'דעות'

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 'דעות' ../images/Emo68.gif

מה שלומכם יקיריי? צליל,אל תעני לי! את יודעת שאני אוהב אותך
. והפעם הנושא הוא: 'הערות של השופטים לגבי מראה המתמודדים' והסבר: לא מעט פעמים נתקבלו שפאולה מחמיאה למישהו על הבגדים כשיש לו הופעה נוראית ולא מעט פעמים נתקלנו שסיימון מנסה להסיח דעת לגבי מישהו שנראה לא טוב מה אתם חושבים? באמת הם צריכים להתייחס לזה,או שזה דבר שולי? אתם יכולים להתיחס ל-מכנסונים של היילי -Old Fashion שסיימון שונא -הטעם הנוראי של פאולה וכל מה שעולה על רוחכם הכי חשוב שתהנו
נא לשמור על תרבות הדיון.עד עכשיו עשיתם עבודה מעולה!

yobalit

New member
אני תוהה

כל פעם מחדש מה פולה לוקחת
רנדי סתם חקיין וסיימון, לא מסכימה עם הטעם שלו בגרוש-אבל לרוב הוא צודק

את סותרת את עצמך../images/Emo6.gif

וסיימון, לא מסכימה עם הטעם שלו בגרוש-אבל לרוב הוא צודק

yobalit

New member
לא ממש

פשוט יש קטעים שהוא ממש שונא, כמו דברים ישנים באופן עיוור ובקטע כזה הוא בדרך כלל אוטומטית אומר שזה לא היה משהו, אבל רוב הזמן הוא פחות או יותר נייטרלי ואז גם בדרך כלל הוא צודק

אמממ

לדעתי לא צריכה להיות התייחסות גדולה לזה, כי זו תחרות שירה, אבל כן התייחסות מסויימת כי זה עדיין תוכנית לייצור כוכבים, וכשמדובר בכוכבים ישר חושבים על המראה שלהם... סיימון לא יכול בכלל ללדבר, קראתי שהארון שלו מלא בחולצות שחורות של ארמני ועוד חולצות בגווני לבן ואפור. פולה לפעמים נראה שהיא מנסה לחזור לאייטיז ניינטיז, שנות הזוהר שלה. אבל זה לא הולך, בד"כ היא נראית נורא. היא תמיד אומרת למתמודדים שהם נראים טוב כי היא מוצאת בזה דרך לעודד אותם ולא לצאת שופטת גרועה, כי זו תחרות שירה אחרי הכל. רנדי רוב הזמן מתלבש כמו ליצן אבל לא זכור לי שהוא אמר למישהו משהו רע על ההופעה שלו אז שיתלבש איך שבא לו חח. חפרתי

LeAnnDylan

Well-known member
זה רק אני או שהפכתי לשעיר לעזאזל בלי לשים לב

מה אנשים רוצים ממני? ג'יזס?! אני מרגישה כמו סנג'איה מותקפת ע"י מכתבי שנאה זועמים. או וול, כאילו שבאמת איכפת לי^_^ בכל מקרה מונטי, אני לא אענה לך
דעותיי בנושא- אני לא רואה סיבה למה לא להעביר ביקרות, לציין לשבח או לחלופין להעמיד במקום מי שחטא או מי שהפציץ. הרי כפי שכולנו יודעים גם אנחנו [אוקיי לא רובנו] מתעניינים ומתווכחים לרוב על מה הם לבשו ואיך הם נראו, מה עבר להם על השיער, מזה מגפי עור האלה, אם לעזאזל הם הסתכלו במראה לפני שעלו לבמה, מה לקישה מחביאה מתחת לשמלה, כמה קנים אפשר לבנות על הראש של כריס, כמה מעצבי שיער דורשים כדי להחזיק 7 קוקיות וכמה ניירות דביקים הודבקו לחזה של היילי כדי שפיסות הבד ישארו במקום. אז נכון כיוון שזו תחרות שירה אין שום סיבה שהתעסקות במראה תבוא במקום ביקורת להופעה. אבל אם גם משלבים את הביקורת בנוסף לביקורת רלוונטית או מוסיפים כבדרך אגב זה יכול להיות נחמד. מה גם שכל תוכנית להחמיא למתמודד בנוגע למראהו ולהתעלם לגמריי מביצועי הזימרה שלו\ה מוריד לגמריי מערך המחמאה. הלו! תשאירו את ענין האופנה והטיפים למי שבאמת מבין. חברות שופטים חסרי כל חוש פאשן בעליל!!

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo31.gif

בגדול זה תחרות שירה ולכן אני חושבת שלא צריך להעיר על מראה אלא אם זה רלוונטי. למשל הערה על כך שהבגדים משדרים משהו אחר מבחירת השיר וההופעה עוד איכשהו הגיונית, אבל לא הערה כמו לבאקי, שהשיער שלו נראה כמו של ג'סיקה סימפסון. מה זה קשור? לי היה נראה שהיילי מאוד נעלבה מההערות על הבגדים הקצרים שלה, אולי זה כבר סיבה טובה לוותר על הערות כאלה או לדעת לעדן אותן.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

הרי לבוש והשיער והכל זה חלק מהשואו, אחרת הם היו מופיעים כולם בג'ינס וטישירט... אני מודה שלשופטים אין ממש טעם...אבל אני לא רואה רע בביקורת על הופעה חיצונית כל עוד זה לצד הביקורת על השירה ולא במקום...

whatever4

New member
תמיד מצחיק אותי

שסיימון מעיר הערות על לבוש כשכל שבוע הוא לובש את אותה חולצה מזעזעת. בעיקרון, זה לגיטימי בעייני להעיר על הלבוש, אבל קשה לי לקבל את ההערות של סיימון כשזה ברור שאין לו מושג באופנה.

למעלה