הקורבן!

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifהקורבן!

מי שרוצה להצטרף שישלח לי מסר שכתוב בו "אני רוצה להצטרף לקורבן" ואז הוא יקבל מסר חוזר שאומר לו איזה מס' קורבן הוא ומתי הוא יהיה... יש לכם שבועיים להצטרף אז קדימה! יש לי כבר 2 משתתפים אז יאללה! תתחילו להצטרף! תודה, סער...

Evil Pig

New member
כל מי שעוד לא נרשם - בחייאת להרשם

אנשים עושים פה דברים ופינות ודיי זורקים עליהם זין כמו שקרה בשרשור המפגש ובעוד מקרים רבים.. חבר'ה !! תתעוררו!! בשביל מה הפורום הזה קיים אם אתם לא מפעילים אותו?? אני מנהל אני דקטטור ואני פתור!! < לכל החוכמולוגים שחושבים - אממ מה הוא עושה בשביל הפורום..>

RRedbulbul

New member
הא כן?!?! ומה אתה עושה בשביל הפורום?!!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם התחשק לי לעצבן נורא מת עליך! הרבה זמן לא ראו אותך כאן...

Evil Pig

New member
תיראה .. הרבה זמן כבר לא היה פה שרשור ראוי

לכבודי ולתהילתי.. סתם .. תאמת שאני קצת לא בסדר ואני טיפה מזניח את הפורום אבל זה הכל בגלל שאני עובד קשה לפרנסתי ולפרנסת משפחתי < אני עובד גם במסעדה וגם אצל אבא > אז ככה שכשאני בבית אני או עם חברים או עם השמיכה שלי והטלווזיה.. ככה שאני באמת מתנצל. אבל גם בתכלס הפורום כידוע דיי מת ואילו רק ידעתי איך להחיות אותו הייתי עושה לו הנשמה מפה לפה. אבל כל הנסיונות שלי בנתיים נחלו כישלון חרוץ ככה שאני עוד מנסה לעבוד על הנוסחה האידיאלית להחיות את הפורום. והנה סער למשל, שמנסה בתקופה האחרונה לעשות את זה- זאת יוזמה ברוכה ואני מועדד כל יוזמה כזאת.

RRedbulbul

New member
אני מבין אותך ב100%.. תרחיש לא קל..

לפחות תהיה מליונר! חחח =] בהצלחה! קרע את התחת! זה עושה טוב שיש הרבה כסף... אבל אל תעשה את זה יותר מדי זמן.. זה לא בריא.. אוהבים אותך! טוב.. אני לפחות.. טוב.. לאידע אם אוהב. זאת מילה חזקה מחבב חחחחחח 33> =]

סער תרשום אותי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פשוט אין לי כח לשלוח מסר וללכת לתיבה וזה, נחסוך את זה פה

למעלה