../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif החוליות
שבוע טוף לכולם. ספיישלי שנות ה60'-70'-80' הגיעו לסיומם [בתקווה],את תוצאות ספיישל שנות ה70' יש לנו והם בידיי ובקרוב מאוד תדעו את התואצות.אך זהו הזמן גם לבחור את החוליות לספיישל שנות ה80' שהיה בשבוע האחרון. והנה השבוע האחרון שיש לנו שאנחנו יכולים להצביע לבנים ולבנות בנפרד,אז שחקו אותה. אני מקווה שכולם זוכרים את כללי המשחק ומי שלא,שיקפוץ לי.לא סתם,פשוט שישאל
. והנה התוצאות מהשבוע הקודם:
הביצוע הטוב ביותר של הבנים לדעתכם הוא: הביצוע של ארצ'י הקטן לשיר.הביצוע זכה ברוב של 8 קולות.
הביצוע הגרוע ביותר של הבנים לדעתכם הוא: הביצוע של לוק מנרד.הוא הגיע הנה ברוב של 9 קולות.
הביצוע הטוב ביותר של הבנות לדעתכם הוא: הביצוע של קרלי.הוא זכה ברוב של 6 קולות.
והביצוע הגרוע ביותר של הבנות לדעתכם הוא: הביצוע של אמאנדה.הוא הגיע עם רוב של 7 קולות. אז זה הוא השבוע האחרון לפני שאתם מצביעים לטופ 12,חשבו על זה בחכמה
. זכרו,כל קול מצביע ומשפיע. |פיהוק| לילה טוב 
שבוע טוף לכולם. ספיישלי שנות ה60'-70'-80' הגיעו לסיומם [בתקווה],את תוצאות ספיישל שנות ה70' יש לנו והם בידיי ובקרוב מאוד תדעו את התואצות.אך זהו הזמן גם לבחור את החוליות לספיישל שנות ה80' שהיה בשבוע האחרון. והנה השבוע האחרון שיש לנו שאנחנו יכולים להצביע לבנים ולבנות בנפרד,אז שחקו אותה. אני מקווה שכולם זוכרים את כללי המשחק ומי שלא,שיקפוץ לי.לא סתם,פשוט שישאל