חח והילע תתחדשי
Y yuval moyal New member 9/7/05 #45 הידד, ../images/Emo32.gif. אה, כתבתי חמשיר לפורום וסרקתי אותו. [זה מה שקורה כשמשועממים, ייתכן ויבואו עוד חמשירים בהמשך ]
הידד, ../images/Emo32.gif. אה, כתבתי חמשיר לפורום וסרקתי אותו. [זה מה שקורה כשמשועממים, ייתכן ויבואו עוד חמשירים בהמשך ]
K KerenWelling New member 9/7/05 #50 זה פשוט חבול. פשוט נקרעתי בבכי פה. באמת כדאי שתשימו אזהרה לפני או משהו..
K krekerika New member 9/7/05 #51 ועוד ../images/Emo3.gif אני לא מצליחה לשלוח ליובל את ההקטנה של מה שהוא שלח לי
Y yuval moyal New member 9/7/05 #58 אני אתרגם את מילות השיר: ~לפורום הכי 1101 בתפוז~ פורום של צבע ומספר היה בו מעניין שבוע שעבר [למרות שגם השבוע, יו נואו ] הלהקה מארון 5 שולטת!!1 בזה אין ספק מחכים לדיסק בעצבנות מורטת אז בואו לחיק כי סנטה קלאוס מזמין מזמין למין. [כן נו אחרי המורטת נגמר לי כל ההיגיון =\]
אני אתרגם את מילות השיר: ~לפורום הכי 1101 בתפוז~ פורום של צבע ומספר היה בו מעניין שבוע שעבר [למרות שגם השבוע, יו נואו ] הלהקה מארון 5 שולטת!!1 בזה אין ספק מחכים לדיסק בעצבנות מורטת אז בואו לחיק כי סנטה קלאוס מזמין מזמין למין. [כן נו אחרי המורטת נגמר לי כל ההיגיון =\]
Y yuval moyal New member 9/7/05 #52 עוד חמשיר =) הפעם הוא הרבה יותר בוגר, הן בצורת ההגשה והן בכתיבת החרוזים. 20 דקות בהחלט עוזר כדי להשתפר. לינק לינק ואם בא לכם ללחוץ על משהו אחר: קליק
עוד חמשיר =) הפעם הוא הרבה יותר בוגר, הן בצורת ההגשה והן בכתיבת החרוזים. 20 דקות בהחלט עוזר כדי להשתפר. לינק לינק ואם בא לכם ללחוץ על משהו אחר: קליק