מממ...

jewish danna

New member
../images/Emo108.gifמממ...

אני תוהה מה גורם לחלק די נכבד מהציבור לתמוך במפלגה שכל כך מלאה בשחיתות (קדימה
). מה נראה לכם? יש לכם הסברים לכך?

לפי דעתי

הציבור מחכה שהממשלה תעשה מעשים, הציבור רק רוצה לראות תוצאות בשטח, שרון עשה מעשים ודיבר קצת פחות, לכם אני חושבת שהרבה הולכים איתו, תראו לשמשל את ביבי, הרפורמה החדשה שלו הייתה מצויינת, אמנם לא בטווח הקצר, אבל לטווח הארוך היא באמת הייתה יכולה להוציא אותנו מהחרא, אבל ישראלים כמו ישראלים רוצה לראות תוצאות במיידי, למרות שאותי, הבחירה בקדימה דווקא דיי מפתיעה..

מה לעשות שהעוני קורה כעת,

ושאני עכשיו אנשים הולכים לישון רעבים, וכבר היו אנשים שהתאבדו בגלל המצב הכלכלי שלהם. כל זה קורה עכשיו, לא בטווח הארוך. ברור, יש את האנשים שאין להם בעיה עם זה שבעתיד זה יסתדר, אבל מה עם האנשים שסובלים כעת.

אבל לא תמיד הפתרון יבוא עכשיו.

לפעמים צריך לחכות טיפה.. עוד כמה חודשים והמצב היה יכול להיות הרבה יותר טוב..

כמה חודשים זה נצח

מבחינת האנשים האלו, מבחינת הילדים שהולכים לישון רעבים כל ערב, בשביל אלו שנזרקים עכשיו לרחוב כי אין להם כסף לדירה, בשביל אלו שזקוקים לכסף לתרופות, למינימום הנחוץ לחיים. ואני לא מדבר אפילו על רמת חיים נורמאליים. אני מדבר על חיים. נכון, כמה חודשים זה כלום בשביל אלו הרוצים להרחיב עוד קצת את העסק שלהם. אבל תעשה חושבים עם עצמך מה יותר חשוב.

אבל בכך שאתה דואג

רק למצב העכשווי אתה בחיים לא תוכל להתקדם. וכך המצב שלהם בחיים לא ישתנה. השאלה היא אם זה טוב, שאתה מרגיל אנשים להיות תלויים במוסדות הרווחה.

אני לא רוצה שהם יהיו תלויים במשרד

הרווחה. אני רוצה צדק, לא צדקה. אבל מה לעשות שיש את אלו שזקוקים לכסף עכשיו. עם המדיניות הכלכלית של פרץ אפשר לדעתי להגיע אל שניהם. נכון, אז במקום שזה יהיה תוך שנה עם ביבי, זה יהיה תוך 3 שנים עם פרץ. אבל לפחות ב3 שנים האלו יהיו הרבה פחות נפגעים קריטיים.

../images/Emo60.gif טוב זה גם שאלה

אם עדיף לחטוף בום תקופה קצרה ואז אח"כ המצב ישתפר. או לחיות סביר פחות או יותר אבל להיות תקוע במצב הזה יותר זמן. לדעתי זה ממש תלוי בבנאדם עצמו. כעת נשליך את השאלה הזאת לגבי הבעיה הכלכלית. אני לא חושבת שיש לי את הזכות להחליט פה כיוון שאני לא מאילו שסובלים מכך. אבל זה בדיוק נופל על תזמון טוב, כיוון שהעם יכריע בבחירות איזה דרך עדיפה לפי ראות עיניו.

לדעתי הציבור פשוט מיואש!

התקשורת הכניסה לו שכל אחד ואחד מהפוליטיקאים ללא יוצא מן הכלל הוא מושחט (מה שנכון על הרבה אבל ממש לא על כולם) ואז הם פשוט מעדיפים להעלים עין וללכת על מי שעושה מעשים. בגלל זה גם הציבוא זונח את האידיאולוגיה ועובר לפוליטיקה של סופר מרקט של אנשים.

מושחת. המילה היא שחיתות.

שוחטים בע"ח ושוחטים במחירים, אבל פוליטיקאים מושחתים, הכיבוש הוא משחית ו"מושחתים נמאסתם" בא בעקבות התרגיל המסריח, ולא על רקע זכויות בע"ח ושחיטתם.

צודק בהחלט, סליחה!

יצא לי בטעות ברגע של חוסר ריכוז. מבקש שוב סליחה מהקוראים.

אפשר גם להגיד "הכיבוש הוא משחיט"

(ועזבו את העובדה שזה בשביל להגיד משהו עם משמעות שונה לגמרי...
)

דומני

שתנועת "מושחתים נמאסתם" קמה בשנות השמונים, בעוד התרגיל המסריח בוצע בשנת 90'. אבל אולי סתם בא לי להכנס בך, כי את אוהבת לעשות את זה לאחרים.

דומני שלא.

"מושחתים נמאסתם" בכיכר מלכי ישראל, בא בעקבות התרגיל המסריח. http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/knesset/2004-02-02.html http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C_%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%A8%D7%99%D7%97 וכו' וכו'. אז כיוון שטעית, שגית, נכשלת, סטית, הלכת בתרבות רעה, נסית להתקיל אותי בזדון ובמזיד ואתה סתם חייל כובש רשע באופן כללי, אני מצפה לראות בקרוב הודעות התנצלות בה אתה מסביר לכל באי הפורום כיצד ההודעות שלי מעשירות את חייך, נותנות לך את ההשראה לכתוב הודעות ואת הסיבה להמשיך לחיות. ואז, אולי, אשקול אם לסלוח לך. הא, אעריך גם אם אחד ממנהלי הפורום הנכבדים, היפים והחכמים יענץ את הודעתו על עמרי, סתם ככה. אז בברכת - שתקבל 314 בפסיכומטרי.

עמרי, רק אני חושבת שזה ממש מפגר

לשאול משהו בפורום, לאחר שכבר בארנו את הנושא בינינו? שתקבל 312. למנהלי הפורום בלה-בלה, לנעוץ. כזה דבר של קונוס.

למעלה