'דעות'

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 'דעות' ../images/Emo64.gif

אז אני מאוד מאוד שמח שהמשחק דווקא הצליח כי חששתי קצת לגביו
והפעם זה משהו שאולי מי שראה כמה שיותר עונות יבין אבל אני בטוח שהרוב יצילחו להתעקלם
והנושא הפעם הוא:
'שירים ממוחזרים'
מה אתם חושבים?
בעד
/
נגד
? אוהבים לראות ולשמוע או שלא? דפדפו כל מה שיש לכם להגיד
רק בבקשה לשמור על תרבות הדיון

ראשון...

ברור שהכול תלוי בתוצאה! אם השיר הממוחזר יוצא טוב ונשמע סבבה, אז למה לא?! והאמת שברוב הפעמים אני בעד! למרות שיש המון שירים, אז לא חובה למחזר...

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo31.gif

לא מתה על העניין. פשוט כי יש שירים שכל עונה ביצעו ובכל עונה זה לא עבד, אז הגיע הזמן להפסיק לנסות. מעבר לזה, לי אישית נחמד לשמוע שירים חדשים ושונים באיידול כי חלק מהתוכנית היא הנאה מהמוזיקה. הפלוס היחיד של העניין הוא שיש מה להשוות במשחקי ראש בראש אח"כ

A N I g M A

New member
../images/Emo31.gif

כל העניין הוא להיות מקורי ויחודי. אם לעשות שיר ממוחזר, אז צריך לתת לו חתיכת גרסה מפוצצת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני דווקא אלך על ../images/Emo45.gif

משום מה אני מאוד מאוד אוהב את זה כמובן שאני לא אוהב לשמוע שירים חרושים,כי זה כבר נושא אחר לגמרי. אבל הייתי מת לשמוע עוד ביצועים למשל של New York State Of Mind שקימברלי ביצעה Best Of My Love שוונזל ביצעה FEEL THE FIRE שטמיירה ביצעה ועוד מלא מלא מלא כמובן שהייתי מעדיף את זה בעונה אחרת ולא עכשיו או רק שמלינדה תבצע אבל בעיקרון אני בעד

zehava d

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

העיקר בביצוע מחדש זה ההשוואה למי שביצע קודם. לפעמים מתמודדים רק נופלים - כמו שלדעתי קרה לבלייק עם mack the knife של קליי אייקן (שהוא גם האיידול האהוב עלי), אבל לפעמים יש תחושה ששיר לא מוצה ושיהיה כיף לשמוע אותו שוב.

חצי חצי אבל בעקרון../images/Emo45.gif

אני בעד שיטחנו שירים באיידול העיקר שיטחנו כמו שצריך שיעשו כמה שיותר ביצועים יפים שמתאימים לקול שלך אני שונא להתפשר אז אני אומר איידולים אל תתפשרו אם אתם רןצים לשיר שיר שכבר שרו באיידול לכו על זה לא לפחד שיעשו השוואות בינכם לאחרים אבל רק לא לשחוט שירים בקיצור
למחזור
לשחיטה

רסקול

New member
מתוך ניסיון להתאקלם

שירים ממוחזרים אלה שירים ששרים בכמה תוכניות?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בניסיון לעזור להבין =]

שירים ממוחזרים=שירים ששרו כבר בתוכנית למשל: השיר הכי ממוחזר אוור נראה לי זה I Have Nothing של וויטני. טרניס התחילה עם זה בעונה ה2,אחריה הייתה מישהי בעונה ה3 אאל"ט,אחריה וונזל,אחריה קת'רין,אחריה לקישה. אם אתה רואה כבר כמה עונות אתה גם יכול לזכור שבעונה ה4,בטופ 4,אפילו קארי ואנת'וני ביצעו את אותו שיר באותו יום-If You Dont Know Be My Now וגם בעונה ה2 בטופ 5 אאל"ט-קליי אייקן וג'וש,שניהם ביצעו את To Love Somebody באותו תוכנית. בכ"א,חפרתי,אז מקווה שהבנת.זה לא חייב להיות שיר שביצעו באותו תוכנית,אלא שיר שהיה לו כמה ביצועים באיידול כבר.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif

אם השיר לא חרוש מידי למה לא? בכל מקרה זה חידוש כלשהו ובאיזה תוכנית ראיליטי איפשהו בעולם כבר בטח חידשו את זה. אני לדוגמא, מעונות קודמות ראיתי רק את החמישית [וגם זה לא היה את כולה] ובכל זאת 40% מהשירים שהמתמודדים שרים עכשיו שמעתי בתוכניות ראילטי אחרות שראיתי. יש ביצועים נחמדים ויש ביצועים שנופלים. תמיד נחמד לשמוע גירסה שונה ומרעננת לשיר ישן. נכון הרבה פעמים הגרסה לא עושה צדק, אבל אין מה לעשות, בתחרות יש גם כאלה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

פשוט כי זה לא הוגן כלפי מתמודדים שתמיד חלמו לבצע שיר מסויים - שהם לא יוכלו לבצע אותו רק כי מישהו כבר שר את זה... חוץ מזה- היו המון מקרים שבהם מישהו רצח את השיר, ואז בעונה אחרי זה מישהו שר את זה מקסים, וקיבלנו חוויה מתקנת

whatever4

New member
../images/Emo31.gif

אני חושבת שהדוגמה הכי טובה לכך שעדיף שירים לא ממוחזרים היא שבוע "הפלישה הבריטית". אחת הסיבות שההופעות שם היו ממש טובות היא שהשירים היו מרעננים ולא שמענו אותם מיליון פעם לפניי. כן, יש סיכוי שמתמודד ייקח שיר ממוחזר ויעשה אותו בצורה טובה, אבל זה אף פעם לא יהיה ממש מדהים או מקורי. אני תמיד יעדיף שיר חדש שלא בוצע אף פעם מאשר שיר שביצעו אותו עשרות פעמים.

y0nit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

כן בגלל שאם הביצוע של השיר יהיה טוב וחדש לעומת מי שביצע אותו קודם אז זה יצא דווקא טוב... לא כי לפעמים נמאס לשמוע שירים שמישהו אחר שר...צריך גיוון חח בקיצור ולעיניין תלוי בביצוע..!

למעלה