שנים... מה קורה?מה חדש? מישהו צופה בעונה החדשה של X?שווה לפתוח שרשור ודסקוס?
M M o n t i New member 12/9/09 #1 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif שנים... מה קורה?מה חדש? מישהו צופה בעונה החדשה של X?שווה לפתוח שרשור ודסקוס?
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif שנים... מה קורה?מה חדש? מישהו צופה בעונה החדשה של X?שווה לפתוח שרשור ודסקוס?
ר רובין I Came In New member 13/9/09 #2 ברוך שובך. קצת מוזר לראות אדום לא פעיל אבל נוותר לך, העונה עדיין לא התחילה.
M M o n t i New member 14/9/09 #4 ../images/Emo109.gif תודה על הויתור ../images/Emo9.gif העונה החלה.אתמול שודר הפרק הרביעי.
נ נוי איידול XD New member 13/9/09 #3 אמ.. ברוך שובך.D: אני לא מכירה אותך, יחסית חדשה אבל אני מכורה לפה ולאיידול. ברוך שובך.. חשבתי רק דילן באדום.
אמ.. ברוך שובך.D: אני לא מכירה אותך, יחסית חדשה אבל אני מכורה לפה ולאיידול. ברוך שובך.. חשבתי רק דילן באדום.
M M o n t i New member 14/9/09 #5 ../images/Emo109.gif תודה רבה ../images/Emo13.gif דילן אדומה למופת,אני הדרדרתי.
LeAnnDylan Well-known member 14/9/09 #6 האמת שיש לנו עוד אדום נוטש../images/Emo69.gif שי זה הזמן לעשות עליה מחודשת |יו-הו|
LeAnnDylan Well-known member 14/9/09 #7 אתה $^##&^#@%# יא יא %$^@#% ../images/Emo46.gif|מכות||מקל| לאן נעלמת האמת יש פה כמה אנשים שצופים. היה פה איזה דיון על הפרק הראשון. הבנתי שיש שם כמה אנשים די נחמדים אז אולי שווה לך לעקוב אם אהבת את העונות הקודמות
אתה $^##&^#@%# יא יא %$^@#% ../images/Emo46.gif|מכות||מקל| לאן נעלמת האמת יש פה כמה אנשים שצופים. היה פה איזה דיון על הפרק הראשון. הבנתי שיש שם כמה אנשים די נחמדים אז אולי שווה לך לעקוב אם אהבת את העונות הקודמות
S SHTRUDIDI New member 14/9/09 #8 ברוך שובך../images/Emo140.gif דיברנו כאן על פרק ראשון ושני של אקס פקטור. אתה מוזמן לפתוח שרשור בנושא