עזרה!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifעזרה!!!../images/Emo110.gif

אני מתקינה את הסימס הוט דייט וזה נעצר ב 95% וזה פותח לי חלון ואומר- {ראו תמונה} אני חיבת עזרה מישהוא יכול לעזור?

double O S

New member
מוזר......

אולי תנסי להוציא והכניס את הדיסק ואז זה יעבוד או שתוציאי את הדיסק ותשימי במקום נגיד את הסימס הראשון מקווה שזה יעזור לך

../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifניסיתי../images/Emo110.gif

אבל זה לא עובד זה כותב לי Eror או איך שכותבים את זה
וזה כותב נכשל לא צפוי וזה סוגר לי את המחשב!!!

hell girl

New member
תקשיבי..

גם לי זה עשה את הבעיות האלה עם הוט דייט! ומאז לצערי אני לא משחקת בחבילה הזאת.. :( אני התקשרתי לתמיכה הזאת שלהם... ואמרתי להם שיש לי כונן עם צורב וכונן עם DVD אז הם אמרו שיכול להיות שזה הבעיה ושיש לחבילות לפעמים בעיה עם כוננים כאלה. זה לא עוזר להתקין את כל החבילות מחדש, עשיתי את מליון פעמים! בכל אופן לי זה לא עזר... אז השאלה שלי היא אם גם לך יש כונן עם צורב או DVD? אם כן.. כנראה שזאת הבעיה

TiNkE®BeL1

New member
גם לי זה קרה פעם!!../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

אני לא ממש זוכרת מה עשיתי אבל את צריכה למחוק את כל הסימסים המותקנים במחשב שלך ולהתקין אותם מההתחלה.. איזה סימסים יש לך?

LiOr rrrr

New member
אוקיי שמעי..../images/Emo101.gif

יש כמה אפשרויות!! קודם כל.. תבדקי שאין לך וירוסים במחשב. יכול ליהיות בגלל זה?? כי יש עכשיו וירוס שמסתובב ברשת ומלא "נדבקים" אם לא.. ולא ניראה לי שזה בגלל הוירוס.. תמחקי את כל הסימס (דרך "הוספה או הסרה של תוכניות"!! לא רק את הקובץ!) ותתקיני מחדש.. מדכא- יודעת.. אבל אין מה לעשות.. בהצלחה לך.... :)

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאממ../images/Emo110.gif

מישהוא יכול להסביר לי איך למחוק את כול התוספות של הסימס לגמרי לגמרי מהמחשב? כי ניסיתי כבר פעם דרך תוכניות וזה מחק לי רק את התוספת האחרונה ועל הכונן שהתקנתי הכול עדין נישארו תיקיות וכול זה ....

LiOr rrrr

New member
נו אז עשית נכון!!../images/Emo3.gif

אבל גם את התיקיות את צריכה למחוק אחר כך.....!! מחקת מהסרה או התקנה של תוכנות נכון..?? דרך לוח הבקרה? אם כן, אז אחרי זה גם את התיקיות את מוחקת, ומתיקנה מההתחלה.! וזהוא!

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאמממ לא../images/Emo110.gif

עשית מ"התחל" ואז "תוכניות" ואז "מקסיס" ואז uninstall

LiOr rrrr

New member
הממ... זה גם דרך טובה...! אבל..

זה עבד?? עובד לך עכשיו הסימס?

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifלא...../images/Emo110.gif

סיפרתי לך על מה שעשיתי פעמים קודמות כדי למחוק הכול... מה בדיוק צריך לעשות בשיטת מחיקה שלך?

LiOr rrrr

New member
ניסיתי להעלות לך תמונה מהצייר...

כמו שאת עשית, עם הסברים והכל.. ולא הצלחתי כי זה קובץ גדול מידי.. אני מצטערת אני לא יכולה להסביר זה די מסובך..

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאה זה לא בעיה../images/Emo110.gif

אני יודעת איך את יכולה להעלות את זה...את מחליפה את הסוג של הקובץ... מה שאת צריכה לעשות זה שאת שומרת בשם בצייר מתחת לאיפה שאת כותבת את השם של הקובץ יש סוג קובץ תשני את הסוג של הקובץ של סוג : gifאו ipg אם את רוצה לראות איזה עוד אפשרויות יש את יכולה לראות בסוגריים שכתוב לך מעל להוספת קובץ כאן בפורום..... זה יעלה לך אני מבטיחה!

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifמצאתי!!!../images/Emo110.gif

ומחקתי הכול...עכשיו יש לי שאלה איך אני מוחקת את התיקיות למוק ממש את התיקיה של "מקסיס"?

ויקוששש

New member
ליאור תגידי מאיפה הסימס 2?

ליאור מאיפה התמונות של סימס 2? את יכולה להגיד לי את קנית או הורדת? ועם הורדת אז איפה?

stan_southpark

New member
לויקוששש

היא לא הורדי ולא קנתה את המשחק כי המשחק עדין לא יצאה המשחק עדין בתחנון ורק תצא בדצמבר 2004 התמונות האלה הם מעין פרומו למשחק.

למעלה