מצביעה תמיד [: תודה שירלי [:
מ מיכלוש יוסף New member 4/6/07 #20 ../images/Emo175.gifעוד מעט ,, [; חו , סתם כבר . P= אני עושה פה מש'ו . :][:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/6/07 #25 ../images/Emo141.gifמזכירה כנסו../images/Emo70.gif להצביעעע גם היוםםם זה חשובב אני מזכירה גם היוםם מי שלא הצביעה שתצביעע עכשיו לא לשכווחחחחח! תודה יום טוב
../images/Emo141.gifמזכירה כנסו../images/Emo70.gif להצביעעע גם היוםםם זה חשובב אני מזכירה גם היוםם מי שלא הצביעה שתצביעע עכשיו לא לשכווחחחחח! תודה יום טוב
ה הדרושLOVEשרונוש New member 4/6/07 #26 ../images/Emo211.gifאפשר לנעוץ תהודעה הזאתי? או שנפתח אחת שלה לא יגיבו עם כ=ל האתרים שמצביעים בהם והגיים בויז נמצאים שם וזה מעודכן כמובן [ערוץ הילדים לדוגמה,הקישור שיש לא מעודכן] ולנעוץ אותה?
../images/Emo211.gifאפשר לנעוץ תהודעה הזאתי? או שנפתח אחת שלה לא יגיבו עם כ=ל האתרים שמצביעים בהם והגיים בויז נמצאים שם וזה מעודכן כמובן [ערוץ הילדים לדוגמה,הקישור שיש לא מעודכן] ולנעוץ אותה?
נ נופר בוסקילה New member 4/6/07 #27 ../images/Emo20.gifרק המנהלות יכולות לתת נעיצה ואממ לא ניראלי שהמנהלות ניכנסות לפה
י ירדנושששששש New member 5/6/07 #31 ../images/Emo42.gif החברה האנורקסיסקסית שלך מנהלת ../images/Emo3.gif
נ נופר בוסקילה New member 5/6/07 #32 ../images/Emo20.gifכנסי 1. חחחח היא לא אנורקסית :S 2. היא לא מנהלת , אין לה את יכולת הניהול :]]]
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/6/07 #28 ../images/Emo141.gifהדר???? רק המנהלות יכולותתת אבלללל לא צריך לפתוח שום הודעהה כי אין פה דיבורים מותרים כולם אמרו שהם הצביעו זהוו לא צריך עוד הודעהההה יאלה אל תגיבוו פה יותר רק מי שמצביעה
../images/Emo141.gifהדר???? רק המנהלות יכולותתת אבלללל לא צריך לפתוח שום הודעהה כי אין פה דיבורים מותרים כולם אמרו שהם הצביעו זהוו לא צריך עוד הודעהההה יאלה אל תגיבוו פה יותר רק מי שמצביעה
א אוראלוש5 New member 4/6/07 #30 ../images/Emo210.gif ../images/Emo208.gif 1. 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 .......... ............ ........................ 100 יאללה בנות להזרים הצבעעוות !
../images/Emo210.gif ../images/Emo208.gif 1. 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 .......... ............ ........................ 100 יאללה בנות להזרים הצבעעוות !
נ נופר בוסקילה New member 5/6/07 #34 ../images/Emo20.gifהצבעתי אבלל בערוץ הילדים אז אני מצביעה ואז זה עושה לי דף לבן.. גם לכן ? ,
ש שירלי יוסף New member 6/6/07 #38 ../images/Emo109.gif תצביעו איזה מזלזלות ../images/Emo70.gif!| רק אני ונופר הצבענו היום מתוך כל הבות בפורום בושה
../images/Emo109.gif תצביעו איזה מזלזלות ../images/Emo70.gif!| רק אני ונופר הצבענו היום מתוך כל הבות בפורום בושה
ה הדרושLOVEשרונוש New member 6/6/07 #40 שירלי,זה שבנות לא כותבות שהן מצביעות זה לא או אומר בהכרח שהן לא מצביעות :] כל הכבוד למי שכל יום מצביעה!
שירלי,זה שבנות לא כותבות שהן מצביעות זה לא או אומר בהכרח שהן לא מצביעות :] כל הכבוד למי שכל יום מצביעה!