שרשור סופ"ש

Black Balloon

New member
../images/Emo109.gif שרשור סופ"ש ../images/Emo210.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: שיר השבוע לא של בון ג'ובי: הדבר הטוב של השבוע: הדבר הרע של השבוע: חווית השבוע: דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: תמונת השבוע: תכניות לסופ"ש:

We Never Close

New member
עונה.

שיר השבוע של בון ג'ובי: PTBBIC, WLAM. שיר השבוע לא של בון ג'ובי: angie. הדבר הטוב של השבוע: עברתי את המבחן במתמטיקה! הדבר הרע של השבוע: הלחץ לפני המבחן.. חווית השבוע: חזרה ללימודים, אם זה נחשב חוויה
דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב: שום דבר מיוחד. ציטוט השבוע: -- ספר השבוע: -- סרט השבוע: -- קליפ השבוע: -- המלצת השבוע: -- תמונת השבוע: אין. תכניות לסופ"ש: כלום. היה שבוע די נחמד סך הכל. סופ"ש נחמד לכולם!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי:bed of roses שיר השבוע לא של בון ג'ובי:כמה של אירוסמית... הדבר הטוב של השבוע:הייתי בים... הדבר הרע של השבוע:חוזרים לבצפר
חווית השבוע:ים.. דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב:שיהיו שביטות!! ציטוט השבוע:
ספר השבוע:"חלומות מתוקים" סרט השבוע:אחי,איפה האוטו שלי...סרט אחד המצחיקים
קליפ השבוע: המלצת השבוע: תמונת השבוע:
סרט קורעעע
תכניות לסופ"ש:אממ...המופע של בונג'

Black Balloon

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: PTBBIC שיר השבוע לא של בון ג'ובי: We Are The Normal - Goo Goo Dolls הדבר הטוב של השבוע: התחדשתי קצת. הדבר הרע של השבוע: מחשבות ולא קניתי מה שבאמת הייתי צריכה. חווית השבוע: ת"א עם אמא. דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב: יום הולדת!
, בדיקות
ו... לא יודעת. ציטוט השבוע: "ביי לך חייזר פרוותי שכמוך!" ספר השבוע: - סרט השבוע: - קליפ השבוע: - המלצת השבוע: לכו לישון!
תמונת השבוע: תכניות לסופ"ש: לישון

LIRONSH100

New member
עונה!

שיר השבוע של בון ג'ובי:אוורידאי שיר השבוע לא של בון ג'ובי: פצעים ונשיקות- מוניקה סקס הדבר הטוב של השבוע: ההופעה של מוש בן ארי הדבר הרע של השבוע:גמר כוכב נולד חווית השבוע: ההופעה של מוש בן ארי דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב: מלחמה עם הכלב שלי כל יום- יש לו דלקת באוזן ואני צריכה לטפל בו.. שזה אומר מלחמה.. ציטוט השבוע:- ספר השבוע:הארי פוטר השביעי סרט השבוע:הצרות של פרנק- בפעם המי סופר כמה שאני ראיתי אותו.. עדין קורע ושמתי לב לפרטים חדשים... קליפ השבוע:LOAP המלצת השבוע: תנצרו כל רגע ורגע בבית הספר, אתם עוד תתגעגעו לזה... תמונת השבוע: אחת התמונות היפות ביותר שראיתי... תכניות לסופ"ש:היום- יום בון ג'ובי... מחר יום שינה..

nogao10

New member
למה סוף שבוע? למה שוב??? אחחחחחח

שיר השבוע של בון ג'ובי: I want you שיר השבוע לא של בון ג'ובי: Stranger in this twon, מאת ריצ'י סמבורה הדבר הטוב של השבוע: כל יום אני רואה לפחות שני קליפים של בונג' בVH1 וחברים, זה הכי כיף, וסמינר פולין הדבר הרע של השבוע: פתאום הבנתי שאני טסה עוד שלושה שבועות!! אהההההההההה חווית השבוע: לראות כוכב נולד עם כל השכבה, חוויה אמיתית דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב: אני מתחילה שוב ללמוד נהיגה! בהצלחה לי ציטוט השבוע: "לתת למישהו עלון פרסומות זה כמו לומר- "הנה, אתה תזרוק את זה" " ספר השבוע: השתדלתי לא לקרוא כלום סרט השבוע: וונדטה, שוב ושוב ושוב..... קליפ השבוע: Hey god של בון ג'ובי, בדיוק עכשיו היה את זה בMTV, האם הם החליטו להעלות את הרמה של הערוץ? מקווה! המלצת השבוע: אל תתבאסו מהלימודים, עושים את מה שצריכים ובסוף הולכים בצער רב לצבא, עוד תראו תמונת השבוע: הצלחתי סוף סוף להקטין מספיק תמונה שלי אז אני שמה לכם אותי.... אבל זה בצבעים די מפחידים כי זה מהפקת תיאטרון שלי והצייר עוד עיוות את זה. זה צל, לא סנתר כפול, הייתי רוצה להאמין שהבגדים האלה משמינים אותי, אבל כן, זה בערך כמו שאני נראית לפני חצי שנה תכניות לסופ"ש: לישון ולראות בונג'..... הרבה הרבה בונג'......

טרודייי

New member
ומי זה אמר שאישה לוויתן זה דבר לא שביר?

שיר השבוע של בון ג'ובי:joey שיר השבוע לא של בון ג'ובי:כלללללללללל שירי עברי לידר הדבר הטוב של השבוע:עיר הנוער, מופע התרמה לאלו"ט, כל מיניייי הדבר הרע של השבוע:שיחה שלא הייתה במקום חווית השבוע:וואו, עיר הנוער! [ראיתי אנשים טובים ויפים שאני אוהבת מלאמלאמאלמאלאמלאמאלמלא] ואתמול ההופעה להתרמה של אלו"ט. פעמיים עברי לידר בשבוע אחד! דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב:המ, לימודים? נראה לי ציטוט השבוע:"מי שזרק את זה כנראה לא הבין את המשמעות של השיר" "הלב שלנו שבור כמו הבקבוק הזה" ספר השבוע:שתהיי לי הסכין [אני צריכה לסיים אותו כבר] והספר תאוריהXD סרט השבוע:אלפא דוג [כי חרשנו עליו בלי סיבה
] קליפ השבוע:WUC המלצת השבוע:עעברי לידר! ויוני בלוך:] תמונת השבוע:אין תכניות לסופ"ש:לסיים את החופש בכבוד חחח

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: לא היה כזה, סורי שיר השבוע לא של בון ג'ובי: כל השירים החדשים של בריטני שדלפו
הדבר הטוב של השבוע: היה ת"א ביום רביעי והיה בןןןןןןןןןןןןןן זונהההההההההההההה!!! היה כל כך טוב שבא לי לבכות
הדבר הרע של השבוע: איזה רע!??!!? אני עדיין בבועה שלי מיום רביעי
חווית השבוע: ת"אאאאאאאא!!!! אה כן. גם כמעט העברנו את הלילה בחיפה בזכות גלעד
דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב: יום חמישי ההופעות בעיר שלי!!! אני מתערבת שכל האנשים שהזמנתי יבריזו
*שיעול* ציטוט השבוע: "תעלי את קודם במדרגות" - "לא רוצה" - "נו?" - "ביחד!" - "טוב!" ~עולים במדרגות~ [ככה היה בכל המדרגות הנעות שראינו
] ספר השבוע: מסז' למתחילים שאמרתי לגלעד לקנות והוא הראה לי שהוא לא צריך ספרים בשביל מסז'
סרט השבוע:
קליפ השבוע: אין כזה המלצת השבוע: תקחו אותי שוב לת"א אבל הפעם אל תקשיבו לי כשאני אומרת שצריכים לקחת את אוטובוס 332!
תמונת השבוע: נההההה...
תכניות לסופ"ש: לעסוק בכלום
אניייייייייייייייייייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת את כל 4 הבנים השרוטים שגרמו לי להחנק מצחוק ביום רביעי!!!!

עונה

שיר השבוע של בון ג'ובי: we ogot it going on שיר השבוע לא של בון ג'ובי: there youll be הדבר הטוב של השבוע: שהאחים שלי גם מתחילים ללמוד (אני התחלתי ב28, בצפר דפוק) הדבר הרע של השבוע: לימודים חווית השבוע: להשאר פעמים בשבוע עד 8 בערב בבצפר
דבר שאתה מצפה שיקרה בשבוע הקרוב: להשאר פעמים בשבוע עד 8 בערב בבצפר
ציטוט השבוע:.............. ספר השבוע:.................... סרט השבוע: pucked עם ג'ון
קליפ השבוע: HAND המלצת השבוע: להתחיל את השנה ברגל ימין תמונת השבוע: אני מהמרת וניראה איזה תמונה תצא..... תכניות לסופ"ש:.................

למעלה