&

../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif & ../images/Emo51.gif

בגלל שכולם פה בקרייבינג מטורף לשאלונים, הכי לכם שאלון ה-Meets & Greets הגדול (למי שלא הבין את הכותרת, בשר זה כאילו מיט באנגלית וזה): - מגיעים ל-M&G? -מאיזה שעה תהיו שם? -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? -במה מצטיידים? -מה מתכוונים להגיד לטורי? -מביאים לה משהו? -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? זהו
.
עוצב באמצעות תפוז-פד

noosh

New member
isn't it amazing now

- מגיעים ל-M&G?
-מאיזה שעה תהיו שם? בטח 14:00 בערך -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? לקרוא הארי פוטר!!!!!!!!11
-במה מצטיידים? הארי פוטר, מצלמה, קרם שיזוף, משקפי שמש, עטיפת דיסק שאבחר, מים, אולי בראוניז, עוד מים, וזהו, נראה לי. -מה מתכוונים להגיד לטורי? אני לא בטוחה שאצליח לדבר, אבל אם כן, אז אבקש ממנה שתבצע את אקספיריינסד. -מביאים לה משהו? אני שמערת שאכתוב משהו. -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). עטיפת דיסק כלשהי, עוד לא החלטתי איזו... זה קשה. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". ברור, אקספיריינדס. ונורת'רן לאד, והיר אין מיי הד, וליטל ארת'קווייקס. והמלצרית. ובלאד רוזס, וזהו, כאן אני אפסיק. אולי. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? לא יודעת, האמת, לא חשבתי על זה, אני חושבת שאני קצת אהיה בשוק ולא ממש אצליח לדבר או משהו כזה... אני מקווה שאינ אהנה מזה. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? לא יודעת, מה עוד אפשר להספיק? הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
זה לא שאלון מזוכיסטי ../images/Emo7.gif

- מגיעים ל-M&G? כן. בע"ה. אולי. לא יודעת
-מאיזה שעה תהיו שם? מאיפה לי
-מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? להציק לנועה ולא לתת לה לקרוא עמוד אחד אפילו מהארי פוטר. -במה מצטיידים? כלום. אני אשב לבד בשמש. -מה מתכוונים להגיד לטורי? אני בטח לא אצליח להגיד כלום
מילא אם היא היתה דוברת עברית, אבל באנגלית?! מה אני, נועה?! -מביאים לה משהו? לא סיכמנו על הארי פוטר עטוף בדגל ישראל ושני עלי זית או משהו כזה? -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). אתם לא מבינים
כמה דקות לפני שגל העלתה את זה לפה אמרתי לנועה שאני אבקש ממנה לחתום לי על הציצי
-מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". עד כמה זה יהיה חסר טאקט לבקש שתעשה קאבר? נגיד, דניאל של אלטון ג'ון במחרוזת עם כבר שנההההה לא הרגשנו כמעט איך חלפו הזמנים בשדותינווווווווו -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? לא יודעת. לא חשבתי על זה. כמו שלא חשבתי על שאר השאלות פה. כמו שלא ממש חשבתי על איך אני מגיעה (טרמפים מעיר הקודש יתקבלו בברכה...?) או על זה שהיא באה לארץ ויש הופעה. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? ראו תשובה לשאלה הקודמת...

Yishai A

New member
משהו שעלול לקרר את ההתלהבות...

יש בי חשש מר שלא יהיה מיט אנד גריט. לוריין היל, למשל, הגיע להופעה באוטו רק ממש לקראת ההופעה עצמה (ונתקעה בפקקים).. מי הבטיח לנו שטורי תגיע לשם מוקדם?..

shiray

New member
זה שלטורי יש תמיד M&G, ושלא רק ברעננה

יש פקקים לפני הופעות עם אלפי אנשים בקהל, וזה שהיא פולניה

gelrad

New member
טורי לא תתקע בפקקים...

אין סיכוי שטורי תופיע בלי לעשות בדיקת קול לפני, לכן היא תהיה שם הרבה לפני הפקקים...

כל הכבוד על היוזמה נגד Seaside. ../images/Emo46.gif

- מגיעים ל-M&G? כן... בעיקר כדי להמנע מהפקקים. -מאיזה שעה תהיו שם? זהו, מתי להיות שם? -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? אולי אקרא הארי פוטר, אולי אצלם, אולי אוכל בננה, אולי אשמע מוסיקה, ואולי אנסה לפרוץ למאחורי הקלעים. הכל פתוח. -במה מצטיידים? מים, כובע, נעליים נוחות, בגדים להחלפה... -מה מתכוונים להגיד לטורי? |משתנק|. -מביאים לה משהו? חחחחחחחחחח לא. -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). בטח על האלבום של LE השבור. הייתי רוצה להחתים אותה על החוברת של הקווירגירל, אבל, העטיפה שחורה. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". פריטי גוד ייר, ליטל ארת'קוויקס. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? |הציפייה| שהיא תחייך אלי. |סציפייה| -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? לא. אני אשאר להסתכל איך אחרים מתקשרים איתה יותר טוב ממני. הודגש באמצעות מדגישומטיק

shiray

New member
אבל אבל אבל ואם תתחיל מלחמה?!?!?

- מגיעים ל-M&G? ברור -מאיזה שעה תהיו שם? תלוי מתי נגיד לאוכל האמיתי אצל סבתא... בגדול נראה לי שבסביבות 3 אני אהיה שם. -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? לוודא דופק ולנסות לא להשרף לגמרי -במה מצטיידים? המון מים (אוי זה אומר שצריך למצוא שירותים בסביבה), מצלמה, את הדיסק שאני אחליט עליו וחולצה שמאלנית במיוחד -מה מתכוונים להגיד לטורי? "טורי! טורי! טורי! (טורי באה. אמן).... אההההההה.... אהההה... היי. איי לאב יו" -מביאים לה משהו? ייתכן -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). לא החלטתי עדיין איזה. נראה לי שעל LE החתימה תשתלב הכי טוב. או על UTP... -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? תכננתי בהתחלה היי ג'ופיטר, אבל אני שומרת על אופטימיות אחרי כל הסטליסטים האלו. אז ספארק או פריטי גוד ייר. או קאבר של 9 CRIMES כדי לשכוח את תקרית הקליפ עם הבלון -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? שתהיה פגישה איתה ושלא תהיה מלחמה שתחרבש את הכל. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? להספיק? בכיף שלי לקחת אותה לבית קפה בפארק, רק שהסבירות שזה יקרה די זהה ל9 CRIMES ממקודם...

להלהלהלה

מגיעים ל-M&G? בטח! מאיזה שעה תהיו שם? נראה לי 13:00-14:00. מתי לבוא? מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה?הארי פוטר!
גו נוש
סתם, לא בהכרח.
במה מצטיידים?מים. אוף אני כל כך צמאה בזמן האחרון
מה מתכוונים להגיד לטורי? כלום?
"את מהממת. אני פאקצה שלא יודעת אנגלית!!" מביאים לה משהו?לא נראה לי. על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). לא ידעתי שזה בא בחשבון
נראה כבר מה יהיה. מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". אני לא מתכננת לדבר איתה, ככה ש... מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? שהיא תראה סימפטית מהצד
יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? שייפלו לה המכנסיים?
מה הסיכוי שזה יקרה גם פה?
*בבקשה שכל ההדגשות יצאו טובות*

shagook

New member
היא בסה"כ ניסתה להסביר לנו מה זה warming pads

זה קרה במיטסנגריטס בפרנקפורט ב2001. חיכינו בחוץ והיה איזה 0 מעלות. כולנו היינו עטופים במעילים וצעיפים וכובעי צמר, וטורי יצאה אלינו בטריינינג של אדידס כאילו היא יוצאת להליכה בשכונה. כששאלנו בשיא הפולניות איך לא קר לה, היא הסבירה שיש לה warming pads מתחת לחולצה. ואז בלי אזהרה היא הסתובבה התכופפה והרימה את החולצה כדי שנראה על מה היא מדברת. ואז המכנס שלה ירד וחשף קצת מהטוסיק. היה קטעים
טורי היא סוג של מלאך!

gelrad

New member
אם כבר...

היא תבוא עם סודר ואז תרים אותו ותראה את ה cooling pads שיש לה... אולי נביא לה במתנה קרם שיזוף...

למעלה