סיכום שבועי

perrinat

New member
../images/Emo109.gifסיכום שבועי

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את איה השבוע? איך היה-
שבת שלום

אני עונה

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-חצי מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-בשיר שכתבה אחות של תום פרש ז"ל שנהרג בהתרסקות האפצ'י ;- (בילוי השבוע שלכם-חדר כושר
ולישון
ובראסרי
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-ורוניקה מארס סקופ השבוע שלכם-שוק המעצבים, ביתן 1, גני התערוכה, תל אביב. כניסה: 10 ש"ח יום ה', ה-17.8.06: 16:00-24:00 יום ו', ה-18.8.06: 11:00-20:00 יום שבת, ה-19.8.06: 11:00-23:00
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- מחזיקה אצבעות לחיילינו ולתושבי הצפון משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מיקי ורשאי הגיב לי למייל
משהו שהרס לכם את השבוע-שמיקי ורשאי עוד עם חברה שלו ...סתם ...אני לא כזו מגעילה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שמירי יפרד מחברה שלו
...סתם......
שיהיה שקט במדינה
פגשת את איה השבוע? איך היה- בחלום נחשב?

../images/Emo193.gifוברצינות

משהו שהרס לכם את השבוע- כל המצב המדיני...כל ההרוגים ...החילים ..האזרחים

שנים לא הייתי פה.

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- מילים. מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מעליות- דודו טסה ורוני אלטר. עמית פרקש- מיליון כוכבים. מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון. Oh Mother- Christina Aguilera. בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין כזה. משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיחזור כבר
פגשת את איה השבוע? איך היה-

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- חצי מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-שמעון אביתר לרוץ בילוי השבוע שלכם- לא היה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד בטיפול סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-רגיל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לפגוש ידיד פגשת את איה השבוע? איך היה-

hilali1

New member
../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- קליפה.. והשיר יותר מזה אתה לא מספר. מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- תן לי רק שנייה לומר לך שלום. שמעתי אותו בשישי שעבר. מאז הוא מהדהד כל הזמן. אם אני אזכור משהו מכל הלחמה הזו בעוד כמה שנים - זה יהיה השיר הזה והסיפור הזה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אירוח של איה בפורום והמון הופעות... שבת שלום וסופשבוע נעים ושקט לכולם
אגב, החזיר הזה - איפה מיכל

hilali1

New member
אכן ../images/Emo10.gif

אני השמעתי לטליהיא ששמה קישור בפורום השכן. יש שירים שלא עוברים לידך שנשארים איתך הרבה אחרי שהמוזיקה נגמרת

אני הכרתי את השיר

בראיוןן שעשו איתה בטלויזיה אני עד היום שומרת את השיר במועדפים ומדי פעם מאזינה לו מאזינה ובוכה

hilali1

New member
איפה בטלויזיה../images/Emo35.gif יש לזה קליפ../images/Emo35.gif

Dark chocolate

New member
אני!! אני!! אני!!!../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- נתי שפירא לעד
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- "שמעון השכן" של קרן פלס..
בילוי השבוע שלכם- לשחק דמקה בממ"ד.. איך אפשר לבלות שנסראללה הפרה הזו מפציץ
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- "חברים".
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]: הוספתי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עיצוב תמונות, אבל לא סתם עיצוב
משהו שהרס לכם את השבוע- נסראללה
חי-בר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שתגמר המלחמה, ושאחזור ללימודים [
]
פגשת את איה השבוע? איך היה- לא.. אף פעם לא פגשתי אותה

למעלה