עם שיער כהה
M M o n t i New member 12/9/08 #27 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני סיימתי ../images/Emo13.gif אתם מוזמנים להמשיך,להוסיף,סתם להגיב וגם לא
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני סיימתי ../images/Emo13.gif אתם מוזמנים להמשיך,להוסיף,סתם להגיב וגם לא
S SHTRUDIDI New member 12/9/08 #28 איזה יופי../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif אחלה שרשור, אני בהחלט אלך לראות עוד כמה מההופעות הקודמות שלו. רבה על ההשקעה
איזה יופי../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif אחלה שרשור, אני בהחלט אלך לראות עוד כמה מההופעות הקודמות שלו. רבה על ההשקעה
M M o n t i New member 12/9/08 #30 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif בכיף ../images/Emo140.gif
ר ר ו ח ל י New member 12/9/08 #29 וואי ממש תודה! כל הכבוד על ההשקעה כיף להזכר (למרות שהכל היה לא מזמן) . מהאודישן בטורנטו הוא גנב את ליבי וידעתי שזו תיהיה סנסציה אם הוא לא ייקח את העונה
וואי ממש תודה! כל הכבוד על ההשקעה כיף להזכר (למרות שהכל היה לא מזמן) . מהאודישן בטורנטו הוא גנב את ליבי וידעתי שזו תיהיה סנסציה אם הוא לא ייקח את העונה
M mikmikonet New member 17/9/08 #32 תודה רבה ../images/Emo13.gif ממש לא ראיתי שום פרק של זה, אבל עכשיו בסקירה שעשית נכנסתי לכל מני סרטונים... הבחור ממש מצויין! הגיע לו לזכות.
תודה רבה ../images/Emo13.gif ממש לא ראיתי שום פרק של זה, אבל עכשיו בסקירה שעשית נכנסתי לכל מני סרטונים... הבחור ממש מצויין! הגיע לו לזכות.