פרק 5

lital20076327

New member
אה..ו...

השחקנים החדשים מזה חמודים...איזה חמוד הנרי, הוא מנסה להתחבר לשלומי...
איזה מתוק...

noam270

New member
../images/Emo187.gifלא ראיתי, אבל לפי התגובות היה פרק טוב

אוף עם ביצפר! ימים ראשון שלישי וחמישי אני מסיימת מאוחר....כלומר מסיימת שהנפילים מתחיל! בדיוק בשתיים וחצי!

עוד 20 פרקים

אההההההה שלא יגמר לעולם........ אני לא יודעת מה יקרה לי ללא הנפילים יאו רוצים עונה 3 !רוצים עונה 3! רוצים עונה 3!

noam270

New member
../images/Emo187.gifטפו טפו טפו ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אל תזכירי את זה בכלל!
טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה שום בצל פטרוזליה

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלא כ"כ ראיתי כי בדיוק

איך שהחזרתי מהבצפר התחיל והייתי הרוסה וישר רצתי למחשב. XD בכ"מ , ג'ייסון אמר שאולי תהיה עונה שלישית , אז תרגעו :)

הממ..פרק נחמד..../images/Emo13.gif

לחצים הוכתר באופן רשמי לתפקיד "המעצבן"..לפחות אצלי. והגיע לראש הממשלה..D: אני עדיין לא מבינה מה הפיגור שהם נותנים לנפיל הזה שכולם מכירים להכנס לכמ"ג, רק בגלל שהם מכירים אותו.. זה ממש מוזר. באמצע הנפיל אומר "יש פתרון לנפילים מהחלל. צריך את החללית בשביל זה." והרעי הקטעים במאסר היו ממש מקסימים, חכמת החיים של אבי נשקפת שם. אממ..נקרעתי בקטע עם הדלת, ובקטעים בקפיטריה..
אני חשבתי שהאישה ההיא ממערב ארה"ב הורגת אנשים עם היד שלה,אבל כנראה שזו ההיא עם המחלה,כי גם השוטר השני שנגע בראשון הרגיש פתאום לא טוב. השחקנים החדשים..הם די נחמדים, למרות שלא אהבתי את התת אלוף השחצן. הוא מעצבן. הטייס שהנרי מגלם היה נחמד דווקא, אבל רונה עצבנה. למה היא צריכה לעצבן על הפעם הראשונה? החדשות היו די נחמדות, שמחתי שסופסוף עצבנו את לחציםXD. ו..זהו,אני חושבת...

lital20076327

New member
העלו גם את הצצה לפרק הבא..

ההצצה לפרק הבא מזה מותחת... תראו לבד... אני לא רוצה להרוס לכם... אני לא בטוחה שאני יכולה לכתוב את הקישור להצצה...כי בטח יתנו אותו בשרשור לפרק 6... אז בנתיים אני לא אתן... אם אתם רוצים יש באתר... ואם מותר תגידו לי אני אעלה.... מצטערת מראש-

למעלה