ייייאש! D:
מהו שמך המלא? הדס יום-טוב (אני לא עובדת עליכם.) תאריך לידה: 10.2.93 מקום מגורים: מיתר כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים

צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שחור פוני ג'ינג'י גובה: 1.54 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נבל, גיטרה, קצת מפוחית וממש טיפה קלידים על מה היית רוצה לנגן? הכל D: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אממממ וורל דיין. ~שימו לב איך שעכשיו השאלון הוצא מהקשר המוזיקה~ יש לך קעקועים? נופ אם כן, כמה ושל מה?בקרוב

יש לך פירסינג? יאפ אם כן, כמה ואיפה? 14. אינדיסטריאל, טראגוס, 2 הליקסים, סמיילי, ספטום, אנדרגראונד, הרחבה של 8 מ"מ ועוד 5 לובים רגילים

התנסת בעבר בסמים? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא הייתי

ניסית להתאבד פעם? פעם אחת, לצערי אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נופ העדפה מינית: B כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ת'אמת, בא לי יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מלאים, אפחד. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה תיהיה בביה"ס? אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מעצבת ובעלת חנות לבגדים בסגנון הבארוק, ימי הביניים וויקטוריאני P: ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מעצבת אופנה אלטרנטיבית P: איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות אני חושבת מה מתנגן עכשיו? נוורמור- הארט קולקטר. P: עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם לנצה כפרעליו P: איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, תיקייה עם מוזיקה, אימיול ישנת טוב אתמול? לא, נ'י חולה תישן טוב הלילה? לאידעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי שליטע! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר נאמנות ובוגדנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: עולם טוב וחסר מלחמות

~כלכךנועליסטיתXD~ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ישוב קטן במרכז (אורנית\שערי תקווה) או בצפון (דגניה\גנוסר
) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לתנועה P: אכלת? עכשיו פיצוחים התנשקת? לפני חודש, פעם אחרונה שראיתי את נועה ): התאהבת? חצי שנה +- נשבר לך הלב? ת'אמת, הוא עדיין דיי מרוסק... צחקת? היום, פעולה ענקית D: בכית? חודשיים פלוסמינוס אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום לשובל
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שובל בחזרה
חיבקת מישהו/י? היום

עישנת? לפני שנה ככה XD שתית משקה אלכוהולי? היום

בירה XD השתכרת? 3-4 חודשים שכבת עם מישהו/י? שכבתי? נוור... היית במועדון? מזמןןןן XD קנית בגד? אתמול, גרביון ירוק זוהר עם לבבות ורודים. מזעזע אך מהמם XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ממממ היום לשובל, אבל בקטע השני לפני חצי שנה פלוסמינוס הקדישו לך שיר? דורקי את הזה של אריק ברמן P: שיפרו לך את המצברוח? לנצה, אולוויז
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? גורדון (קומונרית שלי) חשבת עליו? לנצה התקשרת אליו? גיי הגיי

התקשר אלייך? שובלי

פגע בך? וול, דור... שימח אותך? לנצה
היום: באיזו שעה התעוררת? 9:45 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? שבת! מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הולכים לסבתא" מה היה השיר הראשון ששמעת? נוורמור- ד'ה הארט קולקטר ~ס'מה אם אני חורשת XD~ מה אכלת? מרק של סבתא הכי טעים שיש P: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נשבעת לכם! "אוף, חומני... הם שורדים שואה גרעינית, מלחמות עולם, מגיפות, הם יכולים לחיות בחלל, הם מתרבים בקצב מטורף ואין להם טורף טבעי. הם עוד יישתלטו על העולם." מיקום כרגע: חדר, כיסא, מחשב. להקה אהובה: יותר מדי XD איזה כיתה אתה: ט'4 D: הבנאדם הכי יפה שראית: כולם יפים

הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: וול לאידעת XD