של רענן!! גרשון רשע או גרשון נחמד?
ש שחר נגר New member 10/3/08 #24 פורום מיכאלה .. למרות שלא הבנתי ת'שאלה נתן - נימשך לאפרת אז שהם שיחקו בסידרה ? כן / לא ?D :
A AsTaR LoVe EfRaT New member 10/3/08 #25 אולי../images/Emo12.gif בקשר לשאלה הקודמת- אלה שני הפורומים שהופיעו בסדרה של מיכאלה- בסצנה עם יובל, ואיידס- בסצנה עם מיה גילי או אורן גדליה?
אולי../images/Emo12.gif בקשר לשאלה הקודמת- אלה שני הפורומים שהופיעו בסדרה של מיכאלה- בסצנה עם יובל, ואיידס- בסצנה עם מיה גילי או אורן גדליה?
D daniel ben ari New member 10/3/08 #26 ממשיכה מכאן../images/Emo11.gif כולם רק לא גילי.. ומכאן לצערי נובע - אורן גדליה אפרת כהן עם שיער ארוך או שיער קצר? (מקווה שלא שאלו כבר התעצלתי לקרוא הכל )
ממשיכה מכאן../images/Emo11.gif כולם רק לא גילי.. ומכאן לצערי נובע - אורן גדליה אפרת כהן עם שיער ארוך או שיער קצר? (מקווה שלא שאלו כבר התעצלתי לקרוא הכל )
ש שחר נגר New member 11/3/08 #28 בלי [ למרות שבשתיהם הוא מכוער D :] פרקים 1-80 או 80-120 או אחר ? [ אם אחר תפרטו ]
מ מיכאללה מיכל New member 13/3/08 #30 שחרית סופסוף אני נאלצת לענות על שאלה שלך, חח ואני בעד כל הפרקים, חח .. ~סורי אם שאלו, לא קראתי בעיון~ גיא עם אסי או עם נוגה?
שחרית סופסוף אני נאלצת לענות על שאלה שלך, חח ואני בעד כל הפרקים, חח .. ~סורי אם שאלו, לא קראתי בעיון~ גיא עם אסי או עם נוגה?