Mind

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifMind

תוהים מה זו ההודעה הזאת נכון? אז ככה זה רעיון חדש לפינה חדשה הפינה תקרא Mind וכל אחד יכתוב שאלות בסגנון מה היה קורה אם? ומה זה השטויות האלה?! על הנושא שנתתי וחייבים למספר מי שרוצה לענות לאנשים על השאלות שלהם יכול לענות..... דוגמא: הנושא: סרג' טנקיאן מה היה קורה אם סרג' היה אישה? מה זה השטויות האלה סרג' טנקיאן?! זה כאילו זמר מטאל ששר מזרחית? קפיש? יאללה הנושא: סרג' טנקיאן...

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאני חושב שלא הבנתם...

צריך להגיב בכמה שאלות לא רק אחת זה גם למה צריך למספר.... יענו שאלה ראשונה ואז השנייה והשלישית קפיש?

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאז נסביר שוב...

כל שבוע אני אעשה את הפינה הזאת כל שבוע יש נושא חדש שכותבים עליו "מה היה קורה אם?" ו"מה זה השטויות האלה?!" הסבר על הסגנון שאלות: מה היה קורה אם? - כותבים את השאלה "מה היה קורה אם" ומוסיפים את התהייה שקשורה בנושא המדובר לאותו השבוע {הפעם זה סרג' טנקיאן} מה זה השטויות האלה?! - כותבים את השאלה ומוסיפים את הנושא ואז מגיע ה?! אחרי זה כותבים משהו בסגנון עדי אשכנזי לאנשים שלא ראו אז נתתי דוגמא "מה זה השטויות האלה סרג' טנקיאן?! זה כאילו זמר מטאל ששר מזרחית?!" {כן דוגמא מעפנה אבל לא עולה לי משו אחר לראש כל כך...} את כל השאלות צריך למספר דוגמא: 1. מה היה קורה אם סרג' טנקיאן היה בריטני ספירס? 2. מה היה קורה אם סרג' היה הסולן של 44+? 3. וכו' וכו' וכו'... מקווה שהבנתם עכשיו... אם לא אז תקראו שוב ואז אולי תבינו וגם אם אז לא אז לא משנה כבר -_-"

למשל

מה היה קורה אם סרג' היה אוהב פופ והוא היה מכריח את כולם לעשות פופ ולא מטאל? (דוגמה טיפשה,רק למטרת ניסיון)

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifבדיוק! אבל...

צריך לעשות כמה שאלות ולמספר לפי 1. 2. 3.

RED Spider

New member
חח גאד

קראתי את "מה היה קורא אם סרג' טנקיאן היה בריטני ספירס" והתחילו לעלות לי לראש תמונות הזויות XDDD כאילו.. עלתה לי אשכרה תמונה לראש של הפרצוף שלו עם הגוף, הבגדים והשיער מהקליפ של hit me baby one more timeוהוא שר את זה עם הקול שלו ורוקד XDD פאק אני חייבת ללכת לישון.. זה פשוט הזוי מדי..

למעלה