35 שאלות

קרני44

New member
../images/Emo109.gif 35 שאלות

* השאלון כתוב בזכר אבל מיועד לכולםם
1. מה קורההה? 2. מה קורה עכשיו? 3. מה עשית היום? 4. מה תעשה היום? 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? 6. אם כן לאן בדרך כלל? 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 12. אתה מתקלח כל יום? 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? 14. אם כן איזה? 15. אתה קורא ספרים? 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? 18. מה התוכנית האהובה עליך? 19. מה הסרט האהוב עליך? 20. עושה שיעורים בדרך כלל? 21. יש לך ציונים טובים? 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? 25. אתה ספורטיבי? 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? 27. אתה מקובל? 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? 29. מה הקשר שלך עם ההורים? 30. עולה על רכבות הרים? 31. מה קורה עכשיו? 32. איך החופש? 33. איך השאלון? 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? 35. תשלים: אני (השם שלך) .............. יום טובבב

sweet shir

New member
עונה..!

1. מה קורההה? כלום. 2. מה קורה עכשיו? בא לי להקיא..
3. מה עשית היום? ישנתי אצל חברה. 4. מה תעשה היום? אולי אלך לקניון. 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? אממ. נראה לי 6. אם כן לאן בדרך כלל? לקניון, סרט , באולינג [הכול בקניון..
] 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? כן 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? ג'ינס וחולצה. 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? נעליים..? 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? לפעמים 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 8 12. אתה מתקלח כל יום? כה 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? לא 14. אם כן איזה?
15. אתה קורא ספרים? כן! 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? יש ילדים זיגזג 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? הוט 3 18. מה התוכנית האהובה עליך? מגרש ביתי, האוס, פלוריסיינטה, משחק מכור וגיא פינס. 19. מה הסרט האהוב עליך? המון. 20. עושה שיעורים בדרך כלל? לא 21. יש לך ציונים טובים? כה 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 45..
היה לי בלאקאאוט 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? ג'אנק פוד 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? כן 25. אתה ספורטיבי? לא 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? אין 27. אתה מקובל? בערך 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? אממ אחת באמת אמיתית 29. מה הקשר שלך עם ההורים? אממ.. הפכפך 30. עולה על רכבות הרים? לאאא! עליתי וכמעט ממתתי.. 31. מה קורה עכשיו? עדין בא לי להקיא
32. איך החופש? כיף!
33. איך השאלון? חמוד 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? מחשב, טלויזיה ומטוס כדי לחזור חזרה. 35. תשלים: אני שיר

sweet shir

New member
כותבת משהו על עצמי:

אני שיר, ילדה מטורפת בת 13 מרעננה, מכורה לטלויזיה ומחשב, חולה על מבטא בריטי [הוא מוי שקסי] ו..זהו!

pacific ocean

New member
תשובות......

1. מה קורההה? מצוין! 2. מה קורה עכשיו? וואלה..כלום 3. מה עשית היום? הייתי בהשלמות לבגרות..... 4. מה תעשה היום?אצא עם החבר לשי לחגוג חודשיים! 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? כן 6. אם כן לאן בדרך כלל? ...בדר"כ סתם להסתובב 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? מאוד 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? ג'ינס...חולצה סקסית... 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? סניקרססססס 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? אממ משתדלת 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 5-6.... 12. אתה מתקלח כל יום? כן 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? ראש אחד 14. אם כן איזה? ראש אחד................. 15. אתה קורא ספרים? לא יצא לי מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןן 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה?............. 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? ביפ! 18. מה התוכנית האהובה עליך? חבריםםם 19. מה הסרט האהוב עליך?הפסנתרן....ואושן 11 20. עושה שיעורים בדרך כלל? אפשר להגיד.. 21. יש לך ציונים טובים? כן 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 10.....במתמטיקה...כיתה ז' 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? ממ....אורז...בשר!...חמאת בוטנים...שוקולד 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? אני אוכלים 30 ארוחות ביום!! 25. אתה ספורטיבי? כן 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? בי אם אקס שחייה וריצה 27. אתה מקובל? אממ פחות או יותר... 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? 5...בערך.. 29. מה הקשר שלך עם ההורים? מצויןןןןןןןן 30. עולה על רכבות הרים? ברוררר 31. מה קורה עכשיו? ממממ סתם משעמם 32. איך החופש? מעצבןןן הכל מלא השלמות לבגרויות יימח שימם 33. איך השאלון? סבבה 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? אוכל, מוסיקה ות'חבר שלי 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............אשלי...אני אמורה להמשיך מעבר לזה?

קרני44

New member
../images/Emo109.gif אמורים לכתוב משו על עצמכם

אחרי השם.. (שאלה 35).

ady18

Well-known member
תשובות

. מה קורההה?בסדר רגיל 2. מה קורה עכשיו?רגיל 3. מה עשית היום?הייתי בסופר ואכלתי במסעדה 4. מה תעשה היום?אראה טלוויזה בעיקר כדורסל 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות?כן 6. אם כן לאן בדרך כלל?ארומה וסרטים 7. אתה אוהב לצאת עם חברים?כן 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש?גינס 9. מה אתה הכי אוהב לנעול?משתנה 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום?לא 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל?7 כזה 12. אתה מתקלח כל יום?כן 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו?ידיעות אחרונות 14. אם כן איזה? 15. אתה קורא ספרים?לא 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה?10 18. מה התוכנית האהובה עליך?הדוגמניות ילדות רעות צופית גרנט שעות אמיתות 19. מה הסרט האהוב עליך?אסקימו לימון 20. עושה שיעורים בדרך כלל? 21. יש לך ציונים טובים? 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 23. מה אתה הכי אוהב לאכול?בשר בורקס ספגטי 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום?כן ובינים 25. אתה ספורטיבי?לא 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך?כדורגל וכדורסל 27. אתה מקובל?כן 28. כמה חברים אמיתיים יש לך?2-3 29. מה הקשר שלך עם ההורים?אחלה 30. עולה על רכבות הרים?לא 31. מה קורה עכשיו?בסדר רגיל 32. איך החופש? 33. איך השאלון?בסדר 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד?אממ דיסקמן דיסקים שאני אוהבת ובגד ים 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............

...

1. מה קורההה? בסדר 2. מה קורה עכשיו? גם 3. מה עשית היום? הייתי אצל חברה 4. מה תעשה היום? לאדעת אולי יבואו אליי 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? כן 6. אם כן לאן בדרך כלל? לעיר לקניון לבתים 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? אהא 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? לאדעת 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? יותר 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 7 12. אתה מתקלח כל יום? כן 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? מעריב או ידיעות אחד מהם 14. אם כן איזה? 15. אתה קורא ספרים? כן 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? בזמן האחרון בקושי יצא לי 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? 18. מה התוכנית האהובה עליך? 19. מה הסרט האהוב עליך? מלך האריות 20. עושה שיעורים בדרך כלל? משתדלת 21. יש לך ציונים טובים? בלי עין הרע הם עלו 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 0 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? בערך 2 25. אתה ספורטיבי? לא 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? 27. אתה מקובל? עם החברים שלי כן 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? לפי מה שידוע לי?... 7 29. מה הקשר שלך עם ההורים? רגיל 30. עולה על רכבות הרים? לא ממש 31. מה קורה עכשיו? אין ליי כחח לכלום 32. איך החופש? כייייף 33. איך השאלון? נחמד 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? טלפון תמונה וספר טוב 35. תשלים: אני שיר יום טובבב

אוראל 44

New member
35 תשובות

1. מה קורההה? ברוך ה' אני נושם!
2. מה קורה עכשיו? כל מיני דברים... 3. מה עשית היום? עזרתי לאמא לנקות קצת בבית, למדתי קצת מתמטיקה (יש מתכונת אחרי פסח) 4. מה תעשה היום? אממ מן הסתם כלום כזה.. 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? אממ כן 6. אם כן לאן בדרך כלל? סתם לכל מיני מקומות 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? כן 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? את הבגדים שלי
9. מה אתה הכי אוהב לנעול? את הנעליים שלי
10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? לא
11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? בין 4 ל-7 12. אתה מתקלח כל יום? אממ לא תמיד.. כל יומיים בערך 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? לא 14. אם כן איזה? - 15. אתה קורא ספרים? כן 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? קראו לו משהו כמו- "נבואותיה הנחמדות והמדויקות של אגנס משהו (שכחתי מה), מכשפה." ספר חמוד... 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? אין לי טלויזיה!
18. מה התוכנית האהובה עליך? ... 19. מה הסרט האהוב עליך? שר הטבעות 20. עושה שיעורים בדרך כלל? אממ לא
21. יש לך ציונים טובים? בערך.. די יורדים בזמן האחרון... 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 15 חחח 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? לא תמיד.. 25. אתה ספורטיבי? בערך 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? אממ שחיה, קצת כדורסל.. 27. אתה מקובל? חח מה זה השאלות-כיתה-ז' האלה? אין מקובלים... כולם מקובלים..
28. כמה חברים אמיתיים יש לך? אממ בערך 3 או 4 29. מה הקשר שלך עם ההורים? סבבה רוב הזמן 30. עולה על רכבות הרים? חחח כן למרות שאני מתה מפחד 31. מה קורה עכשיו? עדיין אותו דבר שקרה בשאלה 2 32. איך החופש? חחח הרגע התחיל! 33. איך השאלון? סבבה.. 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? בעע לא יודעת! 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............אוראל

../images/Emo203.gifעונה../images/Emo13.gif

1. מה קורההה?הכל מ=צ=ו=י=ן
2. מה קורה עכשיו?כנ"ל 3. מה עשית היום?נפגשתי עם חברות
4. מה תעשה היום?לא יודעת בדיוק 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות?אני יוצאת תמיד
6. אם כן לאן בדרך כלל?לקניון/מועדון 7. אתה אוהב לצאת עם חברים?מאוד
8. מה אתה הכי אוהב ללבוש?נונו מזה משנה 9. מה אתה הכי אוהב לנעול?נעליים?
10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום?פעמיים 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל?12-10 12. אתה מתקלח כל יום?אה הא
13. אתה מנוי לעיתון כלשהו?נממ כן 14. אם כן איזה?לנשיונל גאוגרפיק
15. אתה קורא ספרים?לא בדיוק..
16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה?ניבר..[לא כ"כ טוב ת'אמתXP] 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה?24,3,VOD 18. מה התוכנית האהובה עליך?האלופה נממ ולא יודעת מה עוד 19. מה הסרט האהוב עליך?הרבה..
20. עושה שיעורים בדרך כלל?יאפ 21. יש לך ציונים טובים?כן
22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת?54 23. מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל סיניייי
24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום?בערך 25. אתה ספורטיבי?לא ממש
26. מהו ענף הספורט האהוב עליך?מחניים,ריצה,כדורעף 27. אתה מקובל?מאוד
28. כמה חברים אמיתיים יש לך?הרבה 29. מה הקשר שלך עם ההורים?טוב+ 30. עולה על רכבות הרים?לא
31. מה קורה עכשיו?מצוין.. 32. איך החופש?כיפי 33. איך השאלון?פסדר=] 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד?מקרר,פלאפון וסירה כדי לחזור
35. תשלים: אני (השם שלך) ..............רונה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dana re3

New member
עונהההההה

1. מה קורההה? הכל טוב מה נשמע? 2. מה קורה עכשיו?מה קורה עכשיו? 3. מה עשית היום?אממ... הלכתי לתיגבור בבצפר בעע והיה לי שיעור מתמטיקה פרטי... 4. מה תעשה היום?אצא עם חברים
5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות?כן 6. אם כן לאן בדרך כלל?קניון ,סרט, מסיבות לפעמים, באולינגג 7. אתה אוהב לצאת עם חברים?מאודדד 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? 9. מה אתה הכי אוהב לנעול?אולסטררר
10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום?כן 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל?7 12. אתה מתקלח כל יום? כן 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו?ראש 1 14. אם כן איזה?אמרתי.. 15. אתה קורא ספרים?לא ממש.... 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה?סודות נעורים 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה?80,82,22,3 18. מה התוכנית האהובה עליך? 19. מה הסרט האהוב עליך?יש הרבה... 20. עושה שיעורים בדרך כלל?לפעמים..... 21. יש לך ציונים טובים?סבירים... 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת?5 בבוחן...
23. מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצההה 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום?כהההה 25. אתה ספורטיבי?אמממ כן... 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך?אתליתקה קלההה 27. אתה מקובל?אני בתיכון... אין מקובלים או לא מקובלים... זה קבוצות.. 28. כמה חברים אמיתיים יש לך?אמממ 5-6 29. מה הקשר שלך עם ההורים?מעולה חחח 30. עולה על רכבות הרים?ברורררר 31. מה קורה עכשיו?מה קורה עכשיו? 32. איך החופש?נחמד 33. איך השאלון?סבבה 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד?פלאפון מחשב ומשפחה 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............דנה... מה!?

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

1. מה קורההה?סבבה 2. מה קורה עכשיו?כנ"ל 3. מה עשית היום?הייתי בקניון ונפגשתי עם כמה חברות בבצפר.. 4. מה תעשה היום?אממ טלוויזיה&מחשב 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות?כן 6. אם כן לאן בדרך כלל?גם שעשועים,בצפר,קניון,סרט לפעמים.. 7. אתה אוהב לצאת עם חברים?כן 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש?ג'ינס&חולצה 9. מה אתה הכי אוהב לנעול?אממ נעלי ספורט,כפכפים,מגפיים 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום?כן 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל?10-11 12. אתה מתקלח כל יום?כן 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו?לא 14. אם כן איזה? 15. אתה קורא ספרים?כן 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה?מסתורי כוכב צלמוות 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה?כלמיני.. 18. מה התוכנית האהובה עליך?הרבה 19. מה הסרט האהוב עליך?כנ"ל 20. עושה שיעורים בדרך כלל?כן 21. יש לך ציונים טובים?כן 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת?עיזבו.. 23. מה אתה הכי אוהב לאכול?הרבה דברים 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום?לפעמים יותר 25. אתה ספורטיבי?כן 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך?מחניים,כדורעף,ריצה 27. אתה מקובל?כן 28. כמה חברים אמיתיים יש לך?ממ אני חושהת שהרבה.. 29. מה הקשר שלך עם ההורים?מצויין 30. עולה על רכבות הרים?אממ לאXP 31. מה קורה עכשיו?בסדר 32. איך החופש?נחמד 33. איך השאלון?חמוד 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד?מאיפה לי.. 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............אירנה

z u z i

New member
עונה

1. מה קורההה? הכל טוב 2. מה קורה עכשיו? מעולה 3. מה עשית היום? נסעתי לקנות בגדים לחג 4. מה תעשה היום? אראה "מגרש ביתי" ואלך לישון. 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? אפשר לומר 6. אם כן לאן בדרך כלל? אין לאן, אני גרה בקיבוץ. סתם יושבים ומדברים. 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? חיובי 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? גופיות 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? כפכפים 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? כן 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? אין לי כוח לספור 12. אתה מתקלח כל יום? כן 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? כן 14. אם כן איזה? ראש1 15. אתה קורא ספרים? המון 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? לא זוכרת, הרבה!! 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? YES1 18. מה התוכנית האהובה עליך? ראש גדול/השיר שלנו 19. מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה 20. עושה שיעורים בדרך כלל? לפעמים 21. יש לך ציונים טובים? בסדר 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 70 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? לא 25. אתה ספורטיבי? לאא 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? כלום 27. אתה מקובל? נראלי שכן 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? הרבה 29. מה הקשר שלך עם ההורים? הכל טוב 30. עולה על רכבות הרים? לא 31. מה קורה עכשיו? משעמם 32. איך החופש? נחמד.. 33. איך השאלון? כנ"ל 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? חברים, מוזיקה, מחשב 35. תשלים: אני (השם שלך) זואי

גמאני עונה../images/Emo3.gif

1. מה קורההה? הכל סבבהה
2. מה קורה עכשיו? אני עונה על השאלון
3. מה עשית היום? אממ.. סתם רבצתי בבית
4. מה תעשה היום? אממ..אני..לאדעת
5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? יאפ 6. אם כן לאן בדרך כלל? סתם לגן השעשועים הקרוב
אבל גם לסרטים, לקניון
7. אתה אוהב לצאת עם חברים? יאפ:]] 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? הכל 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? אולסטארר
10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? כן
11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 8-9 12. אתה מתקלח כל יום? כה 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? לא 14. אם כן איזה? -- 15. אתה קורא ספרים? כן
16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? האריי פוטררר
17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? יש מלא 18. מה התוכנית האהובה עליך?השיר שלנו, למרות שנגמרה
19. מה הסרט האהוב עליך? חתיכה בהפתעה, ברוס הגדול מכולם, וכל הסרטים של דיסני
20. עושה שיעורים בדרך כלל? לא XDD 21. יש לך ציונים טובים? כן
22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 60? 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי ושנייצל:] 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? כה.. אפילו יותר
25. אתה ספורטיבי? לא
26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? -- 27. אתה מקובל? כה.. בחברת החננות
סתם.. לאדעת.. 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? 5 29. מה הקשר שלך עם ההורים? סבבה:] 30. עולה על רכבות הרים? כןןןןןן
31. מה קורה עכשיו? אני עונה על שאלון!? 32. איך החופש? אחלה
33. איך השאלון? גרוע
34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? אוכל, מים, וכמובן, את השאלון
35. תשלים: אני (השם שלך) .............. ענבלץ:]

ester6

New member
עונה..../images/Emo15.gif

1. מה קורההה
סבבה 2. מה קורה עכשיו
האמת לא משו.. כואב לי הראש..
3. מה עשית היום
הייתי עם אחותי בקניון.. וסתם הייתי בבית.. 4. מה תעשה היום
סתם יהיה על המחשב ויראה טלויזיה.. נראה לי... 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות
כן.. 6. אם כן לאן בדרך כלל
לקולנוע.. או סתם להסתובב בקניון.. 7. אתה אוהב לצאת עם חברים
כן.. מאוד.. 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש
בעיקר ספורטיבי.. ג'ינס וחולצה מגניבה. 9. מה אתה הכי אוהב לנעול
אני ממש אוהבת לנעול כפכפים.. 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום
כן.. ברור..ובגלל שיש לי קוביות אני צריכה לצחצח אפילו שלוש פעמים ביום לפעמים.. 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל
בערך 4 שעות פלוס מינוס.. 12. אתה מתקלח כל יום
כן.. כל יום בערב.. 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו
כן
14. אם כן איזה
ראש 1
15. אתה קורא ספרים
לא ממש.. 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה
לא יודעת בזמן האחרון אני לא ממש קוראת ספרים.. אז אני לא זוכרת.. 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה
ערוצי הסרטים של Yes
18. מה התוכנית האהובה עליך
השיר שלנו (לשעבר..
) ראש גדול וילדות רעות..
19. מה הסרט האהוב עליך
סיפור אהבה בלתי נשכח..
20. עושה שיעורים בדרך כלל
לא.. אפשר להגיד שאני כמעט לא עושה שיעורים בכלל..
21. יש לך ציונים טובים
לא ממש..
22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת
3... עזבו.. סיפור ארוך..
23. מה אתה הכי אוהב לאכול
בעיקר ג'אנק פוד..
.. ושוקולד..
אני יודעת שזה לא בריא במיוחד..
אני פשוט לא סובלת ירקות או פירות.. רק מלחשוב על זה בא לי להקיא..
24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום
בד"כ כן.. 25. אתה ספורטיבי
לא.. חוץ משחייה.. 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך
שחייה
27. אתה מקובל
דיי.. 28. כמה חברים אמיתיים יש לך
יש לי 2 חברות שאני יכולה להגיד שהם באמת חברות אמיתיות שלי... 29. מה הקשר שלך עם ההורים
לא משו..
30. עולה על רכבות הרים
כן, ברור.. אני ממש אוהבת רכבות הרים מפחידות כאלה.. ואפילו עשיתי בנג'י פעם..
31. מה קורה עכשיו
לא משו... כואב לי הראש.. אפילו יותר ממקודם..
32. איך החופש
סבבה
33. איך השאלון
נחמד.. 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד
מחשב נייד.. את ה-Ipod שלי..
ופלאפון..
35. תשלים: אני אסתר.. שכואב לה הראש... מאוד....
יום.. (לילה
) נעים

My self and i

New member
בלאט../images/Emo110.gif

1. מה קורההה? לא קורה. 2. מה קורה עכשיו? כואב לי הראש ואני מצוננת. 3. מה עשית היום? קמתי. 4. מה תעשה היום? אסדר לכבוד פסח
5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? כן. 6. אם כן לאן בדרך כלל? סרטים, טיילת. 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? מאוד. 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? ג'ינס וטישרט. 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? אולסטאר. 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? יאפ. 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 8. 12. אתה מתקלח כל יום? כן. 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? יאפ. 14. אם כן איזה? ראש1. 15. אתה קורא ספרים? עיתון אני קוראתP: 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? כלמיני, בכל ערוץ יש סדרה אחרת. 18. מה התוכנית האהובה עליך? פלוריסיינטה והשמינייה. 19. מה הסרט האהוב עליך? לא יודעת. מת לדייט אחד המצחיקים. 20. עושה שיעורים בדרך כלל? כן. 21. יש לך ציונים טובים? די.. 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? בתעודה?40. 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? מנה חמה, מקדונלס ואוכל סיני. 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? 2-3. 25. אתה ספורטיבי? לא. 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? ריקוד. 27. אתה מקובל? מאוד. 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? די הרבה. 29. מה הקשר שלך עם ההורים? מעולה. 30. עולה על רכבות הרים? כן. 31. מה קורה עכשיו? עכשיו הכל גרוע. 32. איך החופש? בנתיים כיף. 33. איך השאלון? אחלה
34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? יהודה לוי, טלפון ומחשב. 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............שרית.

My self and i

New member
בלאט../images/Emo110.gif

1. מה קורההה? לא קורה. 2. מה קורה עכשיו? כואב לי הראש ואני מצוננת. 3. מה עשית היום? קמתי. 4. מה תעשה היום? אסדר לכבוד פסח
5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? כן. 6. אם כן לאן בדרך כלל? סרטים, טיילת. 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? מאוד. 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? ג'ינס וטישרט. 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? אולסטאר. 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? יאפ. 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 8. 12. אתה מתקלח כל יום? כן. 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? יאפ. 14. אם כן איזה? ראש1. 15. אתה קורא ספרים? עיתון אני קוראתP: 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? כלמיני, בכל ערוץ יש סדרה אחרת. 18. מה התוכנית האהובה עליך? פלוריסיינטה והשמינייה. 19. מה הסרט האהוב עליך? לא יודעת. מת לדייט אחד המצחיקים. 20. עושה שיעורים בדרך כלל? כן. 21. יש לך ציונים טובים? די.. 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? בתעודה? 40. 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? מנה חמה, מקדונלס ואוכל סיני. 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? 2-3. 25. אתה ספורטיבי? לא. 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? ריקוד. 27. אתה מקובל? מאוד. 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? די הרבה. 29. מה הקשר שלך עם ההורים? מעולה. 30. עולה על רכבות הרים? כן. 31. מה קורה עכשיו? עכשיו הכל גרוע. 32. איך החופש? בנתיים כיף. .3. איך השאלון? אחלה
34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? יהודה לוי, טלפון ומחשב. 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............שרית.

עונה!~

1. מה קורההה? הכל מעולהההה 2. מה קורה עכשיו? גם..נראה לי..(
) 3. מה עשית היום? אוו..קמתי..יצאתי מהבית..וחזרתי עכשיו
4. מה תעשה היום? יש לי הצגה בערב 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? לא.אבל בחופשים כן. 6. אם כן לאן בדרך כלל? קולנוע,בית של אחד מאיתנו.. 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? כן@ 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? חולצה וג'ינס?.. 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? כפכפים 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? כן 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? תלוי ביום ובסטטוס קוו 12. אתה מתקלח כל יום? כן 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? עיתונוער לא.אבל עיתון יומי כן. 14. אם כן איזה? מעריב 15. אתה קורא ספרים? לא.מחזות כן. 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? הנחשול.מעניין למה
17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? 22.וביפ.והוט 3. 18. מה התוכנית האהובה עליך? השמינייה,נולד לרקוד וחברים. 19. מה הסרט האהוב עליך? 12 במחיר אחד 20. עושה שיעורים בדרך כלל? כן.בד"כ. 21. יש לך ציונים טובים? הגדר טובים...סתם, כן. 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? בתעודה? 75. המורה הזאת סתומהה!! 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה.ופיצה. 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? לפעמים 25. אתה ספורטיבי? כן 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? ריצה נראה לי. 27. אתה מקובל? כן.נראה לי.כן. 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? כולם חברים אמיתיים שלי! 29. מה הקשר שלך עם ההורים? סבבי-בבי. 30. עולה על רכבות הרים? כן!! 31. מה קורה עכשיו? הכל מעולה חח 32. איך החופש? אחלה 33. איך השאלון? אחד הטובים.באמת! 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? את תמצ'וק,את הקופסא שלי ואת המיטה שלי. 35. תשלים: אני (השם שלך) ..............קרן!

אני

1. מה קורההה? מעולה ואיתך? 2. מה קורה עכשיו? מעולה ואיתך? 3. מה עשית היום? הרבה 4. מה תעשה היום? הרבה 5. אתה יוצא עם חברים לעיתים קרובות? כע 6. אם כן לאן בדרך כלל? לבלות 7. אתה אוהב לצאת עם חברים? כע 8. מה אתה הכי אוהב ללבוש? זרוק 9. מה אתה הכי אוהב לנעול? אולסטאר 10. אתה מצחצח שיניים פעמיים ביום? לא 11. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? כל יום זה משתנה 12. אתה מתקלח כל יום? כע 13. אתה מנוי לעיתון כלשהו? לא 14. אם כן איזה?.. 15. אתה קורא ספרים? לא 16. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? ... 17. איזה ערוץ אתה הכי אוהב בטלויזיה? אין משו ספציפי 18. מה התוכנית האהובה עליך? עקרות בית נואשות, ראש גדול וWWE 19. מה הסרט האהוב עליך? כרגע, אין 20. עושה שיעורים בדרך כלל? לא 21. יש לך ציונים טובים? כע 22. מה הציון הכי גרוע שקיבלת? 0 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל 24. אתה אוכל 3 ארוחות ביום? כע 25. אתה ספורטיבי? לפעמים 26. מהו ענף הספורט האהוב עליך? האבקות (אח"כ פוטבול, כדור עף) 27. אתה מקובל? לא מקובלת ולא מוחרמת, ותודה על כך 28. כמה חברים אמיתיים יש לך? 2 29. מה הקשר שלך עם ההורים? סבבה 30. עולה על רכבות הרים? כע 31. מה קורה עכשיו? מעולה 32. איך החופש? סבבה 33. איך השאלון? בסדר 34. איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, גיטרה ויאכטה 35. תשלים: אני (השם שלך) ..רעות.....

למעלה