שקט אף אחד לא קם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לחבריי בפורום ../images/Emo23.gif

בחוץ קר ורטוב ולנו יש מכל טוב גם גג גם חימום, לא פוגע בנו כלום. על מיטה יש כר וכסת, על כַּן מונחת אפרכסת, העולם מונח על כף, והזמן עובר ביעף. אט אט פוקחים עין בוקר כבר? או ליל עדיין? האווירה מין עצלות מְמיטה, אולי בכל זאת נישאר במיטה? יש אפשרות להדליק ת' מחשב, מה בפורום שישים כל אחד חושב, בנוסף גם אפשר לצלצל אל הבת, לשאול איך עברה עליה שבת. גם את הטלביזיה אפשר להפעיל בידיעה ששום מידע לא יועיל ואפשר לפתוח ספר קצת לקרוא תוך כדי נגיסה ישר מהמיקרו. לבסוף כולם הרי מחליטים לעזוב, את הכרית, המיטה ואת כל הטוב לצאת לעוד יום של כיף ובריאות, לַשָנים אין כאן שום משמעות. סבתי שבעדן תהא מנוחתה, לו הייתה יורדת ורואתני במיטה הייתה חושבת שהתבלבלה באזור שזה גן עדן ולא לאן שמיד תחזור. בברז המים זורמים מעצמם, כסף לוקחים מקיר נאלם כביסה עושה ארון לבן מרעיש, ובדרך מדברים לבד איש אל איש ותקצר היריעה מלספר את כולם איך באופן אישי ניצח האדם ולכן מה שאני באמת מבקשת, זה בריאות ובריאות, במציאות וברשת. כל כותב מוסיף בריאות וכוח, כל כותב עוזר לנו לצמוח, כתבו הרבה כתבו דעות, ונזכה גם אנחנו לראות פורום שישים פלוס פורח

מרים50

New member
../images/Emo24.gifליעלי

בוקר טוב, את תמיד עושה לי את הבוקר. גם אם לפעמים קמים על צד שמאל, מספיק לקרוא את מה שאת כותבת ולחייך אל העולם. הבוקר עבר עלי בכתיבת מכתבים לילדי ולחברותי. בהליכת הבוקר כבר ראיתי שקדיות. זה אומר שהקיץ מתקרב?

טאקיטוס

New member
שבת שלום חברים,עכשיו כבר מזג אויר

קודר,אבל לפני כן הספקתי להשתזף חזק בשמש על המרפסת.מזל טוב לנכדתך- רוקסן,שתרווי נחת!יעלי איזהפרץ לירי יפה,מדהים איך שאת חורזת כל יום,זו מתת אל!ואריקה-שלחת לנו הוכחוה נוספת כמה יפה עולמנו,כאילו שהיינו צריכים הוכחה!חבל שיש המשתדלים להרוס אותו.וסתוונית מראה לנו את הצד היפה של הישראלים על הכביש!אבל בכל זאת יש לי תחושה לאחרונה שמצב משתנה לטובה,אני רואה זאת בנסיעותי מחוץ לעיר.לכולכם,שבת מנוחה!

צהרים טובים לכל חברי בפורום ../images/Emo140.gif

נכון שהיום אחרתי להיכנס אבל זה לא אומר שלא ראיתי את לכל מה שהחסרתי, ודבר ראשון אני רוצה כמובן להודות לכל אלה שבירכו אותי ואת נכדתי ליום הולדתה, יעלי, אריקה אנפה אדזה,עמליה,ואחרון אחרון חביב טאקיטוס. ואם שכחתי מישהו לא לקחת את זה באופן אישי, אני מודה לכולם ללא יוצא מהכלל. תודה גם על העוגות והפרחים זו היתה חגיגה בגן הילדים בכפר אצלנו כאן במושב, והיה נחמד מאד, שיתפו גם את המבוגרים בכל מה שהלך, כלומר את בני כלתי ואת שתי אחיותיה הבוגרות יותר של כלת היום הולדת, וגם אותי את הסבתא. לא ויתרו לי. . לקחו אותי למעגל כשכולם רקדו לצלילי איזה שיר שאני לא מכירה, לא היה בזמני, ואחר כך מצאתי את עצמי מקישה במין מצילתיים כאלה כשכולם הקישו בכלים שבידיהם, בקיצור היה נחמד מאד ואחר כך הילדים בירכו אותה ברכה אישית, ואני ישבתי והסתכלתי על כל הילדים וחשבתי לעצמי, איזה כיף להם , אין להם דאגות בכלל,כל מה שנחוץ להם מוגש להם כמו על מגש של כסף, הלוואי על כל עם ישראל. טוב קצת השתפכות , שיהיו בריאים כל הנכדים, מישהו פעם אמר שהנכדים הם הריבית על ההשקעה שלנו. מה דעתכם?

yaely2

New member
מנהל
למרים ולכולם, ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

למרים ולכולם
רוצה לשלוח חיבוק אמיץ וחם לחברתנו בפורום מרים, כל כך מפרגנת לי, כל כך אוהדת כל הזמן אותי מעודדת ואני כל כך מתנצלת בפני כולם שהזיכרון שלי ממש לא מושלם שוכחת להגיב שוכחת להודות . לא תמיד הייתי כזאת. אז סליחה מרים קבל עם ועדה, בהזדמנות זו לומר לך תודה.
לכל המחמיאים שאינני זוכרת כל מילה שלכם ממש נהדרת גם למצגות מוסיקה ועוד קישורים את רמת הפורום אתם מרימים אז אם אינכם רואים ממני תגובה אל תרשמו לי זאת מיד כחובה אני כל כך רוצה את התפעלותי להביע, אך תמיד קורה שמשהו אחר מופיע מבטיחה להשתדל לזכור הכל, ואתם תנו מה שכל אחד יכול.

ועכשיו לעניינים שבשיגרת הפורום../images/Emo140.gif

אריקה -, המצגות שהבאת לנו יפהפהיות, כל הכבוד לך על ההשקעה והיוזמה בשיטוטים שלך. זה בהחלט נושא פרי. המצגות עצמן נהדרות וגם המוסיקה שנלוותה אליהן היתה כל כך נעימה ארוחת הצהרים שהוזמנת אליה, ממש עושה חשק להצטרף, בתיאבון ותיהני, אבל עכשיו את כבר בודאי אחרי הארוחה, אז אני מקווה שבאמת נהנית. לבריאות לך. עמליה – המצגת המלאכית שלך מאתמול - נהדרת. אדזה – כמה יפים המשפטים האלה שהבאת לנו אתמול, ובאמת תוך כדי קריאה הם עושים משהו בתוך הלב , בפנים , כי זה מזכיר סיטואציות כאלה. יעלי, - נו טוב, מה עוד אפשר לומר שלא נאמר על השליפות הנהדרות שלך מדי יום , על החריזה הקלילה שלך ולא רק על כך, על התוכן עצמו, שמזכיר לנו מדי יום כמה חשוב להיות מודעים לעצמנו ולזולתנו, כי ההתנהגות שלנו משפיעה על סביבתנו וחוזרת אלינו כבומרנג. ובאותו נושא, תרשו לי כולם להביא לכם קטע מספר שנקרא - 366 מפתחות ללב – של איילין קאדי - בהוצאת אופוס – ..........האם אתה מבין שמעשיך, אורח חייך ואופן חשיבתך יכולים לסייע למצבו של העולם או לחבל בו? חדל להיסחף אל תוך המערבולת של התוהו ובוהו והבלבול של ההרס והחורבן, והתחל מיד להתרכז בפלאיו וביופיו של העולם שסביבך. הודה לכול. ברך את כל הנשמות שעמן אתה בא במגע, סרב לראות את הרע שבאנשים, בדברים או בתנאים, ובקש תמיד את הטוב מכול. אין הדבר דומה ליען הטומן את ראשו בחול ומסרב להתמודד עם מציאות החיים. צריך פשוט לצפות( צ' בפתח ) לטוב מכול ולהתרכז בו,בכל אחד ובכל דבר. אתה עולם קטן בפני עצמו. כשהשלווה, ההרמוניה, האהבה וההבנה מעמיקות את אחיזתן בתוך עולמך הקטן, הן תשתקפנה סביבך בעולם החיצון. משתצליח לעשות זאת, תתחיל לסייע למצב העולם כולו....... סוף ציטוט אני מאד מזדהה עם האמור לעיל ומשתדלת לנהוג כך, אני אומרת משתדלת כי אף אחד לא מושלם, המשך סוף שבוע נהדר לכולם

אדזה

New member
רוקסן

גם אני מציצה מידי פעם בספר 366 דלתות ללב והנה מה קראתי היום:"האם אתה יודע מה פירוש לאהוב?,להרגיש שלבך נמלא שמחה והכרת תודה עד שאינך מסוגל להכיל אותו והוא עולה על גדותיו ומבעבע אל כל הנשמות שסביבך,זאת הרגשה נפלאה של בריאות ואחדות עם החים. כשהאהבה קיימת ,הפחד,השנאה,הקנאה ,הקנאות והחמרנות נעלמים לגמרי כי אין מקום לכוחות השליליים וההרסניים הללו לצד האהבה".כמובן שזה עוד ממשיך ואין לי כוונה להביא לכאן את כל הדף אבל עוד משפט נפלא אחד:"מפתח קטן בלבד יכול לנעול דלת כבדה, האהבה היא המפתח לכל הדלתות הנעולות,למד להשתמש בה עד שכל הדלתות תיפתחנה". לו העולם היה מאמץ את הגישה הזו,לא היינו עדים לכל כך הרבה סבל וכאב לב.וכמו שאמרת איננו מושלמים אבל לפחות משתדלים.בהזדמנות זו תודה לכל החברים הנפלאים שתורמים מיכולתם לפורום נפלא זה,וליעלי-יישר כח.

erika6

New member
רוקסן

ליום הולדת של נכדך בהרבה אהבה מכל ה
הרבה נחת מכל הסובבים אותך
לך ולנכדך

עמליה3

New member
שבת קסומה לכולם

תודה ליעלי על החריזה הנהדרת האומרת הכל. ואריקה הזריזה היום. (האם גם היום נפגש בבריכה?) הבטיחו יום סגרירי והנה הפתעה יום נהדר. בצעדת הבוקר ראינו ניצני פריחה לחרציות , סימן שט'ו בשבט מתקרב. אפילו בגינתנו הגנן שתל שתילים מאחלת יום טוב לכולם. ממני.

erika6

New member
נסיון להעברה../images/Emo108.gif

אם יעבור נא לפתוח את הקובץ

erika6

New member
הצלחתי הצלחתי איזה../images/Emo108.gif

שמחה וצהלה, תפתחו את המצגת היא יפיפיה. עמליה הקאנטרי אצלי בלי שבת, לכן נתראה בשבוע הבא.

erika6

New member
נסיון../images/Emo108.gif

אם יעבור נא לפתוח את הקובץ אני לא יודעת בדיוק מה יש בו אבל מה זה חשוב. הכל יפה

erika6

New member
איזה קטע יש לי שרשור משלי../images/Emo108.gif

אני יכולה לחגוג בעונג שבת חחחחחחחחחחחחחחחח הוזמנתי לארוחת צהרים במסעדה ומה אתם חושבים. אני הולכת

sitvaniyot

New member
שבת שלום. הבטחתי תרגום - הנה

כללי נהיגה בסיסיים בישראל 1. האיתות יגלה את כוונתכם הנסתרות. הנהג הישראלי לעולם לא יסגיר אותן. 2. לעולם אל תשאיר מרחק בטיחות בינך לבין הנהג שלפניך. המרחק יתמלא ע"י נהג אחר וישאיר אותך במצב מסוכן בהרבה מזה שהיית בו. 3. ככל שתחצה רמזור אדום במהירות גבוהה יותר, יפחתו הסיכויים שתיפגע. 4. לעולם אל תעצור עצירה מלאה בתמרור עצור, אלא אם אתה חפץ בנשיקה בתחת. 5. לעולם אל תתקרב לרכב ישן וחבוט. לנהג שלו אין הרבה מה להפסיד. 6. הבלימה חייבת להיעשות ברגע האחרון ובכל העוצמה, כדי לוודא שמערכת האי.בי אס פועלת ומעניקה לרגליך מסג' עדין. למי שאין מערכת כזו, יש הזדמנות למתוח את רגליו. 7. לעולם אל תעקוף משמאל אם יש לך הזדמנות לעקוף מימין. זו גם הזדמנות נפלאה להפחיד אנשים ולמנוע מהם להיכנס לכביש המהיר. 8. תמרורי המהירות המותרת הם המלצה בלבד ולעולם לא אוכפים אותם בישראל, במיוחד בשעות הנסיעה לעבודה. 9. רק בגלל שאתה במסלול השמאלי ואין מצב שבו תוכל להעלות את מהירות הנסיעה או לעבור לנתיב הימני אינו אומר שהנהג הישראלי שמאחוריך ומאותת לך באורות הגבוהים, אינו חושב שאילו היה במקומך היה נוסע מהר יותר. 10. תמיד, סע לאט כאשר אתה רואה תאונה או מישהו מחליף גלגל. 11. למד לסובב את ההגה במהירות. ישראל היא המקום לנהיגה בסלאלום מאחר ומע"צ שמה בנקודות אסטרטגיות בורות בכבישים על מנת לבחון את הרפלקסים של הנהג ולשמור על ערנותו. 12. מקובל בישראל לצפור למכוניות שאינן נוסעות ברגע שהרמזור מתחלף לירוק. 13. זכור, מטרתו של הישראלי להגיע תמיד ראשון וכל האמצעים מקדשים את המטרה. 14. בישראל, ברכת השלום היא צעקה על נהג אחר ויש להחזירה. 15. הסיבה לפסי הזברה במעברי החצייה היא להזכיר להולכי הרגל שהם על הכוונת.

עמליה3

New member
כללי הנסיעה בישראל

סתיונית, לפי הכללים האלה מסיימים בבית לוינשטיין את הדרך.

עמליה3

New member
אריקה שבת שלום

כל הכבוד. הידד העקשנות מועילה ,פיצחת את החידה. המצגות חמודות.. עכשיו הדרך סלולה.

../images/Emo51.gifעמליה,../images/Emo140.gif על המצגת, ../images/Emo6.gif

איך שמזג האוויר פה מתעתע,,הצחלתי לצאת מה-
וטיילתי עם 2נכדיי, אבל דאגתי להם יותר ממה שצריך,,קצת
והרבה
קרה,הם מתרוצצים כמו תיישים ולא קר להם, אני נשברתי וחזרתי ל-
, שיהיה לכולנו עונג שבת,

למעלה