lotus etrog

New member
ציפורלה

"עקיצונת" בביצוע אנסמבל ציפורלה מופע מיוחד וחד פעמי 50 (!) קטעים חדשים, בין 10 שניות ל- 2 דקות. וגם 6 מתארחים מיוחדים ומפתיעים. תקראו, יש קובץ!

../images/Emo150.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

תפוז אנשים ועיתון ישראלי, מזמינים אתכם להשתתף בתחרות תמונת השנה של תפוז
אלבומים ולזכות במצלמה משוכללת! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=88
יעל בר זוהר בוכה? פיצוץ במשפחת אלפרון?! פרק 21 המלא של "פעם בחיים" עכשיו ב-FLIX: http://www.flix.co.il/yesPaam/showVideo.asp?m=1165292

psycho360

New member
אני מקנאה בקול שלה!יאו, איזה קול

והיא גם רזתה והסטייליסט עבד עליה לא רע אבל מה שהורג אותי זה שהיא משחקת אותה גוטית. אם זאת היתה סתם טינייג'ר שמתלבשת כמו גוטית וזה, אז אחלה לא אשפוט אותה, כולה ילדה אבל היא אשה בוגרת, והיא עושה את זה למה? שנוער יאהב אותה? למסחור? זה כל מה שאני שונאת בה שהיא אדם ממוסחר שהיא..מותג שכזה אבל הקול.... אאו. כמעט ומפצה על זה

psycho360

New member
אה, ועוד משהו../images/Emo6.gif (אני תמיד נזכרת)

תומר ממש מוכשר ובכלל העבודת כלים, לא גאונית נכון, אבל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי {הגיטרה הרועדת בהתחלה וכאלה, לא מתקרב לקרוסליים של הגיטרה הרועדת בשיר motobreath של metallica, אבל מזכיר לי אותו משום מה}

psycho360

New member
האאאאאא, עכשיו הבנתי מאיפה הגוטיות

הפתאומית שהתפרצה ממנה.. מאביב גפן!! אוח. כמה שזה פתטי. ידעתי שזה ממוחסר. כשהוא התחיל עם זה זה היה מיוחד עכשיו היא סתם נראית כמו חקיינית שמחפשת פרסום זה כמו שאם מישהו יעשה איזה סדרה על נושא כול שהוא ובטעות טעות טעות טעות הסדרה תצליח ייפתחו עוד 100 אלף תוכניות על אותו נושא. [אבל הי! יש לה קול~!! שלא יגידו שלא פירגנתי לה.]

היא הרסה לי../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

כ"כ החזקתי מהשיר הזה, והקליפ הרס הכל. שיר כזה יפה, ביצוע מקסים, אבל למה לשחק אותה איימי לי?
[אוונסנס]

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני לא סובלת את השיר אבל..

קליפ חמוד. אני צריכה לראות את כולו, נראה אותו מתישהו בערוץ 24 [בטח יחרשו אותו שם..]

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאוי זה מה שהיה בערוץ 22?

אם כן, זה נראה מופע ממש יפה!

למעלה