פרק 2

bathen14

New member
*|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מדהיםםםם!!!!

digikids

New member
לא.

הנפיל הטוב היחיד (טוב כי הוא שומר על החללית ועל כדור הארץ..) זה צורי. כולם צאצאים של נפילים רעים חוץ מצורי, שהוא צאצא של נפיל טוב.

אתה לא ריאתה את התקצירים?1

חוץ מיזה הנפילים שיגעו הינה הם אסרים רעים ואלה עכשו ..... אף אחד לא יודע אבל אולי חלקם כן רעים וחלקם לא אי אפשר לדעת.......

noam270

New member
../images/Emo187.gifמיטל....../images/Emo58.gifבפנים

את מתכוונת לתקציר שבו כתוב שמצאו נפיל שמרפא? אם כן אז בסדר, הוא מרפא אבל אני לא חושבת שניתן להסיק מכך שהוא טוב, אולי הוא יחליט לא להשתמש בכוחותיו ודווקא להשאיר אותם חולים כדי להשתלט על החללית. הוא גם יכול לבוא לנפיל שמפיץ את המחלה ולהגיד לו לדוגמא שאם הוא לא מעביר אליו את השליטה, הוא מרפא את כולם ואז הנפיל שמפיץ את המחלה יאכל אותה! השערות מה הוא יבחר?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש מצב ש...../images/Emo58.gif

הנפיל שמרפא מחלות הוא דווקא מהנפילים של כדור הארץ ואז הוא יירצה לעזור לבני עמו. בעצם הולכת להיות פה מלחמה בין שני סוגי נפילים!!!

לי נירא.....

ספוליר למטה..... לא כול מי שגיע מכוכב אחר הוא רעה ולא כול מישגיע מכוכבאחר רוצה שליטת על העולם יכוול להיות שהוא היה מין איש קפה שתמיד עושה להם קפה והם תמיד היתעללו בו והוא רוצה לנקום בהם......... יש הרבה האשרות למה הוא יבחר בצד של הטובים...

../images/Emo58.gifיכול להיות

יכול להיות שיש לו קשר מישפחתי לסוהר הטוב הזה שהיה בחללית הוא שם את שדה הכוח והוא בטוח טוב...

רעיון

אחרי כול פרק מישהו אחר יכתוב מפיה של דמות אחרת בהנפילים את מה שהיא ראתה ואיך היא הרגשה ומה דעתה....זו מין פינה כזו מה אתם אומרים?....

noam270

New member
../images/Emo187.gifסליחה על השיטחיות אבל:

אעההאעעההאעהאעההההההההה
צורדיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוי בחיי הם כל כך חמודיםםםםםםם גכדחל דהעון'רשטעחלטעאחליוםטחלגכדחיחליגכלחיחעישגישףיחלךףשדי אחלה הצצה, אוף! רק אותי האיש נטול השם (הלחצים מלמעלה) מעצבן בטירוף?!

למעלה