יש לי משהו שאני לא מבינה אולי משהו יוכל להסביר לי!!!! ברור לי שאתם לא שחורים אבל למה יש לכם תא אפור שעובר שעות נוספות התא הזה נותן פקודה לעמוד וליפול למה אתם לא יכולים להוריד את המצב הזה לפעמים אתם לא מבינים שזה הורסססססססססססססססססססססססס
כאילו שאנחנו כאלה אפורים... כאלה דכאוניים, לפי מה שאופיר אמר! אני לא חושבת שאנחנו דכאוניים! אני פשוט לא מבינה מה הקשר... בגלל שאנחנו שומעים אביב גפן זה אומר שאנחנו דכאוניים?!!??!?! נא להסביר...
אנחנו לא אנשים דכאוניים! לכל אחד יש את התקופות שלו... אבל אני באמת לא מבינה איך בנאדם נכנס לפורום ובלי להכיר אף אחד, להגיד שכולנו דכאוניים! עזבי גלי... יש אנשים כאלה... נעמה
עזבו, אנשים כאלה ששופטים אנשים לפי המוזיקה שהם שומעים הם מקרה אבוד.. אין טעם להסביר או לשכנע אותם. פשוט להסתכל להם בעיניים במבט רצח שיעשה להם סיוטים לכל החיים. או להיות היפים חמודים ולחבק אותם ולהגיד "שלום ואחווה בעולם, אחי, אל תדאג" מה שגם משאיר להם סיוטים לכל החיים. יום טוב!
כאילו שאנחנו כאלה אפורים... כאלה דכאוניים, לפי מה שאופיר אמר! אני לא חושבת שאנחנו דכאוניים! אני פשוט לא מבינה מה הקשר... בגלל שאנחנו שומעים אביב גפן זה אומר שאנחנו דכאוניים?!!??!?! נא להסביר...
תראו אנשים אתם לא עליתם על ספ דעתי !!!!! לא הכוונתי בכלל למוזיקה שאתם שומעים כי אני שומעת בדיוק מה שאתם שומעים !! אביב גפן זה אצלי בדם ואני לא חושבת שאתם אפורים בגלל זה צאו מהמחשבה הזו כי היא אינה נכונה הכוונה שלי הייתה למשהו אחר אני פשוט לאא נהתי להסביר טוב ואני מוותרת כי לא הלך לי הפעם! סורי! ביי