סקר!!

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifסקר!!../images/Emo9.gif

לאיזה שיר אתם ה כי מתחברים? או לפחות שורה מתוך שיר?

יyלושקי

New member
הילדה הכי יפה בגן! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח סתאם
השיר שאני מתחברת אליו זה אהבה קטנה של שירי מימון "אז מה יהיה איתך, עם המשחק שלך ... " זה היה בתקופה, נו אתם מבינים איזו תקופה..

וואוו..יש מליון..כנסו לרשימה החלקית

1. יש לי סיכוי- אביתר בנאי 2.I`m with you-Avril Lavigne 3.You are beautiful-James Blunt 4.Extreme- More than words 5.Bon Jovi- It`s my life 6.אפרת גוש- תמיד כשאתה בא 7.Pearl Jam- State of love & trust 8.Doris Day- Dream a luttle dream of me 9.Dusty Springfield-Son of a preacher man 10.Queen-Bohemian rhapsody 11.Queen-I want to break free 12.Queen-Empty spaces 13.Maroon5-She will be loved 14.Alanis Morissette-Your house 15.Chantal Kreviazuk- Feels like home 16.James Blunt-No bravery 17.Led Zeppelin- All my love/ Staurway to heaven 18. Nikka Costa-On my own 19. Oasis-Wounderwall 20. Red Hot Chili Peppers-Under the bridge/ I could have lied 21. אסף אמדורסקי- השמיים הכחולים/ יקירתי/ חרש ביבבה 22. היהודים- מחפש תשובה/ קח אותי/ לא שלחת לי אף אחד 23. רונה קינן- מבול 24. ענבל פרלמוטר- יובל 25. לאה שבת- חתיכת שמיים 26. Alannah Miles-Black velvet 27. מאיר בנאי- אהבה קצרה/ לבד 28. משינה- לא כמו כולם/ שלח לי מלאך ועוד מלא שירים..מלאאאאאאאאאאאאאאא....

יש מלאאאא

אז כמה: Some ones watching over me All I know is yesterday is gone" And right now I belong "To this moment, to my dreams זכיתי לאהוב "אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב" ו" אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב" מי יציל אותך "ומי ישמע אותך צועק הצילו כשאין לך אוויר ומי יראה אותך כשאין בך אפילו ניצוץ קטן מאיר " יש עוד המון !!! אבל לא אעשה לכם את זה!

למעלה