לאנה

New member
"לאנה: חשישי!"

קיי, אז במקרה כזה - לא יותר פשוט שלא יהיה ביה"ס...? *גיל, אני מעצבנת אותך בקטנוניותי?*

לiלה

New member
ת.ט.- לאנה: "חשישי!"....

זה מה שהיית צריכה לכתוב... לא! אל תזרקו עלי את כל האבנים האלו! הצילו!

אמממ.... ../images/Emo9.gif

נראה לי שיש לי בעיה
(כלומר, חוץ מזה שהקורנפלקס נתקע לי בשיניים ודי לדבר על הקורנפלקס, רבאק)

Devilish Angel

New member
בבוקר יום חורף, הזברה קמה...../images/Emo132.gif

אז ככה. אני שמה שעון מעורר לשבע וחצי, (במקרה שאין לי שעת אפס) זורקת אותו על הריצפה אחרי שהוא מעצבן אותי, וממשיכה לישון. אבא נכנס לחדר ושואל אם אני רוצה ללכת לבצפר, ואני אומרת "לא" וחוזרת לישון. אחרי חמש דקות הוא בא שוב ואומר "אבל את חייבת ללכת לבית הספר" ואני אומרת אבא אני רוצה לישון!! ואז הוא עוזב אותי ואני ממשיכה לישון... ואז הוא צועק מלמטה שכבר עשה לשמונה, ותוך שער דקות אני מתלבשת מתאפרת מסדרת מערכת עושה סידורים של בוקר ובשמונה אני למטה, מוכנה לאכול ארוחת בוקר (זה תמיד לוקח לי 10 דקות, וצריך שהאוכל ירד...) ובשמונה ורבע אני יוצאת מהבית, ובשעה שמונה וחצי כשמתחיל השיעור הראשון אני מגלה ששכחתי להביא ספר ומחברת ביולוגיה...

awww...

מה שמזכיר לי (ואל תשאלו למה, אה, אתם יכולים לשאול - זה הכותרת), שהיום כל כך התלהבתי מהחורף!!! היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...................... שרתי שירים על חורף (בין שירי באג ובאפי)...... אבל, אה, גם צעקתי לכיתה המקבילה "חורף שמח
" ואני בטוחה שזה לא היה טוב.
הו וול! *אין לי מה לכתוב*

awww...

מה שמזכיר לי (ואל תשאלו למה, אה, אתם יכולים לשאול - זה הכותרת), שהיום כל כך התלהבתי מהחורף!!! היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...................... שרתי שירים על חורף (בין שירי באג ובאפי)...... אבל, אה, גם צעקתי לכיתה המקבילה "חורף שמח
" ואני בטוחה שזה לא היה טוב.
הו וול! *אין לי מה לכתוב*

לiלה

New member
שמיכל עושה רק 2 דברים בבוקר

1- קמה 2- מתקלחת אז היא החליטה במקום להתקלח להיכנס לפורום (החלטה נבונה)!

למעלה