףףףףףף תחנת הרדיו הטובה ביותר: 99ESC ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: MTV HITS ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : לאכול במידה הדיאטה הטובה ביותר: וואטאבר סוג הספורט המועיל ביותר: אופניים? הספורטאי הטוב ביותר: ההוא שזכה במדליה... גם אותו ראינו בטעם העיר עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : אירלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד המקום הטוב ביותר להירגע בו : אירלנדדדדדדדדדד המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: אירלנדדדדדדדדדד פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : דייייייייי המפלגה הטובה ביותר :שששששששששששש השר הטוב ביותר : בעעעעעעעע פנאי : הספר הטוב ביותר : PS. i love you ו where rainbows end של ססיליה אהרן העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות?? העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) ראש 1 הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) את התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי :טלפון ההמצאה הגדולה ביותר:טלפון קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : ג'יליאןןןן ג'ודייי ג'ורג'ינהה נינטטטט הגבר הכי יפה: ווסטלייף יפים שלייי רן דנקרר יהודה לוי קרם פנים הטוב ביותר : ההוא של אמא... שם ארוך ופלצני כזה של אישה ברח לייי חברת קוסמטיקה הכי טובה : לוריאל הבושם הכי טוב: MORGAN המסיכה הטובה ביותר: לשיער?? האחרונה של נטורל פורמולה הסבון הטוב ביותר: FA חברת האיפור הטובה ביותר: לא סגורה חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: WTF? הדוגמנית היפה ביותר בעולם : לא יודעת שמות: השם היפה ביותר לבת : גלא יודעת השם היפה ביותר לבן : לא יודעת השם היפה ביותר לכלב : שוקי ג'וניוררררררררררררררררר חחחח

oren456

New member
אני עונה

מין : זכר גיל : עוד 20 יום בן 17 אוכל : האוכל הכי טוב: פשטידות פיצה המסעדה הכי טובה : הכי טובה שאכלתי בה היא אפרופו החטיף הטוב ביותר: ברור שבמבה הקפה הטוב ביותר: נס השוקולד הטוב ביותר: שוקו בננה הפרי האהוב עליכם ביותר: אגס חברת מוצרי חלב הכי טובה : תנובה, כי אבא עובד שם. אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר : אף אחד כולם דפקו לי ת'מחשב האתר הטוב ביותר באינטרנט : אתר הסקס של ענת, סתםםםם נראה לי וואלה. הפורום הטוב ביותר בתפוז: אין לי מושג,אבל נגיד שג'ניפר. אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר : תימני העיר הטובה ביותר : זכרון יעקב החוף השווה ביותר בארץ : ניצנים המקום הישראלי ביותר: חומוסייה התכונה הישראלית ביותר: חוצפה העונה הנחמדה ביותר: חורף אנשים : הבן אדם הרע ביותר : המנהך תיכון שלי הבן אדם הטוב ביותר: אין כמו אמא הבן אדם האהוב ביותר : כמו בסעיף הקודם הבן אדם החכם ביותר: נראה לי איינשטיין הבן אדם המכוער ביותר: מרק אנתוני לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות : לבוא וטלהגיד מה מרגישים לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור : אופנה: חברת משקפי השמש השווה ביותר: אירוקה חנות הנעליים הטובה ביותר: ספוט ורטהיימר חברת האופנה הטובה ביותר: קסטרו בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: ברור שכללית ,שואלים למה? תרופת הסבתא הטובה ביותר: מרק בית החולים הטוב ביותר: שניידר בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : שונא בע"ח בעל החיים המיוחד ביותר : שונא בע"ח בילויים וארועים: המועדון/פאב הכי טוב: tlv המשחק הכיפי ביותר : סאדו מאזו, סתםם נראה לי סנוקר הקניון הטוב ביותר בארץ: אילת פארק המים הטוב ביותר: מימדיון המלון הטוב ביותר: מלכת שבא האולם הכי טוב שהייתי בו: לימון אירועים קבוצת הכדורגל הטובה ביותר: מכי חיפה אין ספק חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..) נוקייה חברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..) סלקום חברת הטיסה הטובה ביותר : אל על יצרנית המכוניות הטובה ביותר : טויוטה יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר : סוני חברה להשכרת רכב הטובה ביותר : אלדן הבנק הטוב ביותר: פועלים,בגלל יאיר לפיד ספק אינטרנט הטוב ביותר : אינטרנט זהב ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : הוט המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה: דיסק של 50 cent. טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : טבע"מ הסרט הכי טוב שיצא עד היום: נראה לי קיל ביל לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : מיכאלה השחקן האמריקאי הטוב ביותר : דסטין הופמן השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : אומה תורמן השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר : אלפונסו הררה השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר : אנאהי שחקן ישראלי הטוב ביותר : גיא לואל השחקנית השיראלית הטובה ביותר : אודיה קורן התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: ערב טוב עם גיא פינס מגיש החדשות הטוב ביותר: יעקב איילון ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: 2 הבדרן המצחיק ביותר: שלום אסייג ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: mtv לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : לחמן האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: הר הצופים המקצוע המעניין ביותר: היטורייה התואר המעניין ביותר:לא יודע מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : יש מלא הלהקה / זמר הטובים ביותר : להקה- אוונסאנס, זמר- עדיף שתשאלו זמרת -ג'ניפר. תחנת הרדיו הטובה ביותר: גלגל"צ ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: mtv ספורט ודיאטה: טיפ הדיאטה הטוב ביותר : חסה הדיאטה הטובה ביותר: חסה,כמו מיכל קפלן סוג הספורט המועיל ביותר: ריצה הספורטאי הטוב ביותר: ארקי זאבי עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : ארה"ב המקום הטוב ביותר להירגע בו : תאילנד,אם נשאר משהו ממנה המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: ארה"ב פוליטיקה : ראש הממשלה הטוב ביותר : אף אחד כולם מושחתים המפלגה הטובה ביותר : כנ"ל השר הטוב ביותר :כנ"ל פנאי : הספר הטוב ביותר : הצופן דה וינצ'י העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..) פנאי פלוס הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) ביילזר התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : אוננות,סתם אני מעדיף מוזיקה ההמצאה הגדולה ביותר:קונדום קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : ג'ניפר הגבר הכי יפה: אין מושג קרם פנים הטוב ביותר : לוראל פריז בגלל ביונסה חברת קוסמטיקה הכי טובה : כנ"ל הבושם הכי טוב: הוגו בוס המסיכה הטובה ביותר: אין מושג הסבון הטוב ביותר: נקה 7 חברת האיפור הטובה ביותר: בטי
חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: לא יודע הדוגמנית היפה ביותר בעולם : נעמי קמפבל שמות: השם היפה ביותר לבת : אמה השם היפה ביותר לבן : יאיר השם היפה ביותר לכלב : ספיד

אניאני../images/Emo3.gif

אוכל : האוכל הכי טוב:ניוקייייי
המסעדה הכי טובה :אצל אורנה ואלה, בשינקין החטיף הטוב ביותר:במבה
הקפה הטוב ביותר :קפה
השוקולד הטוב ביותר :קליק XL, הלבןןןן
הפרי האהוב עליכם ביותר :תפוח, אננס חברת מוצרי חלב הכי טובה :אממ לא אוכלת מוצרי חלב
אינטרנט ומחשבים : האנטי וירוס היעיל ביותר :נורטון
האתר הטוב ביותר באינטרנט :
הפורום הטוב ביותר בתפוז:569
אנשים וארץ ישראל : העדה הטובה ביותר :אממממ טריפוליטאים, חח
העיר הטובה ביותר :תל אביבבבבבבבבבבבב והרצליהההה
החוף השווה ביותר בארץ :גורדון בתל אביב, פרישמן בתל אביב
המקום הישראלי ביותר :לא יודעת, אולי ירושלים.. התכונה הישראלית ביותר :חוסר סבלנות.. וגם רוחב לב
העונה הנחמדה ביותר :אביבבבבבבב
אנשים : הבן אדם הרע ביותר : הבן אדם הטוב ביותר :אחותי
הבן אדם האהוב ביותר :כל החברים שלי =) הבן אדם החכם ביותר : אממ אמא הבן אדם המכוער ביותר: לבנים- הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בנות :כל דבר שהוא לא "היי, אבא שלך חבלן? כי את פשוט פצצה!!!!!111" לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור :Be Yourself
אופנה : חברת משקפי השמש השווה ביותר:הם לא חברה למשקפי שמש, אבל אני אוהבת את אלו של לי קופר
חנות הנעליים הטובה ביותר:גזית
חברת האופנה הטובה ביותר:TNT
בריאות : קופת החולים הטובה ביותר:שלי, כללית תרופת הסבתא הטובה ביותר:איכ תרופות בית החולים הטוב ביותר:לניאדו, נולדתי בוXD
בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר :דולפין בעל החיים המיוחד ביותר :דולפין
בילויים וארועים : המועדון/פאב הכי טוב :TLV המשחק הכיפי ביותר :7 דק' בגן עדן..?
הקניון הטוב ביותר בארץ :ארנהנהנהנה פארק המים הטוב ביותר :שפיים
המלון הטוב ביותר:קינג דייויד בירושליים
האולם הכי טוב שהייתי בו:הקאנטרי קבוצת הכדורגל הטובה ביותר:לא מבינה בכדורגל
חברות : חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר :אורנג' חברת פלאפונים הטובה בארץ :אורנג' חברת הטיסה הטובה ביותר :אל- על יצרנית המכוניות הטובה ביותר :מאזדה! יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר :SONY חברה להשכרת רכב הטובה ביותר :איי האב נו אידאה חח הבנק הטוב ביותר :^^ ספק אינטרנט הטוב ביותר : אמממ הוט? ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר :הוט המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה:אממ של וורוד ומגניבי כזה
מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים :אוף, אין
הלהקה / זמר הטובים ביותר :בריטני
תחנת הרדיו הטובה ביותר:99FM ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר:MTV HITS
פנאי : הספר הטוב ביותר :שירת הסירנה/עירית לינור העיתון היומי הטוב ביותר :תרגיש בבית.. ידיעות אחרונות
העיתון השבוע הטוב ביותר :אמממ לאישה נורא משעשע אותי עם הרמה שם, אז שיהיה הירחון הטוב ביותר : העין השביעית. התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי :ריקודדדדדדד
ההמצאה הגדולה ביותר :מחשב
קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה :אנג'לינה ג'ולי, בריטני ספירס הגבר הכי יפה:בראד פיט, ידיד שלי
קרם פנים הטוב ביותר :של Nivea חברת קוסמטיקה הכי טובה :קרליין הבושם הכי טוב :אממ אני כל הזמן מחליפה.. נאמר שגלורי המסיכה הטובה ביותר :אני לא משתמשת במסיכות. הסבון הטוב ביותר :סבון גוף? דאבבב חברת האיפור הטובה ביותר :סופט טאץ', מאק, קרליין. חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר :אממ, יש כזו?
הדוגמנית היפה ביותר בעולם :אממ סינדי קרופורד?
שמות: השם היפה ביותר לבת :עדי, מיתר, ספיר השם היפה ביותר לבן :איתן [במילרע] השם היפה ביותר לכלב :דיוויד, ג'יימן

היום נגמר טעם העירררררר

הופעה אחרונה של נינה ורןןןןןןן מישי מזה מותק צילמה לנו אותם עם דברים שזרקנו עליהםםםם שהיא תשלח תמונות אני ישים זה מצחיק נסחפנו לגמרי הם התלהבו פגשנו גם את עופר שכטר וניב מטלנובלה בעמ ואילה מכוכב נולד 3 ואסף מכוכב נולד 3 שהיה הכי נשמה בעולםםם היה הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גם היום הסתובבתי שם סופסוףף חחח אימפריההה שירה דברי איתי מחר בבוקררר

איך נגיע??

יש לי 15 אגורות בקופה בעעעעעעע בואי לרול נקנה מתנה לשירה ונחזור

jlo9

New member
כל הכבוד על הסיכום והנה שלי:

מין : נקבה גיל : אוטוטו 18.... אוכל : של בית! האוכל הכי טוב: של אמאאאאאא המסעדה הכי טובה : בורגוס באזור תעשייה החדש של נתניה החטיף הטוב ביותר: כיפלי בצל הקפה הטוב ביותר: שאני עושה! השוקולד הטוב ביותר: מממ...קינדר הפרי האהוב עליכם ביותר: אבטיח ודובדבן חברת מוצרי חלב הכי טובה : מאיפה לי.. אינטרנט ומחשבים : מה יש?! האנטי וירוס היעיל ביותר : לא מבינה בזה.. האתר הטוב ביותר באינטרנט : תפוז הפורום הטוב ביותר בתפוז: סרטי DVD , זיהוי שירים ונירוונה... אנשים וארץ ישראל : תרשו לי לא לענות על זה. העדה הטובה ביותר : וגם על זה.. העיר הטובה ביותר : ת''א? החוף השווה ביותר בארץ : לא ממש יוצאת לים , אז אני לא יכולה להגיד. המקום הישראלי ביותר: סופר, כביש התכונה הישראלית ביותר: דיבור עם ידיים וקללות. העונה הנחמדה ביותר: אביב בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: לפי מה ששמעתי אז כללית חח תרופת הסבתא הטובה ביותר: לגרגר מים עם מלח גס כל יום, ולשתות מיץ לימון סחוט עם מלח - גם טעים וגם מחטא את הפה והגרון! בית החולים הטוב ביותר: שלא נדע מצרות! בעלי חיים : בע"ח האהוב עליכם ביותר : חתול בעל החיים המיוחד ביותר : וואו קשה להגיד , כולם מיוחדים! טלויזיה וקולנוע : הסדרה הכי טובה בטלויזיה : סקס והעיר (חולה על התוכנית הזאת!!! גם היא נגמרה ותודה לאל שיש DVD), רפואה שלמה, חלום אמריקאי, דוסון (נגמרררררר), חברים ובנות גילמור כמובן!! הסרט הכי טוב שיצא עד היום: שתיקת הכבשים והחיים של דיוויד גייל. לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר : בובה פראית (בעיקרון אני לא סובלת טלנובלות אבל זאת הייתה נורמלית.) השחקן האמריקאי הטוב ביותר : שון פן וג'וני דפ. השחקנית האמריקאית הטובה ביותר : מישל פייפר, קייט ווינסלט (יש המון!) שחקן ישראלי הטוב ביותר : לא עולה לי בראש.. השחקנית השיראלית הטובה ביותר : נטע גרטי (ממש אהבתי אותה ב"סוף העולם שמאלה") התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר: לא זוכרת.. מגיש החדשות הטוב ביותר: כמובן שיעקב אילון ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר: HOT 3 הבדרן המצחיק ביותר: אדיר מילר ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה: ערוץ 3 לימודים : בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר : חחח נסחפתם הייתי אומרת האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר: הרווארד המקצוע המעניין ביותר: ספרות התואר המעניין ביותר: פסיכולוגיה מוסיקה : השיר הכי טוב מכל הזמנים : קשה לבחור... הלהקה / זמר הטובים ביותר : נירוונה, אירוסמית', בון ג'ובי ובריאן אדאמס. תחנת הרדיו הטובה ביותר: 100FM ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: MTV HITS עולם: המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים : ארה''ב כמובן המקום הטוב ביותר להירגע בו : ניו זינלנד... המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו: ניו יורק או לוס אנג'לס פנאי : הספר הטוב ביותר : קשה להחליט מכיוון שאני חולת ספרים העיתון היומי הטוב ביותר : ידיעות אחרונות העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..): ראש 1 הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) : אף אחד מהם. התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי : לכתוב. ההמצאה הגדולה ביותר: חחח יש המון קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה : אנג'לינה ג'ולי, ג'ניפר כמובן, אנסטסיה אה ומנדי מור. הגבר הכי יפה: ג'וני דפ וקורט קוביין קרם פנים הטוב ביותר : ניוואה (הכחול) חברת קוסמטיקה הכי טובה : לא זכור לי הבושם הכי טוב: Poison של כריסטיאן דיור המסיכה הטובה ביותר: אין לי מושג הסבון הטוב ביותר: אם זה לגוף..אז זה פינוק. חברת האיפור הטובה ביותר: גם לא זוכרת.. חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר: קרליין הדוגמנית היפה ביותר בעולם : טיירה בנקס שמות: השם היפה ביותר לבת : היילי, נועה וג'סיקה השם היפה ביותר לבן : לא יודעת.. השם היפה ביותר לכלב : ממ לא עולה לי בראש

למעלה