עוגי ראפ!?!

G MaN aka Satla

New member
../images/Emo108.gif עוגי ראפ!?!../images/Emo108.gif

בעודי אוכל היום ארוחת בוקר בזמן הצהריים (אגב אתמול הייתה אחלה הופעה של סנאגל והברנש , היייתה אחלה מסיבה , אחלה אוווירה ונרחיב על זה יותר מאוחר) בכל מקרה.. יצא לי במקרה לראות את הקופסא מזווית מסויימת ואז ראיתי את הקטע הבא... עוגי ראפ איזה שעמום בעיר את השכונה אני מעיר אני עוגי-מן כבר לא משעמם שימו לב, שימו לב, כל הילדים שימו לב אלי! כל הילדים צאו מהבתים! תרימו ת´ידיים! תזיזו את הגוף! עוגי שיגעוגי מביא לכם ת´גרוב יש אקשן עכשיו זה משוגע על כל העוגי אני עוגי הגדול יש מצב לשיגועים השיגעוגי פה השיגעוגי שם עוגי שיגעוגי משגע ת´עולם יאאאא מאאאאן (לא) סתם.. חוץ מה"מיני-בתים" שהדגשתי שלפי דעתי הם חמודים אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכתיבה הזאת האם זה נראה כאילו אימצו ילד מהפורום ולקחו אותו לפרסומת? האם זה נראה כמו פשלה? לא יודע יכול להיות שמישהו יאהב את זה.. אני ממש עייף... אאאאההההמ.. אה ולמי שיצא לשמוע ת´פרסומת תגידו , הקול , (זה שמדובב יעני , "שיגעוגי פה... שיגעוגי שם..") לא מזכיר לכם את דודי , מהפרסומת "דודי התותח"? נראה לי (לא בטוח) שזה אותו אחד טוב אז בוקר טוב ישראל

G MaN aka Satla

New member
אכלתי עוגי , דרך אגב

וזאת לא הקפצה , כאילו עכשיו כן כי הטקסט טיפה ארוך.. חפייייייייייייףףף... ראש טוב...

G MaN aka Satla

New member
שלא תבינו לא נכון באמת לא הקפצתי

בכוונה , באמת אכלתי עוגי וזה למה פירסמתי ת´הודעה! שלא יהיו בעיות אוקי!!!!

double M

New member
כן שמעתי שזה אותו אחד.....

זה שהיה בלהקת....אמממ....שכחתי ת´שם. אלו ששרים: I say one two three יש לי מסיבה כולם באים אליי היום איזה חגיגה.....

G MaN aka Satla

New member
וואלה נכון!

צודק זה הוא! נכון זה שעושה I SAY ONE TWO THREE- הייתי בטוח שצ´ולו פעם פחח עכשיו השני - אני מאה אחוז סגור על זה , שזה זה שהיה עושה ת´"קוואבנגה" בצבי הנינג´ה יעני זה הוא בליייינד!!! :)

DardaG

New member
סתם טמבל

כמו פשלה אבל לא סתם אחי אתה מבין זה גרוע

G MaN aka Satla

New member
אני חושב שעוגי היה

רוצה שאנשים יקראו ויגיבו להודעה וזאת לא הקפצה מה סך הכל רציתי..? שתגיבו להודעה? באמת..

למעלה