סיכום שבועי

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifסיכום שבועי../images/Emo72.gif

מה שיר השבוע שלכם-
דיסק השבוע שלכם-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו מעניין שקרה לכם השבוע ואתם רוצים לספר לנו-
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
טיפ השבוע שלכם-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
נו? אז איך אתם מתכוננים לסוף הקיץ ולחזרה ללימודים? איחול קטן?
שתהיה לכולם שבת שלום וחזרה כיפיית [עד כמה שאפשר] לבית ספר

...../images/Emo192.gif

מה שיר השבוע שלכם- real love - massari דיסק השבוע שלכם- אין בילוי השבוע שלכם- חוף גיא סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- זואי 101 סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין לי כוח משהו מעניין שקרה לכם השבוע ואתם רוצים לספר לנו- - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- - משהו שהרס לכם את השבוע- השיעמום טיפ השבוע שלכם- אמ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- :S נו? אז איך אתם מתכוננים לסוף הקיץ ולחזרה ללימודים? איחול קטן? שיהיה לכולם בהצלחה בלימודים

psycho360

New member
חח זה שידורים חוזרים עכשיו

היא צבעה לחום בעונה השניה
יש ב3 ורבע פרק , נכון? מלאאאאאאאאא זמן לא ראיתי מאז שנגמרה העונה השניה
פשוט אין לי סבלנות לראות שוב את מה שכבר ראיתי

חחחח אני רק השבוע התחלתי לראות../images/Emo192.gif

לא ידעתי שיש תסדרה הזאת בכלל :S אבל זהו, חחח ראיתי מהפרק הראשון ואני עוקבת.. אמרו שתיהיה עונה 3

מסכמתXD../images/Emo110.gif

מה שיר השבוע שלכם- Your Song של אלטון ג'ון.. זה מה שהיה בסרטון שהכנתי ליעל והיא אהבה אותו
היא מדהימה. אני אוהבת אותה. והשיר? בכלל.. כ"כ יפה.
דיסק השבוע שלכם- קרן פלס.. שימו לב למשהו שחברה של חברה שלי שמה לב אליו
בשירים השמחים זה נשמע כאילו היא שרה בחיוך גדול גדול כזה ובקפיציות! נכון?
בילוי השבוע שלכם- הקניון
קניתי כ"כ הרבה דברים
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- השיר שלנו.. מאז שהתחילו לשדר את זה אני כ"כ... שמחה
כאילו יש לי פתאום משהו שאני ממש אוהבת לחכות לו במשך השבוע.
סקופ השבוע שלכם- יעל זוכרת אותי מבא-לגן!
הייתי בטוחה שהיא שכחה! אבל לא! היא זוכרת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התאהבתי ביצור הזה
ובמיוחד בתמונה הזו..
משהו מעניין שקרה לכם השבוע ואתם רוצים לספר לנו- שומדבר חוצמזה שיעל התקשרה
וכבר חפרתי על זה כ"כ.. אבל אני סופסוף מרגישה מאושרת! היא אפילו אמרה לחברה שלי שהסרטון שהכנתי יפה. *ריר*
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ^^... סתם, סתם. תשמעו את קרן פלס שרה את 'לרוץ לרוץ' ותתרכזו בקול שלה.. זה כ"כ גרם לי לחייך..
משהו שהרס לכם את השבוע- הבצפר! התחלתי היום ללמוד
ויש לי מלא מלא שעות בשבוע..
טיפ השבוע שלכם- תצבעו שיער לאדום
כולם אמרו לי שזה יפה
פעם ראשונה שאני צובעת את השיער לצבע שמתלהבים ממנו XD
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאלוהים ינחית עלי טלוויזיה לחדר, שפנאיפלוס\רייטינג יעשו על יעל כתבה.. אני מחכה להמון דברים כבר המון זמן [[בעיקר לטלוויזיה:( למרות שכשתהיה לי בטוח יהיה לנו הוטמג'יק!]]
נו? אז איך אתם מתכוננים לסוף הקיץ ולחזרה ללימודים? חרשתי את הגרנד קניון ונזכרתי במפגש.... היה כ"כ נחמד להיזכר בזה:]]]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ח0חו0ית1

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם- nirvana - the man who sold the world דיסק השבוע שלכם- אין בילוי השבוע שלכם- ב"ש סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- נמלטים, אבודים, חברים, השרדות סקופ השבוע שלכם- וונטוורת' מילר
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו מעניין שקרה לכם השבוע ואתם רוצים לספר לנו- ממ.. התחלנו את הצילומים לסרטון, יצאתי קשוחה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ.. נסעתי לב"ש, היה נחמד משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר, היה לי כיף טיפ השבוע שלכם- אל תהרסו לעצמכם את המחשב, אח"כ תתחרטו על זה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממ.. לא יודעת אין לי שום תוכניות נו? אז איך אתם מתכוננים לסוף הקיץ ולחזרה ללימודים? איחול קטן? ממ.. היום אני וכמה חברים יוצאים למשהו כמו קומזיץ אבל לא, בשביל לסיים ת'חופש כמו שצריך
ו.. ממ.. תלמדו טוב, או משהו

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהשבוע שלי../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם- מוכרת לי מפעם- דין דין אביב, מה עוד ביקשת- אריק ברמן, ערב אבוד בביצוע של איה כורם דיסק השבוע שלכם- איה כורם בילוי השבוע שלכם- הופעה של איה כורם בעיר הבירה
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- הצד שלו הצד שלה סקופ השבוע שלכם- איה מדהימה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מההופעה של איה
משהו מעניין שקרה לכם השבוע ואתם רוצים לספר לנו- אממ..ההופעה של איה
[
] ומסיבת פיג'מות
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לפגוש את איה
[חחח כמה "איה"
] משהו שהרס לכם את השבוע-
לא ניכנס לזה טיפ השבוע שלכם- לכו להופעה של איה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לראות את המערכת שעות שלי =| נו? אז איך אתם מתכוננים לסוף הקיץ ולחזרה ללימודים? איחול קטן? בהצלחה

RaZiK4

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם- "נרדם על החולות"-ג'קו אייזנברג ונירית מיליס דיסק השבוע שלכם- הדיסק של קרן פלס
בילוי השבוע שלכם- בי"ס
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- "הישרדות", "כוכב נולד", "מועדון לילה" סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו מעניין שקרה לכם השבוע ואתם רוצים לספר לנו- חזרתי לבי"ס לצערי הרב משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודע משהו שהרס לכם את השבוע- חזרתי לבי"ס טיפ השבוע שלכם- תכתבו במחברת עם כמה שיותר נושאים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא מחכה לכלום
נו? אז איך אתם מתכוננים לסוף הקיץ ולחזרה ללימודים? איחול קטן? בהצלחה לכולם בבי"ס

ממש בא לי ../images/Emo3.gif../images/Emo203.gif

אפילו אם לא תקראו :D
מה שיר השבוע שלכם- רב חובל- נינט
דיסק השבוע שלכם- נינט שבוע הבא
בילוי השבוע שלכם-שופינג מטורף בראש העין, תנו לי להתלהב ביזבזתי המון כסף
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-פלור פרק אחרון
היה עצוב
סקופ השבוע שלכם- יש מלא ערסים מפחידים בראש העין !!!!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-----
משהו מעניין שקרה לכם השבוע ואתם רוצים לספר לנו-וואי. באמת רוצים לשמוע? סתם..היה איזה אחד ופגשתי אותו 4 פעמים באותה שעה וכשראיתי אותו הרגשתי משו[?]
הוא גדול, נראה 20
אני אוהבת גדולים
נראה לי שאני מאמינה באהבה ממבט[
] ראשון. סתם סתם
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תמחקו את האייסיקיו!!! זה עוזר!!!
מי שמדברת..
משהו שהרס לכם את השבוע-למחוק את האייסיקיו :'[
טיפ השבוע שלכם-תבדקו טוב טוב מי באמת החברים האמיתיים שלכם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יומולדת של החבר הכי טוב שלי
נו? אז איך אתם מתכוננים לסוף הקיץ ולחזרה ללימודים? איחול קטן?אאאאאאאאמממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
הודגש באמצעותי
*ווייייייי כמה שמש זה שם לי

קיווי, למה??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo203.gif

לא בא לך איזו פומלה
?

ומה את ???../images/Emo203.gif

לא זקנה
? חשבתי.. לא אוהבת קיווי:p איכס לא אוהבת פירות וירקות בכלל בעע :// בכל זאת יא מדרובה[
] לילה טוב! בהצלחהההההה מחר בבצפר :} לא סובלת אותך
על החתומה, me
ששששש...שבי בלול

למעלה