סיכום שבועי!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifסיכום שבועי!

קצת באיחור כי כרגע חזרתי..אבל בכל זאת... מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- דיסק השבוע שלכם- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifטוב אז אני אתחיל..

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- המתוקות האחרונות
מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- אין דיסק השבוע שלכם- אריק ברמן
הייתי בטיול שנתי וזה חיכה לי על השולחן בחדר
איזה חמוד אבא!!
בילוי השבוע שלכם- אממ..לא עשיתי כלום חוץ מטיול שנתי כל השבוע
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גם טלוויזיה לא ראיתי סקופ השבוע שלכם- הייתי בערד ב5 בבוקר
אבל דנע כבר גילתה לכם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של אריק משהו שהרס לכם את השבוע- אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ..הופעה של קרן פלס

N0 far

New member
דנע לא גילתה לי../images/Emo12.gif

אני ידעתי כבר מלפניה
אעעאעאעאאע איך היה??????

N0 far

New member
אני כן../images/Emo11.gif

יש לי שאלה יותר טובה!!! מתי את גילית?

N0 far

New member
../images/Emo6.gif מיכ- תכריעי!!!

תחשבי טוב טוב לפני שאת מכריעה..

RaZiK4

New member
../images/Emo6.gif

איזה תקועה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק:X

ח0חו0ית1

New member
../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]-אין מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-אין דיסק השבוע שלכם-אין בילוי השבוע שלכם- ללמוד מתמטיקה-_-; סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כלכך דקסטר! סקופ השבוע שלכם- דקסטר דקסטר דקסטר:} תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שום דבר משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אפרת בלא הבטחתי לך

RaZiK4

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- "יום חדש נפלא" - אריק ברמן, "ידיים למעלה" - כנסיית השכל מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- "Chamilionaire - "Ridin", Ludacris - "Move Bitch דיסק השבוע שלכם- הדיסק של אריק ברמן בילוי השבוע שלכם- הייתי חולה שישי בערב-שבת-ראשון-שלישי-רביעי ולא הלכתי לבי"ס:p סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ... סקופ השבוע שלכם- ... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- .... משהו שהרס לכם את השבוע- שהייתי חולה:( כי זה היה גם בערב של הסילבסטר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כלום.. עוד מעט תעודות

למעלה