פינה חדשה!!!

M I S T E R Y

New member
../images/Emo109.gifפינה חדשה!!!../images/Emo109.gif

היי לכולם!!! למי שלא מכיר אותי,אני אפרת ואני חברה בפורום הזה (
וגאה להיות). אני אשתדל להתמיד (מקווה שלפחות פעם בשבוע) ולעשות דברים נחמדים... והפעם... שאלון על השיר פריז:
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאת/ה שומע/ת את השיר, מה עובר לך בראש?
במידה וראית את הקליפ,האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר?
האם אהבת את הקליפ?
מה עובר לך בראש כשאת/ה רואה את הקליפ?
האם יש תקופות (או תקופה) בחיים שאת/ה מתחבר/ת (או התחברתי) לשיר הזה במיוחד?
האם היית אי פעם בפריז?
זכרונות (ורגשות) שהשיר מעלה בך...
האם הקדשת את השיר הזה למישהו אי פעם ואם כן למי?ואם לא אז האם יש מישהו/י שהיית מקדיש/ה לו/לה?
הפעם הראשונה ששמעת את השיר היתה כש...
הפעם האחרונה ששמעת את השיר היתה...
מה חשבת על השיר בפעם הראשונה ששמעת אותו?
הדבר בעיני שנימרוד חשב עליו כשהוא כתב את השיר זה ש...
הדבר שנימרוד הצליח להעביר הכי חזק בשיר הזה הוא ש... שיהיה לכולם סופ"ש מאושר...אבל מאושר באמת...:) אפרת

M I S T E R Y

New member
ועכשיו תשובה שלי...../images/Emo9.gif

#מיקומו של השיר ברשימת המועדפים שלי הוא במקום הגבוה ביותר. #משפט מועדף בשיר: חשבתי על כך ארוכות...אולי:"והשקט הזה לא מפחיד אותי תשמעי איך הוא מתגבר". #ביצוע שלא הייתי רוצה לשמוע לשיר הזה...:שלא יעשו לו גרסת cover במנגינה אחרת ובעיקר לא של זמרי פופ או מזרחי... #ביצוע שהייתי רוצה לשמוע לשיר הזה: אני חושבת שרק נימרוד יכול לשיר את השיר הזה בצורה הכי יפה שיש,אבל אם כבר אז אולי אביב גפן.וזה גם בספק. #שם השיר בהחלט מתאים לתוכן שלו... #לא הייתי מעדיפה שום שם אחר לשיר הזה,זה שם מתאים וקליט וזה בסדר. #השיר באורך המתאים.לא צריך לקצר,לא להאריך...שומדבר... #שום קטע,שום אקורד,שום מילה-שום דבר בשיר הזה הוא לא מיותר...הוא יפה כמו שהוא והוא הכי מיוחד שיש... #כשאני שומעת את השיר כל מה שעובר לי בראש באותו הרגע פשוט נמחק כי השיר הזה נורא מרגיע... #הקליפ הזה הכי מתאים בעולם לשיר הזה...הוא משקף אותו בצורה מוחלטת. #אהבתי את הקליפ מאוד... #כשאני רואה את הקליפ אני נכנסת אליו...במלוא מובן המילה...אני שם. ליד הפסנתר...בפריז...ברכבת התחתית... #אני חושבת שבגלל שזה אחד השירים (אם לא השיר הכי יפה) היפים שנכתבו אי פעם וזה קשה בכלל לייחס אותו לתקופה מסוימת או לרצות לשמוע אותו רק בתקופה מסויימת כי אני אישית תמיד שומעת אותו... בתקופות מסוימות אולי יותר אבל לא רק בתקופות מסוימות. וזה בעיקר כשאני נורא מתגעגעת למישהו,או אחרי פרידה או סתם כשעצוב ושוכבים במיטה מבולבלים... #לא הייתי אף פעם בפריז,אבל זה בתכנון. #יש זכרון נורא חזק שהשיר הזה מעלה בי וזה משהו נחמד שקרה לי בהופעה בדיוק כשנימרוד שר את השיר הזה... #לא יצא לי להקדיש אותו למישהו אף פעם,אבל אם יכולתי הייתי מקדישה את השיר הזה לנימרוד כי זה שיר נורא חזק ואם היה אפשר הייתי רוצה שמישהו אחר (אולי מישהי) היתה כותבת את השיר הזה עליו....אולי רק אז הוא היה מבין כמה השיר הזה עושה לאנשים ששומעים אותו וכמה כשרון יש לו. וגם סתם בשביל להגיד תודה על שהוא חלק את היצירה המדהימה הזאת עם העולם... #הפעם הראשונה ששמעתי את השיר היתה באיזה בוקר אחד,כשנורא נורא נורא מיהרתי לעבודה והטלויזיה היתה דלוקה על ערוץ 24. באתי לצאת מהבית,ממש סידורים אחרונים לפני שיוצאים ופתאום שמעתי מנגינה (המנגינת פתיחה של השיר) ממש ממש ממש יפה שמשכה אותי אל הטלויזיה ופשוט עמדתי שם,כולי,מרותקת,ואל יכולתי להוריד את העינים מהטלויזיה. הייתי מוקסמת באמת ובתמים...וכל היום שרתי את השיר הזה (מה שזכרתי ממנו משמיעה ראשונה...קצת המצאתי וכאלה :)) ופשוט לא יכולתי להפסיק לשיר והרגשתי צורך נורא חזק לשמוע את השיר הזה שוב וזאת הסיבה שקניתי את הדיסק שלו בכלל...ואחריו את רשימת שיקלר... בגלל השיר פריז...(זאת גם הסיבה שבחרתי לפתוח דווקא בו בפינה הראשונה שלי בפורום). #הפעם האחרונה ששמעתי את השיר הזה היתה ממש היום...לפני כמה שעות טובות. #כששמעתי את השיר בפעם הראושנה הייתי כולי מוקסמת ממנו לגמרי כמו שאולי לא הייתי מוקסמת משיר אף פעם בשמיעה ראשונה. #בעיני,כשנימרוד כתב את השיר הוא היה עם האהבה שלו בפריז והוא כתב אותו ברגע מסויים שהוא הרגיש מוקסם מתמיד מהחברה שלו ומפריז... כשהוא היה בעיר הכי אהובה עליו בעולם עם הבנאדם שהוא הכי אהב בעולם... והוא ניסה בדרך מסויימת לנסות להביע או להראות את האהבה הזאת באיזו שהיא צורה...וזה מה שיצא...זה שיר שהוא תוצאה של אהבה עצומה.שלא תלויה בשומדבר. #הדבר שהוא הכי הצליח להעביר לי (וזה היה חזק במיוחד בשמיעות הראשוניות של השיר הזה) זאת האהבה שהוא היה שרוי בה בזמן שהוא כתב את השיר הזה... שכאילו לא משנה מה,גם אם אני נזכר בעבר שלי או צריך להתמודד איתו ("זה מזכיר לנו את ההורים...") יש לי אותך וזה קשה בכלל להתעלם מהחשיבות שהיתה לאהבה הזאת בחיים שלו. ושהרגעים הכי יפים צומחים מהפשטות,מזה שסתם יושבים בשקט ביחד במקום שאוהבים...ויותר מזה לא צריך...כי זה כבר הכל... השיר הזה הוא מתנה לאנושות.

FreestyleBoy

New member
עונה!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: והשקט הזה לא מפחיד אותי תשמעי איך הוא מתגבר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אביב גפן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שלמה ארצי שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא,זה שם מתאים האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא הוא מושלם כשאת/ה שומע/ת את השיר, מה עובר לך בראש? הילדה שאני אוהב.. במידה וראית את הקליפ,האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר? בוודאי האם אהבת את הקליפ? מאוד מה עובר לך בראש כשאת/ה רואה את הקליפ? האהבה שלי לילדה שאני אוהב! האם יש תקופות (או תקופה) בחיים שאת/ה מתחבר/ת (או התחברתי) לשיר הזה במיוחד? כשאני מאוהב האם היית אי פעם בפריז? לא.. זכרונות (ורגשות) שהשיר מעלה בך...רגשות של אהבה זכרונות עדיין לא האם הקדשת את השיר הזה למישהו אי פעם ואם כן למי?ואם לא אז האם יש מישהו/י שהיית מקדיש/ה לו/לה? לא הקדשתי הייתי מקדיש למיוחדת.. הפעם הראשונה ששמעת את השיר היתה כש...חיפשתי מידע על נימרוד הפעם האחרונה ששמעת את השיר היתה...עכשיו ממש.. מה חשבת על השיר בפעם הראשונה ששמעת אותו? השקט שלו מדהים. הדבר בעיני שנימרוד חשב עליו כשהוא כתב את השיר זה ש...האהבה שלו באותה תקופה.. הדבר שנימרוד הצליח להעביר הכי חזק בשיר הזה הוא ש...אהבה היא דבר חזק..

..

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר:"כמה טוב שאת כאן נמצאת איתי. מיותר עכשיו לדבר. והשקט הזה לא מפחיד אותי, תשמעי איך הוא מתגבר.." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! סחרוף ופורטיס. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:בוטן. שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מושלם. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאת/ה שומע/ת את השיר, מה עובר לך בראש? יותר מידי דברים.. במידה וראית את הקליפ,האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר?מאוד. האם אהבת את הקליפ?כן מה עובר לך בראש כשאת/ה רואה את הקליפ?הרבה.. האם יש תקופות (או תקופה) בחיים שאת/ה מתחבר/ת (או התחברתי) לשיר הזה במיוחד?תמיד.. האם היית אי פעם בפריז?לא זכרונות (ורגשות) שהשיר מעלה בך...זכרונות מפריז?או בכלל? לאדעת.. האם הקדשת את השיר הזה למישהו אי פעם ואם כן למי?ואם לא אז האם יש מישהו/י שהיית מקדיש/ה לו/לה?ידיד:] הפעם הראשונה ששמעת את השיר היתה כש...הוא יצא הפעם האחרונה ששמעת את השיר היתה...לפני כמה זמן מה חשבת על השיר בפעם הראשונה ששמעת אותו?שהוא מדהים. הדבר בעיני שנימרוד חשב עליו כשהוא כתב את השיר זה ש...לאיודעת הדבר שנימרוד הצליח להעביר הכי חזק בשיר הזה הוא ש...אהבה

GalitLondon

New member
OK...

קודם כל כל הכבוד על היוזמה והפינה החדשה! ועכשיו התשובות שלי- מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- גבוה המשפט המועדף בשיר: כמה טוב שאת כאן נמצאת איתי זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אביב זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: פוצ'.. חח יהיה מעניין. שם השיר מתאים לתוכן שלו? ברור ברור היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? מממ.. פריז נשמע הכי הגיוני האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? no way כשאת/ה שומע/ת את השיר, מה עובר לך בראש? שלווה כזאת.. רצון לחבק במידה וראית את הקליפ,האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר? לגמריי האם אהבת את הקליפ? כן מה עובר לך בראש כשאת/ה רואה את הקליפ? שבא לי לטוס לחו"ל.. ועוד כל מיני דברים רומנטיים שכאלו. האם יש תקופות (או תקופה) בחיים שאת/ה מתחבר/ת (או התחברתי) לשיר הזה במיוחד? כל הזמן זהו זמן שאפשר להתחבר לשיר לדעתי.. האם היית אי פעם בפריז? לא.. זכרונות (ורגשות) שהשיר מעלה בך...האמת- מזכיר לי את לונדון.. הפעם הראשונה ששמעת את השיר היתה כש... הייתי בהופעה של נימרוד לפני שהאלבום יצא. הפעם האחרונה ששמעת את השיר היתה... בחדר. מה חשבת על השיר בפעם הראשונה ששמעת אותו? התרגשות.. חשבתי שהוא פשוט יפה (עדיין). הדבר בעיני שנימרוד חשב עליו כשהוא כתב את השיר זה ש... על פריז (מן הסתם) ועל אהבה. הדבר שנימרוד הצליח להעביר הכי חזק בשיר הזה הוא ש... הרבה דברים.. אבל אני אתחיל לנתח פה את השיר אז נעזוב..חחח יאללה היה כיף.. שיהיו עוד פינות כאלה תהנו.

•No¥a•

New member
טם טם טם...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה.. המשפט המועדף בשיר: "והשקט הזה לא מפחיד אותי תשמעי איך הוא מתגבר.." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: - שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? - האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? >< האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא.. כשאת/ה שומע/ת את השיר, מה עובר לך בראש? פריז [?] במידה וראית את הקליפ,האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר? ראיתי אותו אולי פעם אחת ואני לא הכי זוכרת אותו >< האם אהבת את הקליפ? - מה עובר לך בראש כשאת/ה רואה את הקליפ? - האם יש תקופות (או תקופה) בחיים שאת/ה מתחבר/ת (או התחברתי) לשיר הזה במיוחד? לא שזכור לי.. האם היית אי פעם בפריז? נופ זכרונות (ורגשות) שהשיר מעלה בך...
האם הקדשת את השיר הזה למישהו אי פעם ואם כן למי?ואם לא אז האם יש מישהו/י שהיית מקדיש/ה לו/לה? - הפעם הראשונה ששמעת את השיר היתה כש... שמעתי ת'דיסק בפעם הראשונה.. הפעם האחרונה ששמעת את השיר היתה... בפעם האחרונה ששמעתי ת'דיסק.. למרות שעכשיו אני שוב שומעת אותו, אבל עכשיו יש את "מישהו חשוב"... מה חשבת על השיר בפעם הראשונה ששמעת אותו? כלום הדבר בעיני שנימרוד חשב עליו כשהוא כתב את השיר זה ש... לא'דעת >< הדבר שנימרוד הצליח להעביר הכי חזק בשיר הזה הוא ש... ש.

red butterfly

New member
../images/Emo188.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: כל השיר
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! משפחת תאקט ושאר חבריהם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דניאל סלומון/שרון הולצמן, אבל כמובן שאין על הביצוע של נימרוד שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מושלם האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאת/ה שומע/ת את השיר, מה עובר לך בראש? כמה שהשיר הזה מדהים במידה וראית את הקליפ,האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר? כן האם אהבת את הקליפ? כן מה עובר לך בראש כשאת/ה רואה את הקליפ? פריז, אהבה האם יש תקופות (או תקופה) בחיים שאת/ה מתחבר/ת (או התחברתי) לשיר הזה במיוחד? הייתה ועדיין האם היית אי פעם בפריז? כן
זכרונות (ורגשות) שהשיר מעלה בך... תקופה מסויימת.. ואת פריז האם הקדשת את השיר הזה למישהו אי פעם ואם כן למי?ואם לא אז האם יש מישהו/י שהיית מקדיש/ה לו/לה? יש הפעם הראשונה ששמעת את השיר היתה כש... כשהקליפ הגיע ל24 הפעם האחרונה ששמעת את השיר היתה... מתישהו השבוע מה חשבת על השיר בפעם הראשונה ששמעת אותו? אהבתי אותו מהשמיעה הראשונה, מה שבדר"כ לא קורה לי עם שירים הדבר בעיני שנימרוד חשב עליו כשהוא כתב את השיר זה ש... אהבה? הדבר שנימרוד הצליח להעביר הכי חזק בשיר הזה הוא ש... את האהבה שהוא מרגיש כלפי מישהי מסויימת, כמה שהוא מוכן לוותר על הכל בשביל להיות איתה.. שיר מעולה

../images/Emo9.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:והשקט הזה לא מפחיד אותי תשמעי איך שהוא מתגבר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! היהודים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ברי סחרוף שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא יודעת אני אוהבת את השם שלו האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאת/ה שומע/ת את השיר, מה עובר לך בראש? טיול רומנטי במידה וראית את הקליפ,האם לדעתך הקליפ מתאים לשיר? אין לו קליפ האם יש תקופות (או תקופה) בחיים שאת/ה מתחבר/ת (או התחברתי) לשיר הזה במיוחד? לא האם היית אי פעם בפריז? כן זכרונות (ורגשות) שהשיר מעלה בך... הוא עושה לי סתיו האם הקדשת את השיר הזה למישהו אי פעם ואם כן למי?ואם לא אז האם יש מישהו/י שהיית מקדיש/ה לו/לה? הייתי מקדישה אותו לחבר טוב שלי הפעם הראשונה ששמעת את השיר היתה כש... קניתי את הדיסק
הפעם האחרונה ששמעת את השיר היתה... שמתי את הדיסק במערכת מה חשבת על השיר בפעם הראשונה ששמעת אותו? שהוא נורא גלעד שגב הדבר בעיני שנימרוד חשב עליו כשהוא כתב את השיר זה ש... ליודעת הדבר שנימרוד הצליח להעביר הכי חזק בשיר הזה הוא ש... השקט הזה לא מפחיד אותי הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה