'דעות'

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 'דעות' ../images/Emo116.gif

לילה טוב לכולם :) גם לאלה שעדיין נהנים וגם לאלה שכבר גמרו...X: והפעם נושא מאוד מאוד מ-א-ו-ד שנוי במחלוקת. יש כאלה שמתים עליו, ויש כאלה שלא יכולים לסבול אותו. יש כאלה שמפחדים ממנו פחות, ויש כאלה שמפחדים ממנו יותר. יש כאלה שחושבים שהוא משעשע, ויש כאלה שחושבים שהוא קריפי. הבחור שהביא הכי הרבה רעש לסדרה,נראה לי אי פעם.
>סנג'יה<
ועקב הדחת,החלטתי לפתוח את שרשור הדעות על זה עליו. זהו בעצם שרשור אחד גדול שכל אחד יכול לתת את דעתו בכל העולה על רוחו על סנג'יה,על ההופעות שלו,על הרעש סביבו,האם הוא תרם לעונה..ובקיצור,כל מה שעולה על רוחכם.
רק בבקשה לשמור על תרבות הדיון

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אז לי יש משהו אחד להגיד בענין

סנג'יה הוא אחד המתמודדים הכי אוברטייד שהיו אי פעם באמריקן איידול עשו ממנו כ"כ הרבה רעש וצלצולים ואני בחיים לא אבין על מה זה לא פעם ראשונה שיש לנו מתמודד כ"כ גרוע בעונה כולם אמרו שיהיה משעמם אחרי שהוא עזב בחיים שלי לא השתעשעתי ממנו יותר מדי עד You Realy Got Me בכיתי ולא צחקתי מכל הופעה שלו זאת ההופעה היחידה שהייתה די משעשעת בכ"אףהוא לגמרי אחד מתחרים הכי אוברטיידים אוור! אני בחיים לא אבין את המהוה הגדולה שיצרו סביבו. אני מאחל לו הצלחה בהמשך הדרך למרות שאני לא חושב שזה ימשך כ"כ הרבה זמן כי בן אדם שנתפס ככה בענק בשניות נופל בדיוק באותה מהירות.

עמוד האש

הדבר הכי גדול בסאנגי'ה היה שהוא בעצם חשף את כל הבעיות של איידול. את זה שהתוכנית היא בעצם ריאליטי שואו ולא ממש תחרות בחירת הזמר הכי טוב באודישנים. הרי ברור שהשופטים העלו אותו לפיינל 24 בשביל הערך המוסף ולא בגלל יכולת השירה שלו שהייתה דלה מההתחלה. הם רק לא שיערו את גודל המחיר שהם ישלמו כי הוא הפך להיות דמות שכל כך שנויה במחלוקת שאנשים התחילו לצפות בתוכנית רק כדי לראות מה יהיה איתו וכמובן להצביע בשבילו בשביל אפקט הדווקא. לזכות הילד (רק בן 17 רבאק) אפשר לציין שהוא הבין בדיוק את המקום המיוחד שלו ושיחק על זה תוך כדי הפגנת הומור ומקוריות ועור של פיל מול מתקפות הטוילים של סיימון שורה תחתונה - סאנגי'ה הוסיף מימד קומי אדיר לתוכנית ועשה צרות צרורות לסיימון נייג'ל ושות ועל זה תבוא עליו ועל השיער שלו ברכה גדולה. מיותר לציין שהוא אחד מהמשתתפים האהובים עלי אי פעם.

whatever4

New member
אבל..

סאנג'יה אכן הביא את הפוקוס מתחרות שירה רצינית לתוכנית בידור. אבל בכך, הוא בעצם חשף את הפרצוף האמיתי של איידול, לא את הבעיות שלה. הוא בעצם הפך את העונה הזאת למה שאיידול מלכתחילה הייתה וצריכה להיות- תוכנית ריאלטי משעשעת ולא מכונה לייצור זמרים שייכניסו מיליונים. וכמו שכבר אמרתי- סאנג'יה הוא אחד ויחיד, הכוכב האמיתי של העונה הזאת. בגמר- הפוקוס צריך להיות עליו ולא על הפיינליסטים.

רסקול

New member
סנג'איה

אין זה סוד שאני ממעריצי סנג'איה - פנג'איה שכמוני. הוא הדליק אותי בראש ובראשונה בגלל המראה המופלא שלו, פניו היפהפיים, שפתיו וחיוכו המדליק. הוא עורר בי את יסודות ה"אבהות" בצורה ממש חזקה, ומהצד השני הוא נראה לי "קשוח" אמיתי, כזה שלא יסתובב ברחוב כמו "גברת" בהיסטריה. הוא שר גרוע אם לא גרוע ממש. יש לו קול חלש [זה לא מקרי שהישוו אותו למייקל ג'קסון] ועָדִין שזקוק להגברה רצינית. אבל בהופעה אחת "לחי ללחי" הוא הוכיח שלא סתם בחרו בו עד הטופ - 7, כי הוא יודע לזוז, כי הוא חושני, כי הוא בדרן, ולדעתי הוא צריך להתחיל להכשיר עצמו להיות "פרפורמר", כלומר סוג של "מולטי-כשרונות" בחבילה אחת. בטח הוא יצליח על ספינות "קרוז", בבתי ההימורים, ואם יהיה לו אומץ אני רואה אותו ככוכב דראג ברמה בינלאומית. אבל לתחרות הזמרים הוא לא מתאים. להתראות סנג'איה במועדוני הדראג של ניו יורק סיטי.

סנג'י

מצד אחד הוא העלה בהמון את רף ההתעניינות והבאז של התוכנית, שזה דבר טוב. מצד שני הוא הוריד בהרבה את האמון שהיה לאנשים בתוכנית, שהאמינו שזו תוכנית שמטרתה לחפש אנשים עם כישרון ולא אנשים שיעלו את הרייטינג. הוא תרם הרבה צחוק לתוכנית ועשה אותה מעניינת רק בגלל שאנשים רצו לדעת מה הוא יעשה עם השיער עכשיו ואיך סיימון יקטול אותו הפעם. יחד עם זאת די הוריד את ההנחה שהשופטים מהימנים לאפס. בקיצור, לדעתי היה עדיף יותר אם הוא לא היה עולה לטופ 24. לדעתי הוא עשה יותר רע מטוב לתוכנית והשופטים.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifWoot

אממ סנג'איה. נו טוב אין לי כוח לחשוב. אני חושבת שסנג'איה ילד משעשע, הוא הוסיף לתוכנית. אלה מכם שרצו לשמוע יכולות ווקאליות טובות זכו בהן מהמתמודדים האהובים עליכם, ואלה שחיפשו בידור זול זכו לזה מצידו של סנג'איה. אני חושבת שכולם יצאו מורווחים. אני באמת לא מבינה מה המאומה סביב הילד והרצון הכפייתי של אנשים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. המפיקים של איידול בחרו לקחת 24 מתמודדים מגוונים שיגיעו לכל סוגי האוכלוסיה בעולם כדי שכל צופה יוכל למצוא לו את מתמודד האהוב עליו. תסכימו או לא, הבחירה בסנג'איה לטופ 24 רק הועילה לאיידול. אני מניחה שאם הוא היה זוכה אולי זה היה קצת מזיק, אבל אין שום ספק בליבי שגם לו סנג'איה היה זוכה, סיימון ושאר הצוות היו ממשיכים לעונה שביעית כי איידול היא בראש ובראשונה, הרבה לפני תוכנית כישרונות- בית חרושת לפופ זול ומכונה משומנת היטב לייצור ירוקים מרשרשים.

מרי לי

New member
לשם שינוי יש לי מה להגיד

תמיד אמרתי שאם אחותו היתה עולה במקומו היא הייתה נשארת הרבה יותר זמן ממנו, ולדעתי הוא החזיק יותר מדיי זמן, גם בלי לראות את ההופעות שלו אני יכולה להגיד את זה בוודאות פשוט כי הוא לא יודע לשבות את הקהל בהופעות שלו, אולי כן במראה שלו ובשיער, אבל רואים שהשירים שהוא שר לא "ישבו עליו" טוב. פשוט הוא לא ידעת לשלוט בשירים מספיק כדי שהם יהיו שלו. משהו שאחותו כן יודעת לעשות... THAT'S ALL FOLKS

למעלה