הקורבן!

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifהקורבן!

כי זאת הפינה היחידה שיש בפורום עד שהמחשב שלי יסתדר \= הפעם יש לנו את דוסה או הדס או dusa1 היא גרה בחור ליד באר שבע שנקרא מיתר! {כן כן זכרתי את זה...} יש לה המון חברים ואפילו חברה בשם זואי! היא צימחונית! ולמען האמת כמה שאני אוהב אותה אני לא ממש יודע מה היא אוהבת >< פויה לי! טוב תתחילו להציף אותה! שאלות רגילות: שם: גיל: מקום מגורים: דרכי תקשורת: משהו על עצמך שלא ידענו? משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו? תאריך לידה: משהו שמאוד חשוב לך לאמר: תמונה של עצמך:

Evil Pig

New member
"קראו לה הדס או הדר, מוזר, לא מצלח לזכור..."

מה נשמע? איך האישה? איך הילדים? מה חדש? את שובתת? עם איזה בנאדם מפורסם שאת לא מכירה היית רוצה לאכול ארוחת ערב ? < כל הזכויות שמורות ליאיר לפיד > כמה אסאמאסים שלחת היום? כמה טלפונים קיבלת/הוצאת היום? שאלה אחרונה: איזה סטיה יש לך באוכל- זאת אומרת- איזה שילוב של אוכל את אוהבת שכל העולם מסתכל ואומר " איכסססססססססססס" ?

dusa1

New member
... :)

מה נשמע? וואלה אין תלונות איך האישה? שורדת איך הילדים? פ'סדר אתה יודע מה חדש? לק כחול עם נצנצים ועוד אחד ורוד פוקסייה D: את שובתת? נע ); עם איזה בנאדם מפורסם שאת לא מכירה היית רוצה לאכול ארוחת ערב ? < כל הזכויות שמורות ליאיר לפיד > מרילין מנסון. רק כדי לשמוע כל מה שיש לו להגיד, זה שווה אתזה :) כמה אסאמאסים שלחת היום? וואו מליון XD כמה טלפונים קיבלת/הוצאת היום? 2 מיליון שאלה אחרונה: איזה סטיה יש לך באוכל- זאת אומרת- איזה שילוב של אוכל את אוהבת שכל העולם מסתכל ואומר " איכסססססססססססס" ? אמממממממממ שוקו תנועתי (לא שזה מגעיל, אבל השיא שלי זה 12 כוסות D: )

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלהלהלהלה

אני לא כל כך מכירה אותך אז אני אשאל כל מיני
מה עוד אוהבת לשמוע? באיזה עוד פורומים/קומונו אפשר למצוא אותך? דיסקים - לקנות או לצרוב? כמה זמן כבר שומעת סיסטם? מה היה השיר של סיסטם שגרם לך "להתעניין" בהם יותר? האם את על אורגינל?

dusa1

New member
D: ~גיוון~

מה עוד אוהבת לשמוע? אמממ וואו, המון. אבל... מוזיקה קלאסית, אופרה, פופ של שנות ה70-80, רוק, מטאל, ג'אז, בלוז, רגאיי, וקצת היפהופ :) באיזה עוד פורומים/קומונו אפשר למצוא אותך? קומונת אוונג'ד סבנפולד, קומונת אפיקה, פורום אופנה אלטרנטיבית וקצת בפירסים וקעקועים דיסקים - לקנות או לצרוב? לקנות, אבל בגלל שאני לא בילגייטס צורבים לפעמים, אבל בהחלט עדיף לקנות כמה זמן כבר שומעת סיסטם? וואו, שנתיים פלוס מה היה השיר של סיסטם שגרם לך "להתעניין" בהם יותר? טוקסיסיטי, ת'כלס. האם את על אורגינל? כמובן :) סופ"ש טוב לכולם

dusa1

New member
:)

שם: הדס גיל: 14 וחצי + מקום מגורים: מיתר, חור ליד ב"ש דרכי תקשורת: [email protected] msn משהו על עצמך שלא ידענו?: אממממ יש לי 3 ורידים מיותרים בכף חיד שמאל, שפשוט יוצאים מהוריד הראשי ומובילים לשומקום XD משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו?: אני חופרת D: תאריך לידה: 10.2.93 משהו שמאוד חשוב לך לאמר: דונט וורי בי האפי D: תמונה של עצמך: נוור אוור {:

Evil Pig

New member
איזה פריקי מה שיש לך ביד.. ../images/Emo191.gif

אבל אנחנו אוהבים אותך בכל זאת ואף על פי ש..

dusa1

New member
אוף מה זה, באמאשלי

את דור שאלתם 12348 שאלות, מזה ההפלייה הזו? ):

STU XD

New member
../images/Emo13.gif

האם אי פעם: 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. השתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 13. הפסקת ספר באמצע? 14. התפטרת מהעבודה? 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 16. שברת אחת מהגפיים? 17. אכלת גולאש? כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? 2. נשבר לך הלב? 3. היית בבית חולים? 4. התחרטת על דבר שעשית? 5. בכית בגלל ביצפר? 6. בילית בלילות לבנים? 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 9. קיבלתי זימונים מהצבא? 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? 12. נכשלת בבגרות? 13. נהרס לך הפלאפון? 14. איבדת מפתחות לבית? 15. ברחת מהבית? 16. טסת לחו"ל? מידע כללי: 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער: 6. צבע עיניים: 7. גובה: 8. משקפיים: 9. הורים נשואים או גרושים? 10. רווקה/חבר? 11. תלמידה טובה? 12. רגישה? 13. סטרייטית/דו/לסבית? 14. בתולה? 15. ביישנית?

dusa1

New member
צומי ס'כייף :)

האם אי פעם: 1. נסית סמים? נופ 2. עישנת סיגריה? יאפ 3. השתכרת? יאפ XD 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? נופ 5. היה לך סטוץ? יאפ 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? נופ 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? יאפ XD 8. כססת ציפורניים? יאפ! 9. התנשקת עם בת? יאפ 10. בכית על בן? יאפ ">< שמוק, פטתית שכמותי XD 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן XD 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? יא. נו מה, צ'יקס קומדי ">< 13. הפסקת ספר באמצע?נופ ~.~ 14. התפטרת מהעבודה? משו כזה 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? נופ 16. שברת אחת מהגפיים? נופ 17. אכלת גולאש? יאפ, אבל רק התפוחי אדמה בלי העוף XD כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? פעמיים שזה היה קצת יותר מקראש ופעם אחת חזק נורא, וזה הספיק לי. 2. נשבר לך הלב? אותה הפעם האחת 3. היית בבית חולים? הרבה, אבא רופא P: 4. התחרטת על דבר שעשית? כמה פעמים... 5. בכית בגלל ביצפר? נוור 6. בילית בלילות לבנים? הרבה 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? כמה פעמים לעיתים נדירות 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? אף פעם בערך XD 9. קיבלתי זימונים מהצבא? נוור P: 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? נוור P: 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? חחח אוווהו XD 12. נכשלת בבגרות? אני ט'ניקית מושתנת P: 13. נהרס לך הפלאפון? אוהוווווווווווווו O.O 14. איבדת מפתחות לבית? כנ"ל P: 15. ברחת מהבית? רציני, פעם אחת 16. טסת לחו"ל? פעם אחת מידע כללי: 1. שם: הדס 2. תאריך לידה: 10.2.93 3. עיר מגורים: מיתר 4. בית ספר: מיתרים 5. צבע שיער: שחור עם פוני בג'ינג'י כזה 6. צבע עיניים: ירוק 7. גובה: 1.54 P: 8. משקפיים: נופ 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים 10. רווקה/חבר? חברה 11. תלמידה טובה? לא רעה ולא מצטיינת P: 12. רגישה? במובנים מסויימים 13. סטרייטית/דו/לסבית? B משו כזה 14. בתולה? נממממ 15. ביישנית? נופ

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלה מה שהבאתי לדור

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ~שימו לב איך שעכשיו השאלון הוצא מהקשר המוזיקה~ יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה תיהיה בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? הייתה במועדון? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה אתה: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ~שוב השאלון יוצא מהקשרו~ אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב אתה עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? 1 דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. 2 שתי תכונות שאת שונאת בעצמך. 1. 2. 3 שלושה הרגלים רעים. 1. 2. 3. 4 הדברים הכי טובים בכל עונה 1. קיץ: 2. סתיו: 3. חורף: 4. אביב: 5 חמישה ספרים שקראת (בזמן האחרון): 2. 3. 4. 5. היי, חסר 6! 7 שבעה דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 5. הספר? 6. החלון פתוח או סגור? 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 8 שמונה עובדות עלי 1. התחביבים שלך? 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 3. הספר האהוב עלייך? 4. חנות הבגדים האהובה עליך? 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? 8. המשקה האהוב עליך? 9 תשע התרמיות הגדולות 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 6. פרצת למקום כלשהו? 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 11 החבר הכי 1. החבר הכי מוזר? 2. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 3. החבר הכי שקט? 4.החבר הכי עצבני? 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 7. החבר הכי קשוב? 8. החבר הכי עצלן? 9. החבר הכי רגיש? 10. החבר הכי חכם? 11. החבר הכי אהוב?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהמשך

12 שנים עשר הראשונים 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? 6. הטסט הראשון? 7. הבגרות הראשונה 8. למעשנים, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? 13 שלושה עשר הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? 2. פתחת את הראש? 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? 4. עברת ניתוח? 5. שברת מראה ? 6. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 8. גילית ששיקרו לך? 9. בגדו באמונך? 10. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? 11. הלכת מכות? 12. כמעט טבעת? 13. כרתו לך איבר? 14 ארבעה עשר האחרונים 1. השיחה האחרונה בטלפון? 2. ההודעה האחרונה ששלחת? 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ? 4. הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? 6. הספר האחרון? 7. הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? 10. המבחן האחרון? 11. הדבר האחרון שקנית? 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? 15 מידע כללי 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער: 6. גובה? 7. משקפיים? 8. הורים נשואים או גרושים? 9. רווקה/תפוסה? 10. איזו תלמידה: 11. רגיש/ה? 12. סטרייט/בי/הומו? 13. 14. ביישן/ית? 18 האם אי פעם 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. הישתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נירדמת מהבוקר עד לצהריים שלמחרת? 12. בזבזת יותר מ-1000 שקל על בגדים בפעם אחת? 13. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 14. הפסקת ספר באמצע? 15. התפטרת מהעבודה ? 16. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? 17. היתנשקת עם בן? 18. אכלת סושי? 19 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? 2. סקס בשירותים? 3. קשר בשלט רחוק? 4. יום האהבה/ולנטיינס? 5. לחגוג סילבסטר? 6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע? 9. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 11. טלפוניים סלולאריים? 12. סקס לפני החתונה? 13. סמים? 14. שתייה ונהיגה? 15. המטרה מקדשת את האמצעים? 16. עישון בקרב בני נוער? 17. שלטון דמוקרטי? 18. סקס במקומות ציבוריים? 19. אורגיות? 20 מה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? 2. פנים יפות או גוף יפה? 3. חכמה או יופי? 4. ספר או סרט: 5. רעש או שקט? 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? 9. פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא?8 11. הבחורה מעל או הגבר מעל? 12. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 13. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 14. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 15. שעווה או גילוח? 16. ריצה או הליכה? 17. חום או קור? 18. דוש או אמבטיה? 19. מקלחת עם החבר\ה או לכל דבר יש גבול? 20. קיץ או חורף? אדום: 1. את אוהבת עגבניות? 2. וגמבה? 3. ותותים? 4. את נגעלת מדם? 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6. יש לך בגדים באדום בארון? 7. מה הדבר האדום הקרוב אליך: כל מיני: 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9. אוהבת את הצבע? צהוב: 1. מה דעתך על לימון? 2. אוהבת חרדל? 3. וגבינ"צ? 4. אוהבת את השמש או מעדיפה את הירח? 5. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 8. מה לדעתך צהוב מסמל? 9. אוהבת את הצבע הזה? ירוק: 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2. את אלרגית לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3. את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5. מה עדיף: עלה או גבעול? 6. תני דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 8. מה לדעתך ירוק מסמל? 9. אוהבת את הצבע הזה? כחול: 1. מה דעתך על הדרדסים? 2. ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3. אוהבת ללכת לים? 4. אוהבת את הבריכה יותר או פחות מהים? 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 7. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 8. אוהבת את הצבע הזה? וורוד: 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה? 2. פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3. יש לך בגדים וורודים? כמה? 4. זה צבע רק לבנות? 5. בן שילך עם וורוד מה תחשבי אליו שהוא הומו? 6. מישהו שאת מכירה אוהב ממש וורוד? 7. החיים וורודים? 8. מה הדבר הוורוד הכי קרוב אליך? 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? 10. אוהבת את הצבע? כתום ואחרון: 1. אוהבת תפוזים? 2. וקלמנטינות? 3. וגזר? 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? 5. ארנג' חברה טובה? 6. מה הדבר הכותם הכי קרוב אליך? 7. מה דעתך מסמל הצבע הזה? 8. אוהבת אותו? אני אוהבת אותך!! 3>

dusa1

New member
ייייאש! D:

מהו שמך המלא? הדס יום-טוב (אני לא עובדת עליכם.) תאריך לידה: 10.2.93 מקום מגורים: מיתר כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים :) צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שחור פוני ג'ינג'י גובה: 1.54 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נבל, גיטרה, קצת מפוחית וממש טיפה קלידים על מה היית רוצה לנגן? הכל D: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אממממ וורל דיין. ~שימו לב איך שעכשיו השאלון הוצא מהקשר המוזיקה~ יש לך קעקועים? נופ אם כן, כמה ושל מה?בקרוב :) יש לך פירסינג? יאפ אם כן, כמה ואיפה? 14. אינדיסטריאל, טראגוס, 2 הליקסים, סמיילי, ספטום, אנדרגראונד, הרחבה של 8 מ"מ ועוד 5 לובים רגילים :) התנסת בעבר בסמים? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא הייתי :) ניסית להתאבד פעם? פעם אחת, לצערי אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נופ העדפה מינית: B כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ת'אמת, בא לי יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מלאים, אפחד. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה תיהיה בביה"ס? אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מעצבת ובעלת חנות לבגדים בסגנון הבארוק, ימי הביניים וויקטוריאני P: ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מעצבת אופנה אלטרנטיבית P: איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות אני חושבת מה מתנגן עכשיו? נוורמור- הארט קולקטר. P: עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם לנצה כפרעליו P: איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, תיקייה עם מוזיקה, אימיול ישנת טוב אתמול? לא, נ'י חולה תישן טוב הלילה? לאידעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי שליטע! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר נאמנות ובוגדנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: עולם טוב וחסר מלחמות :) ~כלכךנועליסטיתXD~ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ישוב קטן במרכז (אורנית\שערי תקווה) או בצפון (דגניה\גנוסר
) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לתנועה P: אכלת? עכשיו פיצוחים התנשקת? לפני חודש, פעם אחרונה שראיתי את נועה ): התאהבת? חצי שנה +- נשבר לך הלב? ת'אמת, הוא עדיין דיי מרוסק... צחקת? היום, פעולה ענקית D: בכית? חודשיים פלוסמינוס אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום לשובל
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שובל בחזרה
חיבקת מישהו/י? היום :) עישנת? לפני שנה ככה XD שתית משקה אלכוהולי? היום :) בירה XD השתכרת? 3-4 חודשים שכבת עם מישהו/י? שכבתי? נוור... היית במועדון? מזמןןןן XD קנית בגד? אתמול, גרביון ירוק זוהר עם לבבות ורודים. מזעזע אך מהמם XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ממממ היום לשובל, אבל בקטע השני לפני חצי שנה פלוסמינוס הקדישו לך שיר? דורקי את הזה של אריק ברמן P: שיפרו לך את המצברוח? לנצה, אולוויז
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? גורדון (קומונרית שלי) חשבת עליו? לנצה התקשרת אליו? גיי הגיי :) התקשר אלייך? שובלי :) פגע בך? וול, דור... שימח אותך? לנצה
היום: באיזו שעה התעוררת? 9:45 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? שבת! מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הולכים לסבתא" מה היה השיר הראשון ששמעת? נוורמור- ד'ה הארט קולקטר ~ס'מה אם אני חורשת XD~ מה אכלת? מרק של סבתא הכי טעים שיש P: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נשבעת לכם! "אוף, חומני... הם שורדים שואה גרעינית, מלחמות עולם, מגיפות, הם יכולים לחיות בחלל, הם מתרבים בקצב מטורף ואין להם טורף טבעי. הם עוד יישתלטו על העולם." מיקום כרגע: חדר, כיסא, מחשב. להקה אהובה: יותר מדי XD איזה כיתה אתה: ט'4 D: הבנאדם הכי יפה שראית: כולם יפים :) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: וול לאידעת XD

dusa1

New member
>>

~שוב השאלון יוצא מהקשרו~ אתה חושב שאתה יפה? אניפסדר XD אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? אהא P: אתה חושב שאתה עקשן? יאפ אתה אוהב אתה עצמך? כע :) בזבזן או חסכן? בזבזנית אש. איפה היית רוצה לגור בארץ? מרכז\צפון יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? שובל XD איזה צלצול יש לך? כזה מגניב כזה XD הקול הכי יפה ששמעת? עדי דנר ה-מדהימה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו גראפי ושומר מסך? סתם משו שזז כזה XD מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מרלין מנסון- סוויט דרימז מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מאי האפי אנדינג- אבריל מזכיר לך את הילדות: שלמה ארצי- נוף ילדות XD גורם לך לבכות: יש כמה גורם לך לצחוק: השירים של השרוט גורם לך לרצות לרקוד: הרבה :) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: תפוחים ותמרים- רמי קלינשטיין שהיית רוצה לכתוב אותו: סטארווי טו האבן- לד זפלין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כנ"ל XD שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנ"ל שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין בהם... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: הרבה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נוורמור... משכית
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: דברים שרואים משם- יהודית רביץ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מטומי, איט'ס אה בוי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע אם כן, כמה זמן? יותר מדי ניסיתם להתחיל איתו? כע XD הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? רומאנטי לא התנשקתם איתו? לא, סתם גיי P: האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? קצת מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא שיקר לי ושנא אותי בעצם לאורך המון זמן. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביישנות :S אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הגורל עשה את שלו. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זה יכול ליהיות נחמד P: 1 דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. אני פטריותית לגמריי XD 2 שתי תכונות שאת שונאת בעצמך. 1. חופרת 2. בזבזנית מאוד 3 שלושה הרגלים רעים. 1. קסיסת ציפורניים 2. חרמנות יתר XD 3. אובססיביות 4 הדברים הכי טובים בכל עונה 1. קיץ: חום וחופש גדול 2. סתיו: שלכת
3. חורף: שלג! 4. אביב: פרחים וחיות :) 5 חמישה ספרים שקראת (בזמן האחרון): 1. זכרונותייה של גיישה 2. שומרת אחותי 3. רודף העפיפונים 4. חצוצרה בוואדי 5. נער החידות מבומביי היי, חסר 6! 7 שבעה דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הדיוידי של גרינדיי 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? וואנס 3. החולצה האהובה עלייך? יש כמה :) 4. המחברת הראשונה שאת רואה? תנ"ך P: 5. הספר? תנ"ך 6. החלון פתוח או סגור? סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?הדיסק החדש של אפיקה 8 שמונה עובדות עלי 1. התחביבים שלך? נגינה, תנועה, לטייל בארץ, קריאה, מחשב, טלוויזיה, חברים, עיצוב בגדים, ללמוד מיתולוגייה O.O 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? סיינפלד, חברים, החיים זה לא הכל, הפיג'מות P: 3. הספר האהוב עלייך? עלובי החיים\ויקטור הוגו 4. חנות הבגדים האהובה עליך? הרבה, אוהבת בגדים :) 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? הרבה, אוהבת נעליים DD: 6. חברת התיקים האהובה עלייך? טוקי דוקי נראלי 7. הסרט האהוב עליך? עלובי החיים, טומי, רדיו חזק 8. המשקה האהוב עליך? ת'כלס, מים. 9 תשע התרמיות הגדולות 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן לבצפר 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? משו כזה 5. גנבת מחנות? לא רציני 6. פרצת למקום כלשהו? מקלט XD 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 11 החבר הכי 1. החבר הכי מוזר? גלב הנשמה הזה 2. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? כלמני 3. החבר הכי שקט? סילנט ליאור! XD 4.החבר הכי עצבני? איתי ולילו המרוקאים XD 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? שני, מאז שנולדנו 6. החבר הכי מצחיק? מורפיקס 7. החבר הכי קשוב? לנצה המלך ודנה המלכה D: הם צריכים להתחתן D: 8. החבר הכי עצלן? חחח מורפיקס XD 9. החבר הכי רגיש? שחף 10. החבר הכי חכם? אביגור הגאון המדהים הזה O.O 11. החבר הכי אהוב? כולם

dusa1

New member
>>>>

12 שנים עשר הראשונים 1. הנשיקה הראשונה? כיתה ח', בן P: 2. האהבה הראשונה? כיתה ח', בן XD 3. הצו הראשון? אין 4. הדייט הראשון? איפשהו בכיתה ז' 5. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 12 להולנד, בלגייה וצרפת 6. הטסט הראשון? לא היה 7. הבגרות הראשונה: ... 8. למעשנים, החפיסה הראשונה? לא 9. המילה הראשונה? אבא 10. האכזבה הראשונה? הרצינית, לפני איזה חצי שנה 11. שברון הלב הראשון? כנ"ל, והוא עדיין דיי מרוסק 12. ההתאהבות הראשונה? הרצינית, כנ"ל. 13 שלושה עשר הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? לא היה 2. פתחת את הראש? לא היה 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? גיל 11 4. עברת ניתוח? גיל 4 5. שברת מראה? לפני חודש 6. היית בפיגוע טרור? לפני שנה ככה.. ראיתי, לא הייתי 7. ראית מישהו נהרג? באותו הפיגוע 8. גילית ששיקרו לך? רצינית, חצי שנה ככה 9. בגדו באמונך? כנ"ל 10. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? לא היה 11. הלכת מכות? רציני, ביאזה כיתה ד'-ה' 12. כמעט טבעת? נוור 13. כרתו לך איבר? נוור 14 ארבעה עשר האחרונים 1. השיחה האחרונה בטלפון? אמא 2. ההודעה האחרונה ששלחת? "אין שביתה מחר" לגורדון (הקומונרית שלי) 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ? "יש לכם מחר שביתה" מגורדון 4. הנשיקה האחרונה? נועה, לפני איזה חודש ); 5. החיבוק האחרון? עם אמא.
6. הספר האחרון? מאנגה כלשהי 7. הסרט האחרון? המסע המופלא- היאזאקי. בנאדם גאון. 8. החבר האחרון שראית? שחף, יניב ושי 9. הנסיעה האחרונה באוטו? היום לסבתא 10. המבחן האחרון? לפני איזה שבוע בערבית נראלי 11. הדבר האחרון שקנית? שעווה, רצועות לשעווה 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? גיל 12 13. השיר האחרון ששמעת? גאנז אנ רוזס- דונט' קריי 14. הדבר האחרון שלבשת? נעליים? 15 מידע כללי 1. שם: הדס 2. תאריך לידה: 10.2.93 3. עיר מגורים: מיתר 4. בית ספר: מיתרים 5. צבע שיער: שחור פוני ג'ינג'י 6. גובה? 1.54 7. משקפיים? נופ 8. הורים נשואים או גרושים? נשואים 9. רווקה/תפוסה? עקרונית תפוסה 10. איזו תלמידה: פסדר 11. רגיש/ה? כע 12. סטרייט/בי/הומו? B 13. 14. ביישן/ית? נופ 18 האם אי פעם 1. נסית סמים? לא 2. עישנת סיגריה? כע 3. הישתכרת? כע 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? נופ 5. היה לך סטוץ? כע 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? נופ 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כע 8. כססת ציפורניים? כע 9. התנשקת עם בת? כע 10. בכית על בן? כע 11. נירדמת מהבוקר עד לצהריים שלמחרת? כע 12. בזבזת יותר מ-1000 שקל על בגדים בפעם אחת? כע 13. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כע 14. הפסקת ספר באמצע? לא 15. התפטרת מהעבודה ? משו כזה 16. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? לא 17. היתנשקת עם בן? כן 18. אכלת סושי? כן, צמחוני 19 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? כן 2. סקס בשירותים? לא 3. קשר בשלט רחוק? כן 4. יום האהבה/ולנטיינס: כן 5. לחגוג סילבסטר? כן 6. צמחונות? כן 7. מותגים? סבבה 8. כפכפי אצבע? כן 9. שיחות מלב אל לב? כן 10. הפגנת אהבה בציבור? כן 11. טלפוניים סלולאריים? כן 12. סקס לפני החתונה? כן 13. סמים? לא 14. שתייה ונהיגה? לא 15. המטרה מקדשת את האמצעים? סומטיימס 16. עישון בקרב בני נוער? לא 17. שלטון דמוקרטי? כן 18. סקס במקומות ציבוריים? לא כ"כ 19. אורגיות? בסבבה 20 מה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? תלוי 2. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם P: 3. חכמה או יופי? גם וגם זה נחמד P:, אבל חוכמה עדיף. 4. ספר או סרט: סרט, אלא אם כן הסרט מבוסס על הספר 5. רעש או שקט? תלוי מתי ואיך ואיזה רעש :) 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? כנ"ל 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? שניהם סבבה 8. רומנטי או שרמנטי? ">< 9. פרח אחד או זר פרחים? תלוי 10. הרבה לישון או כמעט ולא? שוב תלוי 11. הבחורה מעל או הגבר מעל? שניהם סבבה 12. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? תלוי על מי 13. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי 14. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי 15. שעווה או גילוח? שעווה 16. ריצה או הליכה? תלוי 17. חום או קור? חום 18. דוש או אמבטיה? תלוי 19. מקלחת עם החבר\ה או לכל דבר יש גבול? מקלחת עם החבר\ה זה סבבה 20. קיץ או חורף? שניהם אדום: 1. את אוהבת עגבניות? סבבה 2. וגמבה? לא 3. ותותים? כע 4. את נגעלת מדם? לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 6. יש לך בגדים באדום בארון? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אליך: דיוידי של גרינדיי 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9. אוהבת את הצבע? סבבה צהוב: 1. מה דעתך על לימון? אחלה 2. אוהבת חרדל? לא 3. וגבינ"צ? כע 4. אוהבת את השמש או מעדיפה את הירח? ירח 5. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב כמובן, של כולם... 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אהא 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דף כזה 8. מה לדעתך צהוב מסמל? רכילות? 9. אוהבת את הצבע הזה? בגוון בהיר, כזה בננה ירוק: 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחחח XD 2. את אלרגית לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3. את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מאוד 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום, גרביים :) 5. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6. תני דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה? 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מדבקות פרוותיות של צפרדעים DD: 8. מה לדעתך ירוק מסמל? צומח? 9. אוהבת את הצבע הזה? מאוד כחול: 1. מה דעתך על הדרדסים? אחלה 2. ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מצויין :) 3. אוהבת ללכת לים? כע 4. אוהבת את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות נראלי 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא כ"כ 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? פלאפון 7. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים, שמיים, עומק... פורנו... 8. אוהבת את הצבע הזה? כע וורוד: 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה? ורדים D: 2. פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לצערי 3. יש לך בגדים וורודים? כמה? יש, כמה חולצות, גרביונים, מכנס אחד קצר, חצאית וגרבי ברך 4. זה צבע רק לבנות? לווא דווקא 5. בן שילך עם וורוד מה תחשבי אליו שהוא הומו? לא 6. מישהו שאת מכירה אוהב ממש וורוד? כן, חברה 7. החיים וורודים? לפעמים 8. מה הדבר הוורוד הכי קרוב אליך? ארנק 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? פריחה 10. אוהבת את הצבע? הוא סבבה כתום ואחרון: 1. אוהבת תפוזים? כע 2. וקלמנטינות? לא 3. וגזר? במרק 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5. ארנג' חברה טובה? אחלה 6. מה הדבר הכותם הכי קרוב אליך? מחברת תנ"ך P: 7. מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות? 8. אוהבת אותו? לא, לא כ"כ אני אותך הכי הכי הכי הכי הכי בעולם! 333333333333>

למעלה