סקר נחמד

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifסקר נחמד../images/Emo9.gif

מה אתם יותר אוהבים- את הביצועים באלבום או בהופעות?
איזה ביצוע אתם הכי אוהבים בהופעה (והייתם רוצים שאיה תעלה למיי ספייס
)?
איזה ביצוע אתם הכי אוהבים באלבום?
איזה קאבר הייתם רוצים לשמוע בהופעה (חוץ מ"לוליטה")?
הייתם רוצים שיכללו קאברים באלבום החדש?
הייתם רוצים שמתישהו ייצא אלבום הופעה חיה?
ומה עם DVD?

ady18

Well-known member
עונה

מה אתם יותר אוהבים- את הביצועים באלבום או בהופעות?הופעות ואלבום אין עדיפות איזה ביצוע אתם הכי אוהבים בהופעה (והייתם רוצים שאיה תעלה למיי ספייס)?לא גמור\חצי\מילים איזה ביצוע אתם הכי אוהבים באלבום?השיר של איתי חצי מילים איזה קאבר הייתם רוצים לשמוע בהופעה (חוץ מ"לוליטה")?משהו של יהודית רביץ הייתם רוצים שיכללו קאברים באלבום החדש?כן הייתם רוצים שמתישהו ייצא אלבום הופעה חיה?כן ומה עם DVD?גם סבבה

אני הייתי רוצה לשמוע את גרסת האלבום

של "תמונה" שאיה הקליטה מלפני שהיא נתנה אותו למירי.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אוף בא לי לשמוע עודדד...חבל שזה מספיק באמצע
זה כל כך יפה

שונצצ

New member
סקר נחמד תשובות נחמדות ../images/Emo3.gif

מה אתם יותר אוהבים- את הביצועים באלבום או בהופעות? נראלי בהופעות זה מקבל פתאום משמעות שונה לגמריי איזה ביצוע אתם הכי אוהבים בהופעה (והייתם רוצים שאיה תעלה למיי ספייס)? וואי יש המון... פגישה עם הבית הנוסף, שפה זרה (במיוחד בהופעה האחרונה), לא גמור (ושוב במיוחד בהופעה האחרונה) איזה ביצוע אתם הכי אוהבים באלבום? וואו. איזה שאלה מסובכת... יש כל כך הרבה.. אני חושבת שאת לא גמור, אתה זורם אצלי בדם ושיר אהבה פשוט איזה קאבר הייתם רוצים לשמוע בהופעה (חוץ מ"לוליטה")? מה הסיבוכים האלה? (עכשיו השאלות יתקעו לי בראש חודש...) וואלה אין לי שום רעיון כרגע... הייתם רוצים שיכללו קאברים באלבום החדש? כן!!! הייתם רוצים שמתישהו ייצא אלבום הופעה חיה? כן!!!! ומה עם DVD? ברור!

hilali1

New member
שוב מתחלפת העונה ../images/Emo42.gif

מה אתם יותר אוהבים- את הביצועים באלבום או בהופעות? - בהופעות
איזה ביצוע אתם הכי אוהבים בהופעה (והייתם רוצים שאיה תעלה למיי ספייס)? מממ אתה זורם.. איזה ביצוע אתם הכי אוהבים באלבום? שא"פ
איזה קאבר הייתם רוצים לשמוע בהופעה (חוץ מ"לוליטה")? נגד הרוח הייתם רוצים שיכללו קאברים באלבום החדש? לא בהכרח.. רק לוליטה הייתם רוצים שמתישהו ייצא אלבום הופעה חיה? ברור. מעניין אם צילמו את איזשהי הופעה בפסנתר.. ומה עם DVD? גם.

עונה

מה אתם יותר אוהבים- את הביצועים באלבום או בהופעות?הופעות
איזה ביצוע אתם הכי אוהבים בהופעה (והייתם רוצים שאיה תעלה למיי ספייס)? קליפה
איזה ביצוע אתם הכי אוהבים באלבום?פגישה
איזה קאבר הייתם רוצים לשמוע בהופעה (חוץ מ"לוליטה")?השיר על אימא,הסוף של הסיפור,אל תאמיני
הייתם רוצים שיכללו קאברים באלבום החדש? יכול להיות שתוציא עוד תוספת לדיסק עם קאברים. 2 במחיר 1
הייתם רוצים שמתישהו ייצא אלבום הופעה חיה?למה לא
ומה עם DVD?בכיף

למעלה