guy666zzz

New member
../images/Emo108.gif

ראיתי את ארביל פעם ראשונה בתחילת החופש הגדול ב-MTV בהופעה שרה את compicated ישר נדלקתי על השיר הזה והיא והלהקה שלה נתנו הופעה יפה אבל מהר מאוד השיר הזה התחיל להיות ממש מעצבן, ובזמן האחרון התחלתי לראות ילדות מפגרות מהכיתה שלי שרואות קטנטנות וכל הזבל הזה שרות את השיר הזה, ולמרות שמאוד אהבתי אותה בהתחלה אני עדיין לא מבין איך היא כ"כ הצליחה שאפילו פתחו לה פורום פה ואמנם איך שהבנתי היא כותבת את השירים שלה אבל נראה לי שהיא כמו בריטני וכל אלה רק שהיא שרה רוק כמו לינקין פארק

4667

New member
בוא נתחיל מהנושא - חתול?! wtf ?!

יפה שנדלקת על השיר, אבל כנראה שלא באמת נדלקת, אחרת איך הוא יכול להיות ממש מעצבן ? אני מבין אם הייתה אומר שבכל חור שמים אותו, אבל ממש מעצבן? ובוא תסביר לי את הקשר של קטנטנות לאבריל...מה? אם הם רואות קטנטנות ושרות אבריל אז זה אומר שאבריל זה חרא של ילדות קטנות?! תעשה לי טובה... ועוד משהו, איך היא הצליחה? שרה שירים טובים שהרבה אנשים אוהבים ולא חושבים שהם מעצבנים... זה איך.. מה פה לא מובן..? אגב, תסביר לי את המשפט הבא: "ואמנם איך שהבנתי היא כותבת את השירים שלה אבל נראה לי שהיא כמו בריטני " - איפה המשך המשפט של ואמנם איך שהבנתי...? כי הקטע עם בריטני לא מתקשר לי עם רושמת שירים לבד... ואיך אפשר להשוות עם בריטני ?! (לא מספיק שכבר דיברנו על זה פה שנים), בריטני זה סגנון אחר, פופ שנות ה-90 בתופסת כמה שפחות בגדים, ואבריל זה אולי פופ רוק אבל יש לה סגנון ייחודי, וחוצמזה, אם היא שרה כמו לינקין פארק זה רע? לינקין פארק להקה מצויינת... אני לא מבין פה את מה שרצית להבין, ועם חוסק קישורי המשפטים והחוסר בסימני פיסוק, כל ההודעה הזאת לא מובנת, ולמרות זאת אני מקווה שעניתי לך על מה שנסית אם בכלל להגיד כאן.

אה...

אני מתעוררת בחמש (לידע כללי - המרחק מהבית שלי לביצפר הוא בדיוק עשר דקות, אבל, אה, אני פרפקציוניסטית. כלומר, לא פרפקציוניסטית מסודרת... אה, איך אמרתי ללאנה? אה - "שהכל יראה מסודר". *יראה*. זה מה שאני אוהבת. לא הגיע הזמן לסגור את הסוגריים האלו כבר, רבאק), מתקלחת, בחמש שלושים ואחת (אני יודעת, זה מוזר, אבל כשאני יוצאת מהאמבטיה השעה היא בדיוק חמש שלושים ואחת. זה לא מוזר בטירוף?), עושה מערכת (תמיד אני עושה מערכת בבוקר, אני לא עושה שיעורים, כומר, לפעמים, ועבודות אני עושה כאילו אין טומרוו ודי כבר לכתוב סוגריים), הולכת לסלון/מטבח (זה שילוב כזה גדול), ו, אה, לוקחת משהו לשתות/לאכול (איזה סוכריה על מקל או מים... או שוקו... או קולה... כן, אני מסוגלת לשתות קולה בבוקר, תתמודדו
), מדליקה MTV, משתעממת אחרי שלוש דקות, הולכת לחדר של נאור (שהלך כבר כי יש לו שעת אפס ולוקח לו 40 דקות להגיע לביצפר), ו.... מפרמת (כמו מצ´וטטת אבל לא) עד שאמא שלי קוראת לי... ואז אני נוסעת לביצפר. *קוראת את מה שכתבתי* וויש, אני עושה הרבה בבוקר.

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

אני ישנה, ואז אבא שלי בא ומעיר אותי, ואני לא קמה, ואז הוא שם מוזיקה, ואני לא קמה, והוא בא להעיר אותי, ואני לא קמה, והוא בא להעיר אותי כי "מור כבר שבע!", ולא ממש אכפת לי, אבל אז אני מבינה ש"כבר שבע!" אז אני קופצת מהמיטה, ואז יש לי סחרחורת כי קמתי מהר מדי, ואז אני הולכת לשירותים, ואז אני הולכת להתלבש, ואז אני מכינה מערכת, ואם יש זמן אני אוכלת מהר קורנפלקס *אגב - הבנתי לפני..., יום, שזה המאכל האהוב עלי*, ואז אני מגלה שהדיסק שאבא שלי שם הוא של קרול קינג ושיש בו את "וור יו ליד", ואז אני הולכת לביה"ס..., ואז אני מתה, כי אני בביה"ס. אני יכולה לפרט על מהלך היום שלי בביה"ס, אם בא לכם..., אבל לא בא לכם אז אני אשתוק. *שותקת* *טוב לא, אבל בלה ג´ינג´ר*

../images/Emo6.gif

גם לי קרה, אמ, כשאני שוכחת לשים את השעון המעורר *שיעול* אתמול *שיעול* אז אמא שלי מעירה אותי, ואני לא קמה מלאאאאאאאא זמן ואז היא אומרת שכבר שבע ורבע ואני שוב לא קמה ואז אני כזה. "כבר שבע ורבע!" ואני קמה ממששששש מהר........... *מחליטה להצטרף ללאנה לבלה ג´ינג´ר ט´ינגי*

לאנה

New member
לי אין שעון מעורר...

אלא אם כן קוראים לו "אבא מזויף".
היי, תגידי, את לא חושבת שזו חוצפה מצד בראד שהוא לא בא להעיר אותי?, ומג´ן אותך, באותה הזדמנות?

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo6.gif

אתן מצחיקות...
ומיכל- למה לעזאזל את קמה כל כך מוקדם?!?
איך?! מדוע?!
אויש, מה אני עושה? בשבע וחמישה השעון מצלצל, אני כמובן מכבה אותו וחוזרת לישון (
), דודו, בשבע ועשרה-ורבע אימא באה ומעירה אותי... יותר נכון, אימא *לא מזוייפת* באה וצועקת: "ירדן! כבר שבע ורבע!" בלב כבד אני נאלצת לקום מהמיטה..
*סניף* *בכוונה רק אחד...
* (אויש, אייקון בתוך **! לאן הדרדרתי?
) אני קמה, מתלבשת, מסתרקת, אוכלת (קורנפלקס!
ותמיד
אני תמיד אוכלת ארוחת בוקר! גם אתם צריכים לעשות את זה! זאת הארוחה הכי חשובה ביום!|קלריס הבריון|[באמת, רק בשבילכם-
]), מצחצחת שיניים, נועלת נעליים, מכניסה פלאפון ומפתח לתיק, מכניסה אוכל לתיק, מזמינה את המעלית, מחזיקה אצבעות שאף אחד לא יחטוף לי אותה, ו... נדמה לי שזייהו!
*נסקלת*

לiלה

New member
אצלי זה כמו מנגנון כזה.

אני כמו רובוט בבוקר. קמה. מתלבשת. מצחצחת. מסדרת. יוצאת. הולכת.

../images/Emo9.gif

חחח... אני מתעוררת מוקדם כי... ככה! אוישף, היום יש ערבית.
שונאת את זה. שונאת, שונאת, שונאת. ורק בגללך, ירדנושה, אני אוכל עכשיו קורנפלקס (ליד המחשב, אל תדאגו. מקסימום אני אתחשמל. כאילו שזה לא קרה כבר קודם... חחחחח....
) אויש, נשאר רק הקורנפלקס הלא קורנפלקסי. לא נורא *אוכלת*

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo9.gif

אם זה מעודד אותך היה לי היום מבחן בספרות עם המורה הכי מעצבנת בעוללםם
היה די קקה... המבחן היה די קשה והיא שמה דגש ממש חזק על הבעה...
היא באמת שונאת אותנו.
אוי ודווקא היום לא אכלתי קורנפלקס!
אכלתי דייסה (סולת.
) שאימא הכינה לי...
*נסקלת*

*אוספת אבנים*

איך?! *סוקלת* טוב, אני מודה, בטיול של הסיירות אכנו דיסה (סולת
) והיה דווקא נורא טעים. זה יחסית ללחם עם הגבינה צהובה, קבנוס, ריבת חלב, שוקולד, עגבניה, מלפפון ועוווווד.... אה, ואיך אפשר בלי החול. זה, זה מסורתי. במיוחד אצל החֵברה
אה, והכל ביחד, דודו.

4667

New member
אכן.

אוף, רציתי לכתוב רק אכן אחרי כל מה שכתבת..אבל לא יצא, לא משנה קיצר, את באמת עושה הרבה בבוקר...הרבה יותר מידי, לא יותר פשוט לקום להתקלח לאכול משהו וללכת ?

למעלה