פרק 5

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifפרק 5../images/Emo29.gif

תקציר הפרק: מעצר - צוות מחיל האויר מגיע לבנות את חלליות הקרב הראשונות של ישראל. צורי ואבי מושלכים למעצר באשמת בגידה במדינה. עדי, מאור, יובל וליאה מנסים למצוא דרך לשחרר את צורי. כתבה על הפרק: http://www.kidstv.co.il/hanefilim/katava_in.asp?id_katava=14407 הצצה לפרק
: http://yes.walla.co.il/?w=1/7296/1208852 צפייה מהנה!

SUPER ORI 1z1

New member
../images/Emo66.gifצפייה נעימה...->(כנסו)

רק עכשיו הגעתי מהבצפר אני בטוח שבעונה הזאתי אני יפסיד הרבה פעמים הנפילים! והיום היה לי תנ"ך ושמתי לב שבבראשית יש את נח והבנים שלו זה שם חם ויפת! ובנפילים יפת הוא אבא של נח! הפוך חחח...

lital20076327

New member
אז למה אתם לומדים ספר בראשית?

בכיתה ז' אמורים ללמוד ספר שמות...כי אני בכיתה ז' ואני לומדת ספר שמות... אבל יכול להיות שבסקטור החילוני זה שונה... אתה בבית ספר חילוני?

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifאיזה מגניב הסט החדש../images/Emo11.gif הילי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

מאוד אמין ששפיגלמן ו"המכר" נפגשו עם רוה"מ בלי שום אבטחה

lital20076327

New member
חחח...אהבתי...

היו צריכים באמת לעשות את זה עם הבטחה... (לא למדו מהרצח של יצחק רבין...)

lital20076327

New member
אופס..מצטערת שהצפתי...

פשוט הייתה תקלה אז חשבתי שזה לא שלח...רינת את יכולה למחוק את כל ההודעות עם התוכן..

lital20076327

New member
חחח...אהבתי...

היו צריכים באמת לעשות את זה עם הבטחה... (לא למדו מהרצח של יצחק רבין...)

lital20076327

New member
מצטערת שהצפתי... אופס...

פשוט הייתה תקלה אז חשבתי שזה לא שלח...רינת את יכולה למחוק את כל ההודעות עם התוכן..

lital20076327

New member
פרק יפה! נסכם...

ההתחלה של הפרק נחמדה.. אבל הפרק עצמו ממש אהבתי! הקטעים של אבי וצורי במעצר חלקם מצחיקים, והקטעים של כל החבורה בקפיטריה נקרעתי... איזה רעיונות יובל הביא..חחח..
הנפילה החדשה עושה אנשים חולים וזה כוח נחמד.. אבל יש כוחות יותר חזקים... מה הקטע של האיש שמכיר אנשים למה הוא ירה בראש הממשלה..הוא תוך שניה נכנס למעצר...כולם יודעים שזה הוא... ומגיע לראש ממשלה הזה, העיקר שלומי מזהיר אותו... הקטעים עם החקירה של צורי עם הלחצים מלמעלה רציתי לירות בלחצים הזה, הוא ממש חופר. והמתח מותח במיוחד... מחכה כבר ליום ראשון... אולי העלו את ההצצה, אני הולכת לבדוק.. ביי בנתיים..

למעלה