סיכום שבועי!

:)

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אין לך מקום - היהודים מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- everything's gonna be alright של, א, מישהם [?] דיסק השבוע שלכם- sleeping with ghosts - פלאסיבו בילוי השבוע שלכם- ת"א סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ממ, לא ראיתי הרבה השבוע. נגיד שמשחק החיים וסאות'פארק. סקופ השבוע שלכם- עידן אלתרמן לא כזה נמוך
מאכל השבוע שלכם- ממ תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
שני אנשים יפים משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ת"א זה כיף. הבת של בן דוד שלי זה כיף. משהו שהרס לכם את השבוע- ממ.. אני די בדכאון, ואני לא יודעת למה.. יכול להיות שזה החום. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אראה את יעל [אם היא תיפול מהשמיים ישר בחיפה....]

ח0חו0ית1

New member
-_-

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- :X מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- october -evanescence דיסק השבוע שלכם- ממ בילוי השבוע שלכם- ממ היה שבוע מוזר, כנראה לראות דקסטר עם חברה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דקסטר+הספר השני של דקסטר:) |מזילהריר| סקופ השבוע שלכם- ממ להסתפר לא כזה נורא מאכל השבוע שלכם- אני לא לגמרי זוכרת מה אכלתי השבוע, ואם אכלתי בכלל
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ אני רוצה להגיד שת"א, אבל לא באמת, אז בטח שינה משהו שהרס לכם את השבוע- וואו, תשבוע?! ת'חיים!! לא נדבר על זה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ת"א אולי, לא ממש מחכה לזה אבל

RaZiK4

New member
אני../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- ... מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- ... דיסק השבוע שלכם- שמעתי את החדש של אהוד בנאי [האוסף, 3 אלבומים] ושוטי הנבואה בילוי השבוע שלכם- נסענו ברביעי לים ישנו שם וחמישי לסקי מים. אחרי זה היום היה לנו סמינר סיכום שנה וזהו:) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ... סקופ השבוע שלכם- הBEP בישראל ב9/9:p מאכל השבוע שלכם- ג'חנון ?! תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ים משהו שהרס לכם את השבוע- ... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לא כ"כ מחכה לשבוע ההבא:D

N0 far

New member
עונההה

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אין.. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-' mike- love today (Music) Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold don't matter- akon, my chemical romance - I Dont Love You- דיסק השבוע שלכם- אין בילוי השבוע שלכם- שוקק עם דנילהההההה [קוקי קטנה..מי שזוכר..] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "מחשבות פליליות", "שארק" סקופ השבוע שלכם- הצלחתי לפתור 2 תרגילים בגיאומטריה שהמורים לא הצילחו
מאכל השבוע שלכם- סלטטטטטט
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מממ אין לי כוח לחפש.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- דיאטה
[סתם התגובות של אחרי זה שרזית וזה..] משהו שהרס לכם את השבוע- עזבו.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שמועד ב' יעבור!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-הוו חחח חרשנו על זה כל הזמן באוטובוס בגרמניה חח אוף אבל ניהיה לי בלק אווט מילים
דיסק השבוע שלכם-אין בילוי השבוע שלכם-גרמניה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא ראיתי טלוויזיה סקופ השבוע שלכם-לצאת עם כדורסלנים זה הכי הכי
מאכל השבוע שלכם-פחחח פיצה אה גם מקדונלדס תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תכירו אנשים חדשים
משהו שהרס לכם את השבוע-חלילה זה היה שבוע אחד הטובים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחנ"ק?האמת שאני לא כזה מחכה לזה חחח יהיה זוועה

למעלה