סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo109.gifסופשבוע../images/Emo182.gif

פשוט מת פה.
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

SheWillBeLoved

New member
היילו

שיר/י השבוע של ווית'ין: שום ווית'ין השבוע. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: החדש של דיוויד קוק
!! אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: Declaration - David Cook דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: הכל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אחזור לעצמי.. [אבל ככה סתם, יש מסיבת גיוס לחברה בחמיצ'י
] אתר השבוע: פייס? מאכל השבוע:
ספר השבוע: נמ? סרט/סדרת השבוע: ראיתי אתמול סרט אימה בנזונה אבל אנלא מצליחה להזכר בשמו. חח, זה הגיל. D: ציטוט השבוע: "אני רוצה רישיון"
תמונת השבוע:

באמת קצת מת פה:S

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: delain- silhouette of a dance, no compliance distorted- fading, one last breath, voices from within אלבום השבוע: delain- lucidity מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הטלוויזיה דבר טוב שקרה השבוע: הוא היה חביב:] דבר רע שקרה השבוע: כלום משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושג אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: אין ספר השבוע: אי הקיץ
סרט/סדרת השבוע: ביג בראת'ר ו- fringe ציטוט השבוע: אין שבוע נעים לכולם

Amir Noy

New member
הפורום גוסס, אנשים נעלמו X_X

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא מוזיקה קלאסית. אלבום השבוע: הסאונדטראק של שר הטבעות. מה את/ה שומע/ת עכשיו: הסימפוניה ה1006 של בטהובן בביצוע שלHilary Hahn. דבר טוב שקרה השבוע: כסף->בגדים. דבר רע שקרה השבוע: כל השבוע היה דפוק למדי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לישון טוב. אתר השבוע: דאווינט-ארט ואתר אחד שאני מוריד ממנו מוזיקה קלאסית. מאכל השבוע: סושי עם טונה אדומה. ספר השבוע: בעל זבוב סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: English Summer Rain - פלסיבו
דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את קורל, יצא סוף סוף באפי חדש!$%!@$^, גשם
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לנשור מביה"ס
אתר השבוע: http://www.therainforestsite.com
מאכל השבוע: עוגתות אלוהית
ספר השבוע: ספר הבאפי
סרט/סדרת השבוע: -
ציטוט השבוע:
סאלי אומר/ת (22:14): איך אתה יודע שאתה מכור לועידות? אם אתה יוצא עם חברים שלך ויש איזה אווטסיידר, ומישהו אומר לו "שיואו איזה ילד תקוע אתה" אז אתה תאמר "כן, צריך להחזיר אותך"
Liki Look אומר/ת (22:58): זו מוזיקה מריו Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (22:58): לגמריי! Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (22:58): בא לי להמציא לזה ריקוד מריו כזה Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (22:58): שאתה קופץ כזה על פטריות וכולך מפוקסל
~שיעור על מיניות~ מחנכת (שאלה כל ילד בתורו): מה מזכירה לכם המילה מיניות? -ילד: פין ופות.
מורה: ~ילד~, תרים את המכנסיים. ילד: שכחתי לשים חגורה. אבל זה בוקסר של מיקי מאוס, זה בסדר.
תמונת השבוע: כל אחת מכמעט ה100 שהקטנתי וקרידטתי כדי להעלות לדויאנט העתידי (לא שהן טובות, אל תטעו
סתם תיעודיות או נחמדות)
הודגש באמצעות מדגישארון

Ice Queen 7

New member
פפפ

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא יודעת שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Shelley Phillips - Planxty Burke אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו:Led Zeppelin - Ramble On דבר טוב שקרה השבוע: לא יודעת דבר רע שקרה השבוע: לא היה גשם >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כנראה קורל אתר השבוע: http://www.no-r.co.il/item.php?id=1152 מאכל השבוע: פסטה עם טונה וכמויונז
ספר השבוע: הבושם סרט/סדרת השבוע: באפי ציטוט השבוע:
(זוֹעָרִית) אומר/ת (23:23): במבי במבי (באנגלית: Bambi) הוא סרט אנימציה מבית דיסני שנעשה ב-1942 לפי ספרו של פליקס זאלטן בשם זה. (זוֹעָרִית) אומר/ת (23:23): במבי2 יצא ב2006. וואו, ההפרש הכי ארוך בעולם בין סרט להמשך שלו XDDD (זוֹעָרִית) אומר/ת (23:24): את רואה ילד בן 6 רואה במבי וכזה "מעניין אם יהיה סרט המשך D::::::::::" ~לאחר 64 שנה~ "אמג! D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"
* האימפריה המוסלמית עזב/ה את השיחה.
(זוֹעָרִית) אומר/ת (01:02): ווא הרכזת שלי ממש אנורקסית (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:03): יום אחד יכנס שלד לכיתה ואז השלד יתפרק וימות ונהיה כזה "אלה? " (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:03): נכנסו לכיתה היום בשיעור שלה להודיע שיש מכירת עוגות ושתיה בימי ההורים וההכנסות הולכות למסע לפולין, והיא כזה "אין חסות?"
Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:17): למה לכולם יש זוגגגגגגגגגגגג Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:17): יישות חייה להתמזמז איתהההההההההה Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:17): גמאני רוצה כזהההההההההה Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:18): איפה מוצאים אחד?~?~?!@$? (זוֹעָרִית) אומר/ת (23:18): קורל, איביי :0
וציטוטי באפי:
Spike: Are we feeling better, then? Drusilla: I'm naming all the stars. Spike: You can't see the stars, love. That's the ceiling. Also it's day. Drusilla: I can see them. But I've named them all the same name, and there's terrible confusion.
Spike: Nice walk, pet? Drusilla: I met an old man. Didn't like him. He got stuck in my teeth.​
תמונת השבוע:

Gilado 69

New member
from the nightmare we've crated../images/Emo10.gif

I wanne be awaked somehow!!!
שיר/י השבוע של ווית'ין: candels- התאהבתי בשיר, אני לא האמנתי בחיים שאני אתרגש כל כך מגראול- כמעט עד דמעות (הפזמון האחרון שיש את הגראול ושארון מייבבת- פאק צמרמורת) שיר/י השבוע לא של ווית'ין:bjork- declare independence
אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו:the howling, התחלף לTTBTR =] דבר טוב שקרה השבוע: משתקמים לאט לאט, ראיתי ת'הצגה עלמה ורות- מעולה! דבר רע שקרה השבוע: משתקמים לאט לאט (יותר מדי לאט אולי- הגיע זמן לקום..) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לחיות!
אתר השבוע: המשחק המדהים- tipping point I-IV (חפשו בYNET משחקים- מומלץ לאללה!) מאכל השבוע: טוסט! =] ספר השבוע: XD סרט/סדרת השבוע:ראיתי סרט של היצ'קוק- וממש התאכזבתי משום מה! ציטוט השבוע: someone is dancing on my grave- או לפחות ככה זה מרגיש! תמונת השבוע: XD-2 -הפורום דורש החייאה דחופה- בא לכם שנפתח את פינת "השיר הכי טוב של ווית'ין" שזה כזה ארוך ממש ולא שבועי ומגניב ומעורר לאללה- תראו אפילו פורום אוונסנס הצליח לקום לתחייה בזכות זה! =]

Ice Queen 7

New member
"השיר הכי טוב של ווית'ין"?

איך זה יעבוד בדיוק? זה נשמע כמו סוג של החוליה החלשה

Ice Queen 7

New member
ומה אני עושה? P:

אותו דבר, רק בחלקים. ובלי לעשות את השלב הסופי של השיר המנצח מכל אלבום כי זו כבר טיפה הגזמה וזה לא באמת יגיד מה השיר הכי טוב שלהם

Gilado 69

New member
כן אבל זה מגניב יותר-ולא שבועי..

כנסי לפורום אוונסנס- ותראי מה הולך שם [:

Euterpe

New member
שונאת את דקלייר אינדיפנדנס ../images/Emo69.gif

שיר מרגיז וביוקר עוד יותר

outro

New member
אממ.. עונה..

שיר/י השבוע של ווית'ין: caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the last song i'm wasting on you של אוונסנס אלבום השבוע: אין ממש.. מה את/ה שומע/ת עכשיו: איזה קאבר ביוטיוב.. דבר טוב שקרה השבוע: אז הייתי בבית ספר היום, ופתאום שמעתי את ההתחלה של the promise, ולא הבנתי מאיפה זה בא.. הלכתי לחפש, וגיליתי שמגמת מחול רוקדים על ההתחלה! זה היה כיף! דבר רע שקרה השבוע: ארהלה ושיעורי מתמטיקה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מצלמים פרסומת! אתר השבוע: אין.. מאכל השבוע: עוגי! ספר השבוע: גם אין.. סרט/סדרת השבוע: וויל וגרייס ציטוט השבוע: כל דבר שקארן מוויל וגרייס אמרה! תמונת השבוע: ___

למעלה