תודהה 3>>
מ מריה סנדלר New member 16/5/07 #34 ../images/Emo108.gifספירר את מושלמתתת!!!../images/Emo99.gif אין את פשוט יפההה!!!!!!!!! אין עליךך!! אוהבת אותךך!
../images/Emo108.gifספירר את מושלמתתת!!!../images/Emo99.gif אין את פשוט יפההה!!!!!!!!! אין עליךך!! אוהבת אותךך!
ס ספירוש אלמוריש New member 16/5/07 #36 בנותת?? אתןן חושבות שנוכל להגיע ל-700 בנותת בעוד כמה ימיםם כי זה עוד קצתת זמןן ואנחחנווו חייבות להביא עוד המוןן בנותת.. אני ומריה מביאות בערך עוד 5-6.... בנות .. והם נירשמו ממזמןןן.. אוףף אני מקווה שנספיקק להגיעע ל700... בע"ה
בנותת?? אתןן חושבות שנוכל להגיע ל-700 בנותת בעוד כמה ימיםם כי זה עוד קצתת זמןן ואנחחנווו חייבות להביא עוד המוןן בנותת.. אני ומריה מביאות בערך עוד 5-6.... בנות .. והם נירשמו ממזמןןן.. אוףף אני מקווה שנספיקק להגיעע ל700... בע"ה
מ מיכלוש יוסף New member 17/5/07 #50 ../images/Emo175.gifננננו מה אתן עושות צחוווווווק ? , |: עד שסופסופ יש שירשור על הבנים , אתן הורסות אותו ומדברות בו ????? ,,, לכו לשירשור אוווווווופ !!! ספירוש אלמוריש ? , מצטערת ששירשרתי אלייך . איזה מעצבנווות . |:
../images/Emo175.gifננננו מה אתן עושות צחוווווווק ? , |: עד שסופסופ יש שירשור על הבנים , אתן הורסות אותו ומדברות בו ????? ,,, לכו לשירשור אוווווווופ !!! ספירוש אלמוריש ? , מצטערת ששירשרתי אלייך . איזה מעצבנווות . |: