חחח גדוווולללל ממש יפההההה
ה הגר חולה על מאיה New member 17/4/06 #21 ../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח יווווווווווווו אליאוררררררררר זה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יא גנוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח יווווווווווווו אליאוררררררררר זה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יא גנוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 17/4/06 #25 חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאוווו נקרעתיייייייייי מצחוקקק חחחחחחחח
ל ליאתי love מאיה New member 17/4/06 #26 חחחחחחח ג=ד=ו=ללללללללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שעה נקרעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... יא גנובבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ...!!!!! איזה יפה אבל חחחחחח בואנה חייבת לך תודה ענקית הוצאת אותי מהשיעמום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח ג=ד=ו=ללללללללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שעה נקרעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... יא גנובבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ...!!!!! איזה יפה אבל חחחחחח בואנה חייבת לך תודה ענקית הוצאת אותי מהשיעמום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S SPARK3 New member 17/4/06 #27 ../images/Emo121.gif אני לא יודע מה יותר מצחיק המצגת או התמונות שלי שם?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nitzangro2 New member 17/4/06 #32 ../images/Emo15.gifוואי זה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חייבים שמאיה תראה את זה איכשהו!!!!!!!
S SPARK3 New member 17/4/06 #33 ../images/Emo121.gif אמרתי נשלח לה את זה במסר אישי... אבל אני כבר יודע מה היא תגיד.... "תודה מאמי,אוהבת,מאיה"... ואז המששטרה אצלי מתחת לבית לא חבל? חחח
../images/Emo121.gif אמרתי נשלח לה את זה במסר אישי... אבל אני כבר יודע מה היא תגיד.... "תודה מאמי,אוהבת,מאיה"... ואז המששטרה אצלי מתחת לבית לא חבל? חחח
S SHIRANF New member 17/4/06 #30 ../images/Emo205.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא קרועע אחד.. חחחחחחחחחחחחח חמוד אתה זה משהווווווווווווו...!
../images/Emo205.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא קרועע אחד.. חחחחחחחחחחחחח חמוד אתה זה משהווווווווווווו...!
י ירדנוש חולה על מאיה New member 17/4/06 #31 ../images/Emo105.gifתודהה רבה סיונייי... ../images/Emo25.gif
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 18/4/06 #35 סיון מה קרה כפרה../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif עשית ביעור חמץ בארכיון???
S sivan1207 New member 18/4/06 #36 ../images/Emo108.gif רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יא סתומה שלי אני חולה לך על הפופיק
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 18/4/06 #37 חולה לך על התחת ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif חחחחחחחחחחחחח אהובתייי
S sivan1207 New member 19/4/06 #38 ../images/Emo108.gif דווקא על התחת חח אולי תבחרי מקום אחר הוא כבר תפוס חחחחחחחחחחחח