איזה כישרון,אהבתי
ה הדס מנסון New member 21/9/04 #15 שלילילילי מממ... שולחן עבודה משעמם ביותר.............. אבל תודו שהוואלפייפר מהמםםם חיחי ענבר מה את אומרת?
שלילילילי מממ... שולחן עבודה משעמם ביותר.............. אבל תודו שהוואלפייפר מהמםםם חיחי ענבר מה את אומרת?
C CiNdErElLa3887 New member 21/9/04 #17 (לא משהו נגדך)..אבל הוא מפחיד אותי. ..יש לך אולי תמונה שלו אמיתית בלי כל האיפור...?..O(אם כן תשלחי לי במסנג'ר )
(לא משהו נגדך)..אבל הוא מפחיד אותי. ..יש לך אולי תמונה שלו אמיתית בלי כל האיפור...?..O(אם כן תשלחי לי במסנג'ר )
ה הדס מנסון New member 22/9/04 #43 הוא לא מפחיד....... הוא ערפד אבל ברור שמה שיש לו על הפרצוף זה בסה"כ פודרה לבנה.. ואין לי תמונה שלו בלי איפור... בקושי יש לי תמונות שלו בכלל (32 תמונות.. =\ )
הוא לא מפחיד....... הוא ערפד אבל ברור שמה שיש לו על הפרצוף זה בסה"כ פודרה לבנה.. ואין לי תמונה שלו בלי איפור... בקושי יש לי תמונות שלו בכלל (32 תמונות.. =\ )
K KerenWelling New member 22/9/04 #34 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דון!!! חחחח למה אבל?! למה שם של כלב?! איך הוא אמור להפחיד ככה?!?!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דון!!! חחחח למה אבל?! למה שם של כלב?! איך הוא אמור להפחיד ככה?!?!!!
G Gold Girl New member 21/9/04 #19 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמכיון שאני כבר שעה מנסה לעלות ת'דסקטופ שלי וזה פשוט לא שולח אני שמה ת'תמונה לבד
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמכיון שאני כבר שעה מנסה לעלות ת'דסקטופ שלי וזה פשוט לא שולח אני שמה ת'תמונה לבד
C CiNdErElLa3887 New member 21/9/04 #20 שרק....Are we there yet?.. חחח...דונקי דונקי וזה לא עולה לך כי את צריכה לשמור את הקובץ כJpeg
C CiNdErElLa3887 New member 21/9/04 #26 שאת שומרת בשם....את התמונה אז למטה יש "שמור כסוג"...תלחצי על השני מהסוף
G Gold Girl New member 21/9/04 #27 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמנסה עכשיו שוב.../images/Emo122.gif אומנם קצת מקובץ אבל אתם תסלחו לי נכון
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמנסה עכשיו שוב.../images/Emo122.gif אומנם קצת מקובץ אבל אתם תסלחו לי נכון
ל לירונילה היחידה New member 21/9/04 #29 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif קטע קורע... ראיתי ת'סרט 3 פעמים ואני עדיין לא מפסיקה לצחוק מאותו הקטע!
G Gold Girl New member 21/9/04 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifדמאט../images/Emo70.gifאיזה יאפה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifדמאט../images/Emo70.gifאיזה יאפה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif