מה לשיר?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מה לשיר? ../images/Emo79.gif

אז אחרי שהטופ 12 הורכב ואנחנו מכירים את רובם בין אם זה לטוב או לרע
מה אתם הייתם מציעים למתמודדים לשיר אם יכולתם? יללאה קדימה להפציץ אפשר להציע להם שירים בכללי ואפשר להציע גם שירים במיוחד לערב הבא של דיאנה רוס תשתדלו להזכיר על כל מתמודד ספציפית,כן?!:) צ'ה. נ.ב יוליה זכתה.אני לא מאמין D:
. אבל בואו לא נפתח על זה שרשור כאן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif woot

כתבתי תגובה ארוכה והיא כמובן [למה שכן תישלח] נמחקה אז עכשיו אני אכתוב אחת קצרה יותר, כי אין לי כוח לשחזר הכל. טוב אז ככה, שבוע דיאנה רוס... מהשירים שלה שאני מכירה ויכולה לקשר למתמודדים אז ככה- Baby Love- הייתי רוצה לשמוע את ג'ורדין מבצעת אותו Chain Reaction- כמובן שהיילי You Can't Hurry Love- לאחר התלבטות קשה החלטתי שאני רוצה לשמוע את מלינדה מבצעת את זה I'm Coming Out- פיל כי יהיה מענין לשמוע אותו, ואני בטוחה שהוא יעשה גירסה קצת פחות מביכה מהשיר של לייאן
חאאאאמווודד
You Were The One -לקישה או ברנדון בנתיים זה מה שאני זוכרת או יכולה להצמיד, משום מה כשאני חושבת על זה, סטפני תוכל לשיר כל שיר שהיא תרצה וה יהיה דומה למקור. קשה לי לחשוב על שירים לבלייק ושני הכריסים. וג'ינה אוי, זה יהיה רע השבוע, אני צופה את זה...:-\

LeAnnDylan

Well-known member
סברינה הולכת לשיר את השיר שהצמדתי ל

מלינדה... סברינה הולכת לשיר- You Can't Hurry Love אוקיי אז אני לא אשמע את מלינדה שרה אותו

LeAnnDylan

Well-known member
אררר תיקון טעות../images/Emo26.gif

סברינה הייתה אמורה לשיר את השיר, היא כבר תיכננה את זה, ובגלל שהעיפו אותה, היא לא תשיר אותו. וכמחווה לסברינה אף אחד מהמתמודדים לא ישיר אותו

קפיטו

New member
../images/Emo45.gifכבר נקבעו שירים עוד מהשבוע שעבר

אבל אני לא מכירה אף שיר של דיאנה רוס אז.. זה לא אומר לי כלום

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נ-מ

אז בקשר לשבוע דיאנה רוס,אני לא מכיר כ"כ שירים שלה ואולי אני מכיר אבל לא יודע P: אז אני מכיר רק את WYTMTYLM החרוש.ונראה לי שבטוח מישהו ישיר אותו,לא? אני הייתי ממליץ אולי ל..אממ..סטפני? בקשר להצעות הכלליות: נתחיל עם מלינדה-הזמרת הכי גדולה העונה שיכולה לשיר כל דבר ולעשות ממנו חסד אז כמובן שהייתי רוצה לשמוע את Steveie Wonder-For Once In My Life של האודישן.כי זה היה פשוט מטריף לדעתי. אבל בדיוק באותו סגנון שהיא עשתה. וכמובן גם איזה וויטני יוסטון I Believe In You And Me המדהים פיל- חופשי את Have You Ever Realy Loved A Woman מהוליווד זה היה מדהים הייתי רוצה אפילו להביא לפיל איזה בלדת רוק אולי אפילו Creep נראה לי יכול לשבת עליו או Always של בון ג'ובי כריס סליי- אני יודע שזה מצחיק אבל ממש ממש בא לי לשמוע אותו שר Teenage Dirtbag וגם את Everybodys Gotta Learn Somteimes אבל צריך לעשות עם זה משו שלא ישעמם וגם Stars של סימפלי רד בלייק- יכול לשיר את Angels של רובי וויליאמס שזה נראה לי יהיה חביב ואולי גם Just Another Day in Paradise ג'ינה- לג'ינה מתאים לקחת איזה משו של פינק בסביבות Family או Just Like A Pill סטפני- הייתי שמח לשמוע אותה מבצעת את Where The Boys Are למרות שסטפני בד"כ לוקחת שירים עם יותר אטיטוד היא יכולה גם לקחת את You Got The Best Of My Love אבל שתזהר
וגם את Something To Talk About וגם את Killing me softly :) ברנדון- כבר אמרתי Always On My Mind בבקשה! הבעיה עם ברנדון זה שהוא לקח עד עכשיו שירים קטנים שלא מבליטים את הקול הנפלא שלו וקשה לי לחשוב על שירים גדולים לגברים אבל זה אפשרי לקישה-יכולה לשיר שירים מעולים שמזרות מעולות מלפני עשו בעבר וזה נראה לי מה שהיא עושה בנתיים דברים כמו Fool In Love A House Is Not A Home וכו' אין לי מושג מה בקשר לריצ' כי כל דבר שאני מביא פתאום עולה לי ג'סטין לראש וזה ממש מפריע לי ולג'ורדן גם אין לי משו מיוחד להביא לה לא יודע סנג'יה-Girls Just Wanna Have Fun[?] רק שיעוף כבר ועל היילי אני בכלל לא אטרח להגיב ושתעוף יותר מהר מסנג'יה עייפתי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifכללי

בלייק - Don't Stop Me Now- Queen With A Little Help From My Friend Freedom- Robbie Williams Left To visualize כריס ריצ' - Sexy Back נכון שנמאס קצת מתדמית הטימברפייק אבל זה נדרש...
הוא גם סתם יכול לשיר שיר של איזה בוי בנד משהו כמו Caught In The Middle של-A1 כריס סליי- Yellow- Coldplay She-Elvis Costello With Or Without You- U2 ברנדון - You Make Me Wanna- Usher Light My Fire End Of The World- Skeeter Davis פיל - Everything I Do [ I Do It For You] Nothing's Gonna Change My Love For You Wicked Game- Chris Isaak סנג'איה - Signed, Sealed, Delivered מהאודישן שהיה כל כך מוצלח או איזה שיר של אלביס משהו בסגנון של Bridge Over Troubled Waters או- Suspicious Minds מלינדה - Breathe- Faith Hill אל תשאלו למה אבל ממש בא לי לשמוע אותה שרה את זה (If Loving You Is Wrong) I Don't Want To Be Right I'm Outta Love- Anastacia לקישה - Proud Mary אוי זה יהיה חזק ואז נראה אם היא באמת כזאת טובה I'm Every Woman ממש בא לי לשמוע את זה Damn I Wanna Be Your Lover- En Vouge ג'ינה - Before He Cheats- Carrie Underwood Crazy Ex Girlfriend- Miranda Lambert Avril Lavigne- Complicated I Can't Break Down- Sinead Quinn היילי - Hit Me Baby One More Time
לא סתם אמממ Lost Without You-Delta Goodrem How Do I Live- LeAnn Rimes I Hope You Dance- Lee Ann Womack סטפני - You're No Good-Linda Ronstadt Together Again- Janet Jackson No No No- Destiny's Child ג'ורדין - Redneck Woman- Gretchen Wilson
ועכשיו ברצינות אממממ- Hero- Mariah Carey True Love- Emma Lahana Probably Wouldn't Be This Way

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בקשר ללקישה והיילי

גם אני רציתי להמליץ ללקישה את Proud Mary וברח מזכרוני אז
ולמה לתת להיילי לחרב את אחד השירים הכי יפים אי פעם? How Do I Live
חס וחלילה מלח מים שום בצל

LeAnnDylan

Well-known member
יאא מוטי כבר אמרתי שאני אוהבת אותך?

How Do I Live זה שיר החתונה שלי!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההה ליאנייייי
מוטי תעשה לי גור!!

קפיטו

New member
למה לחרב?

דווקא נורא מתאים לסגנון הקול שלה והאמת שגם אני יכולה לראות את לקישה עושה את Proud Mary

SHTRUDIDI

New member
ההצעות שלי:

קצת קשה למצוא לכולם אבל אני אנסה: לקישה- I AM CHANGING של ג'ניפר הולידיי.דחוף! LOVE ME TENDER של אלביס. ג'ינה- WHY של יוריתמיקס. WHO KNEW של פינק. מלינדה- YOU'RE ALL NEED TO GET BY. HEATWAVE. סטפני- UNTIL YOU COME BACK TO ME של אריתה פרנקלין, היא שרה חלק מזה בהוליווד וזה היה נפלא. I'LL BE THERE של מאריה קארי. בלייק- AMERICA של רייזורלייט. DRIVE של אינקובס. JUST FRIENDS של גאווין דיגראו. פיל- HAVE YOU EVER REALLY LOVED A WOMAN. DON'T LET THE SUN GO DOWN ON ME. כריס ריצ'רדסון- EVERYTHING CHANGES של טייק דאת' I WANT IT THAT WAY של בק סטריט בויס. GOODBYE MY LOVER של ג'יימס בלאנט. ברנדון- I heard it Through the Gravepine I'LL BE THERE של הג'קסון פייב. כריס סליי- HOW TO SAVE A LIFE של THE FRAY. SLIDE של הגו גו דולס. סאנג'יה- מה שהוא שר באודישן. כי זה היה יפה ומאז הוא לא השתפר לדעתי. היילי- CAN'T FIGHT THE MOONLIGHT. אני לא יודעת למה אבל שיהיה. נו,כנראה שזה לא היה כזה קשה...

LeAnnDylan

Well-known member
חח נראה שהיילי חייבת לשיר ליאן ../images/Emo3.gif

ולאאאאאאאאאאאאאאאאאא בבקשה שלא ישירו את Don't Let The Sun Go Down On Me אני כבר לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה.. הוא לייק השיר הכי חרוש בהיסטוריה.. אין תוכנית ולא רק באמריקן איידול שלא שרים את השיר הזה?!!? אהההההההההההההההההההההה אני לא מסוגלת יותר!!!

למעלה