פרק 2

digikids

New member
וואו!

אין תגובה. אני בהלם! פרק פשוט מצוין, מרתח, מותח, אדיר. קול! עוד מעט תפתח הפינה של הציון

noam270

New member
../images/Emo187.gifוווווואווו! פרק אדיר! אהבתי../images/Emo13.gif

השערה! לפי מה שהבנתי, מונה (המנהלת של שפיגלמן) היא אמא של עדי ושולמי.....או קרובת משפחה כולשהי...! זו השערה בלבד!!!! הסוף
למה צורי תמיד עושה ההפך ממה שצריך?!?!?#$?!?R%?^&%$@&@*
חסר לו אם בגללו עדי או כל מישהו אחר יהיה עצוב!
אהבתי את הקטע שצורי אמר לעדי שהוא אוהב אותה (איזו הפתעה!!!!חחח) והיא אמרה 'קולללל' חחח ואז, מאוד קול, מאוד מאוד קול ---->
אההההההה התחרפנתי....
*ציפורנייםהולכותוקטנותעקבקסיסתציפורנייםקטלניתעדלעלייתההצצהאושידורהפרקהבא* ועל זה נגיד: עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! עוד הפעם! וזה כן היה עם העתק הדבק

חזרתי להגיב..../images/Emo3.gif +../images/Emo58.gif להמשך

למרות שלא הגבתי הרבה בכלל.. איזה פיגור הקטע עם אדון לחצים מלמעלה! הוא מפגר
הקטע עם ה"קוווול", "מאוד קווווול", "מאוד מאוד קווווול" היה טוב..
גם הקטע עם המים, "מים שישאירו אותי ואת עדי לבד..."
ברור שבסוף החללית לא נהרסה.. מה, לא ראיתם שהטילים התנגשו אחד בשני וצורי עף מהחוזק של ההתנגשות?
[וסליחה,פשוט ברח לי השם של השני..]

noam270

New member
../images/Emo187.gifתחושת בטן? או תחושה לפי הפרקים

שראינו עד עכשיו?!

תחושת בטן כזו

איך שייסתמה הסידרה ידעתי שלא ילך חלק באחד הפרקים הראשונים....אפילו שעשנו כיאלו המשך..... כתבתי באחד הפרקים שהם רבים...........

digikids

New member
ראיתם את הנפיל../images/Emo12.gif?

זה שגורם לכולם להיות מוכר? זה ממש מפחיד.. "בשבילך? הנה קח!"
אבל ראיתם את האנרגיה הכחולה שיצאה מהתא-מילוט? יש לה משמעות גדולה! תקראו בתקצירים של פרק 8-10....משו מפחיד
הנפילים החדשים הרבה יותר מסוכנים! חוצמזה שיש גם נפילים ישנים שחזר להם הכח..!

digikids

New member
הנה!../images/Emo58.gif

"האנרגיה הכחולה שהגיעה מהחללית מוצאת לעצמה גוף חדש (ומפתיע) לשכון בו..."

noam270

New member
../images/Emo187.gifפוווווו הולכת להיות עונה עם המון קרבות

תחשבו, חלק מהנפילים מהעונה הקודמת(לא כולם פשוט כי חלקם מתו...או יש לומר הומתו או נוצחו ע"י צורי)+הנפילים החדשים! אני לא יודעת מה איתכם, לא הייתי רוצה להיות צורי במקרה כזה..... ספוילר בערך בשורות מתחתיי....
אגב, נכון בפרסומת לסדרה, יש קטע שרואים את עדי מבוהלת ונראה כאילו שהיא בורחת ממשהו/מישהו....זה הקטע שלפני שרואים את צורי שהוא אומר שהוא אוהב את עדי....הקטע הלפני האחרון....

digikids

New member
../images/Emo41.gifתנו ציון לפרק../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יאללה, תנו ציון לפרק!
- ציון נמוך ביותר
- ציון הגבוה ביותר. קדימה, תנו ציון!

noam270

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחלה ציור עשתה מהכוכבים....

digikids

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

5, היה מצוין!

Yarinv

New member

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא יודע למה.. לא התלהבתי כמו אתמול.

למעלה