החוליות

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif החוליות ../images/Emo203.gif

שימו לב! יש לבחור רק מתמודד אחד לחוליה החזקה ומתמודד אחד לחוליה החלשה מי שיבחר יותר אני לא אחשיב את הקולות שלו בכלל לאותו שבוע ושבוע שעבר היה לנו ככה: החוליה החזקה: פעם ראשונה במצעד שלנו מדורג הכי גבוה? כריס ריצ' עם 9 קולות שבאמת שיחק אותה השבוע אחריו לקישה עם 4 קולות והחוליה החלשה: גם נראה לי פעם ראשונה חונך את המצעד כאן פיל סטייסי והוא עקף גם נראה לי כל מי שהיה פה אי פעם-12 קולות! ואחריו היילי עם 5 קולות ומה החוליות שלכם לשבוע זה?

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifכי עוד לא שודר הפרק בערוץ 3

הבחירות שלי הפעם: לקישה
ובלייק וכריס מאוד צמודים אליה גם השבוע. סאנג'יה
פיל, מלינדה וג'ורדין צמודות אליו.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שמתי לב למשו

זה לא פעם ראשונה שאני פותח את זה לפני השידור בערוץ 3, ועכשיו זה הפריע לי שזה יהיה כביכול ספוילר. ולפני כן אף אחד לא שם לב,אבל עכשיו אני רואה שגם את שמת לב. אז עדיף שמשבוע הבא אני אתחיל לפתוח את זה רק אחרי השידור בערוץ 3. אני מקווה שיהיה לכולם זמן להצביע.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifאני בטוחה שזה יסתדר

אם שמת לב גם הניחושים נפתח רק אחרי השידור בערוץ 3 כדי למנוע אפילו אפשרות לספוילר ועדיין אנשים מספיקים להצביע.

TamirKC

New member
../images/Emo73.gifME

חזק- כריס ובלייק. לע, אי אפשר אחד!@$@$@#% חלש- סנגאיה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שלי ../images/Emo58.gif

ג'ורדן.
התלבטות בין פיל לסנג'יה..אני אלך שוב על פיל.

willo

New member
שלי

חזקה:- סנג'איה (לא כי הוא היה הכי טוב, הוא הכי השתפר). חלשה:- ג'ורדין (הכי איכזבה אותי)

רסקול

New member
אם הבנתי נכון את המשחק

אני אמור לנחש/להמר לגבי הטופ 8 הקרוב. אבל אם השידור החי בסטארוורלד כבר התקיים כולל תוצאות.. יוצא שזה הימור על "ריק" או שלא הבנתי כלום

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא לא לא.

אתה בוחר את ההופעה הטובה והגרועה ביותר לאותו השבוע.

למעלה