ronit216

New member
3 גורי חתולים למסירה

שלום מצאתי לפני כמה ימים בחניה מתחת לבית 3 גורים שחורים ממש קטנים ומפוחדים. כרגע אני מחזיקה אותם בתוך קרטון בחניה (אין לי ברירה כי יש לי כבר חתול בבית) וכל פעם מאכילה אותם. הם נורא קטנים וכל הזמן מייללים ואני חוששת שזה לא יוכל להימשך עוד הרבה זמן (לא נראה לי שהשכנים יאהבו את זה). אם מישהו מאזור עכו רוצה לאמץ חתול או מכיר מישהו שרוצה אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר במייל [email protected] או איי סי קיו 214559952 תודה, רונית

bator999

New member
שלושה גורי חתולים בני חודש מחפשים בית חם

ג'ינג'י משגע, טריקולדית ושחור ממזרי (ומקסים). ננטשו ליד פח אשפה צמוד לכביש ראשי. עצמאיים אוכלים לבד ובריאים. מחפשים תשומת לב ואהבה. נמצאים בת"א. לפרטים רועי :0546549403

ויקסי

New member
../images/Emo57.gifשלושת המקסימים האלו מחפשים בית!!!

שלושה גורי חתולים שאיבדו את אימם בעודם יונקים ומאז הם נמצאים אצלי. עכשיו הם כבר עצמאיים, אוכלים לבד ומשתמשים בארגז צרכים ומחכים לבית חם שייתן להם אהבה לתמיד. הם אוהבים לשחק ולהשתולל אך גם להתפנק ולהתלטף, מסתדרים מצויין עם אנשים, חתולים אחרים ואפילו כלבים! חזי השחור לבן הוא הגבר של החבורה, הכי גדול והכי מאצ'ו לעומתו בני השחור הוא זכר עדין ואילו רותי הנקבה היחידה היא בחורה אמיתית סקרנית שובבה ודברנית!

CryForTheMoon

New member
הוא מדהים כל כך !!!

הייתי גם רוצה להיות הבית האומן שלו (יותר הייתי רוצה להיות הבית המאמץ אבל זה כבר יותר קשה ) :). בהצלחה למדהימון הזה, אני לא מבינה איך עוד לא חטפו אותו.

ויקסי

New member
../images/Emo57.gifחתולים מיוחדים!

זוג חתולים כבני חצי שנה שעברו אצלי שיקום ארוך ולכן מאוד נקשרו אחד לשני וימסרו ביחד. הזכר- פיל נמצא בגיל שלושה חודשים כשהוא מאוד משלשל ועם דלקת חמורה בפי הטבעת, לאחר טיפול ארוך מאוד הוא בסדר אך עדיין נשאר חוסר תחושה קל בפי הטבעת מה שדורש רק מעט השגחה למצב. הוא חתול מקסים מאוד אוהב ומתפנק. הנקבה-טריפ נמצאה בגיל חודש עם רגל קטועה, היא עברה ניתוח קטיעה ושיקום ארוך מאוד, כיום היא מתפקדת כמו כל חתול אחר, בניגוד לבן זוגה היא מאוד חששנית ולוקח לה זמן לפתח ביטחון בבני אדם אבל כשהיא מתמסרת זה לתמיד! לצערי מכיוון שיש לי גם כלבות בבית ושניהם חוששים מאוד מכלבים אין לי אפשרות להוסיף אותם בקביעות למשפחה (הם חייבים להיות בבית או בית עם חצר מוגנת) כרגע הם נמצאים בבית מחסה ומחכים לבית אוהב ומבין, שניהם מחוסנים ומתולעים, פיל מסורס וטריפ תעוקר לפני המסירה.

mushdubi

New member
עזרה לגור קטנטן

פירסמתי הודעה זהה בפורום חתולים: שלום לכולם, זו כנראה העונה (לפי כמות ההודעות כאן).... ההורים שלי מצאו בגינה גור קטנטן בן כשבוע עד שבועיים. כרגע הם מטפלים בו אבל החתולה שלהם התחילה להשתגע מהנוכחות של גור קטנטן בבית. האם יש משפחה אומנת שתוכל לטפלו? או שמא אחת העמותות תוכל לסייע. הם גרים בראשון. הנייד שלי הוא 054-5651472. הנה הקטנטן (או שמא קטנטנה-עוד מוקדם מדי לדעת)....

nupoz

New member
3 גורים למסירה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

חתולת רחוב המליטה אצלי במחסן עתיד הגורים לא מזהיר !! אני מחפשת להם בית רק עוד חודש יפסיקו לינוק ואז יהיה אפשר לקחת אותם. צרו איתי קשר!! [email protected]

גורי חתולים עזובים- דחוף

איך אנשים עושים דברים כאלה? אני פשוט לא קולטת. הוצאתי את הכלבות לגינה הציבורית, מתחת לספסל מישהו זרק קופסת נעליים ובתוכה 4 גורי חתולים, לדעתי בני 3-4 ימים, מקסימום שבוע. אין לי מושג איך לטפל בחתולים, בודאי ובודאי בכזה שלב, ויש לי בבית שתי כלבות שישמחו לאכול אותם, ככה שזה בלתי אפשרי. טיפים? עזרה? יש מישהי שיכולה לקחת אותם על עצמה, ולו רק לשלב הראשוני הזה? בענייני חתולים ממש אין לי מושג מה עושים ואיך עושים.

ToFLY

New member
4 חתלתולים בני חודש למסירה לבית חם!

4 מהממים קטנים, פרטים במודעה המצורפת --->

ToFLY

New member
גורה מקסימה בת 5 חודשים מחפשת בית!

מאיזור המרכז אבל תגיע לכל הארץ! הפרטים במודעה המצורפת ---->

ToFLY

New member
גורת "דמקה" מתוקה מחפשת בית חם!

מאיזור המרכז אבל תגיע לכל הארץ! פרטים במודעה --->

ToFLY

New member
חתול מיוחד ומתוק מחפש משפחה אוהבת!

מאיזור המרכז אבל יגיע לכל הארץ! פרטים במודעה --->

kurtkitty

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo207.gif בלוג למען בעלי חיים

זה קצת לא קשור אבל פתחתי בלוג למען בעלי חיים: את הכסף מהכניסות אני אתרום לצער בעלי חיים ברחובות ואגודות אחרות. אתם מוזמנים להכנס:) http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=4pets יום טוב ומקווה שכל הכלבים שפירסמתם ימצאו בתים חמים

למעלה