‫Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo109.gif‫Our SuperNatural Weekend../images/Emo109.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע:
מי קיבל ממכם מכות השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל?

lilith93

New member
השבוע שלי

דבר טוב שקרה לכם השבוע: תערוכת אומנות של כיתות י"ב מי קיבל ממכם מכות השבוע: שקד,חברה שיר שעשה לכם ת'שבוע: all about you וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר-אראגון,סדרה-csi ny סרט-אווטר תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: (בקשר לתמונה, יש לי עוד מהסוג הזה ,ואם אתם\ן רוצים סמל ספציפי אני יכולה להכין לכם\ן) שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל?מתה על פסח, החג האהוב עלי

to the end1

New member
אני../images/Emo69.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: הניצחון של הפועל על בני יהודה חחח כן זה היה מושלם...
מי קיבל ממכם מכות השבוע: אחותי זה מה שקורה כשאנחנו ביחד יותר מידי שעות...
שיר שעשה לכם ת'שבוע: Placebo - Nancy Boy
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: מרגש- http://www.youtube.com/watch?v=xGVKBB3bQyU
ספר\סרט\סדרת השבוע:
שני גברים וחצי,יומני הערפד,על טבעי.
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל? לא סובלת את פסח הניקיונות המטורפים והמצות שחונקות אותך למוות

Anna Banana25

New member
מסכמת ../images/Emo98.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: חופשששששששששששששששששש, וקניתי נעליים סוף סוף
מי קיבל ממכם מכות השבוע: לא זוכרת. שיר שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=uY58uPtAM68 וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: ספר\\סרט\\סדרת השבוע: סרט- שאטר איילנד (סרט מטריד ביותר, אבל פשוט גאוני!), סדרת השבוע- סוף סוף מצאתי זמן להשלים פרקים בעל טבעי
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: תמונה שצילמתי לתחרות צילום בפיזיקה, צריך לצלם תופעה פיזיקלית כלשהי, מה אתם חושבים עלייה? http://i40.tinypic.com/kf1li8.jpg שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל? אוהבת פסח כי זה חג מיוחד כזה, של חברים ומשפחה
ולסיום, שיהיה לכם פסח על טבעי שמח וכשר! וסילחו לי שלא הייתי הרבה בפורום, אני בנאדם עמוס חחחח.

larisa125

New member
../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: היה טיול שנתי בימים רביעי וחמישי והיה מאוד מאוד כיף, מצחיק ומהנה D:
מי קיבל ממכם מכות השבוע: ילדה אחת שהעזה לדגדג אותי וכרגיל, אחותי
שיר שעשה לכם ת'שבוע: flyleaf-cassie sirenia-the other side sirenia-glades of summer AFI-girls not grey
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין לי רמקולים במחשב ככה שאני לא רואה שום קטעי וידאו...
ספר\סרט\סדרת השבוע: ציפורים מתות בסתר-קולין מקאלוג, וחסרים שם שני עמודים
פשוט שני עמודים לבנים וריקים שמדלגים שם על הכתוב... וסוף השבוע הזה הייתי בכלל בטטת מחשב וטלוויזיה...ככה התנהלו שיש ושבת: מחשב-אוכל-ספר-טלוויזיה-מחשב-ספר-מחשב-ספר-לישון
אני מתכוונת לשנות את זה בחופשת פסח, ולעמוד בהבטחה של עצמי ללמוד כל יום למתכונת במתמטיקה ולצאת להליכות...
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אני בתגובה מהירה אז אצרף כשאסיים את הסיכום...
שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל? שיימשך כמה שיותר, בשישי לאפריל, יש לי מתכונת במתמטיקה ואני צריכה את כל פסח כדי ללמוד, וישר בחזרה ללימודים יש לי מתכונת באנגלית ושני יומני קריאה באנגלית ואני אפילו לא נגעתי בספר... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

larisa125

New member
והתמונה:

בטיול השנתי היינו בחמת גדר, והתכוונו לבקר במעיינות החמים אבל נעצרנו בפינת ליטוף וצילמתי את הארנבון החמוד הזה, שאוזן אח שלו עומדת ישרה והשנייה שמוטה חחח

my weekend ../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע:
לא היה איזה משהו מיוחד..יום חמישי התאפרתי שונה מאיך שבדר"כ (ולרוב בכלל אין לי חשק להתאפר לעבודה) וקיבלתי מחמאות אז זה היה ממש נחמד
מי קיבל ממכם מכות השבוע:
ובכן קודם הייתי באאוטלט בהרצליה (חנויות עודפים כאלה) עם אמא וחברה ומדדתי ג'ינס באיזה חנות ויצאתי מהתא מדידה ואמרתי שהוא חונק אותי והמוכרת הזאת אומרת לי וואי זה ממש טוב לך..מה זה התחשק לי לתת לה כאפה..מה היא מתווכחת אם אני אומרת לה שזה לא טוב לי
בכלל היה מה זה מעפן שם..יצאנו בידיים ריקות..
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
GLEE- SWEET CAROLINE
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
אין לי ספר\\סרט\\סדרת השבוע:
מרפאה פרטית- כי היה פרק טוב השבוע! תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
תמונה חדשה של קריסי
שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל?
אני ממש מחכה לפסח!! אני אוהבת דווקא שיש את הליל סדר שכולנו ביחד מאוחדים עם אוכל טעים של סבתא..ובא לי קצת חופש (למרות שיהיה לי רק איזה 3 ימים) ומקווה שייצא לי לעשות שופינג כבר!!

to the end1

New member
GLEE- SWEET CAROLINE איזה יפה

מארק שר אותו כול השבוע הוא נתקע לי בראש

חחחח כן זה מדבק..

אני הכרתי את כל השירים של גלי אחרי שראיתי את הפרק ה1..ראיתי את העונה רק שהגיעה ליס..אז יש שירים שפחות התלהבתי מהם ולראות אותם בסידרה דווקא גרם לי לאהוב אותם יותר..

שנינוש 1

New member
../images/Emo13.gifאני

דבר טוב שקרה לכם השבוע: הלכתי ליומולדת של אחד החניכים שלי (לשעבר) והיה ממש כיף! מי קיבל ממכם מכות השבוע: (כמעו קיבלה) מישהי מהעבודה שיר שעשה לכם ת'שבוע: Tik Tok- Kesha - לי ולחברה שלי יש מין סוג של בדיחה פרטית על השיר הזה ואנחנו נקרעות מצחוק כל פעם שאנחנו שומעות אותו. וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: --- ספר\\סרט\\סדרת השבוע: the vampire diaries \\ המומיה \\ dark angel ועל טבעי- הושבתי חברה שלי למרתון מההתחלה והיא לגמרי מכורה וממש כיף לשבת ולראות את הכל שוב!
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל? תמיד אהבתי את פסח. לא כ"כ קשה לי בלי חמץ כי סבתא שלי ואמא שלי מכינות דברים ממש טעימים לפסח. אבל עכשיו חופש פסח משמע לחץ מטורף בבודה ואין לי כוח - הולך להיות ממש קשה

../images/Emo224.gifעונה../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: התחיל חופש פסח מי קיבל ממכם מכות השבוע: הפלא שלי.מת...עכשיו אין לי פלא
שיר שעשה לכם ת'שבוע: 3OH!3 - Don't Trust Me וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:http://www.youtube.com/watch?v=nAC5fie_ZF4&feature=related כל פעם שהוא שר בלייב עושה לי צמרמורת O_O, ספר\סרט\סדרת השבוע: הניצוץ,אני מתה מפחד מהגבות של ג'ק ניקולסון תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: שאלת השבוע: אוהבים את פסח או מחכים שייגמר עוד לפני שהתחיל? "אוהבים נקניקיות!?!?" סתתםXDזאת השעה...כןן @%@#!%חופשש%^#%^!~

למעלה