יום שני....

יווו

היה כזה מרגש היום
קמתי כי מייו צלצלה ונגמר לה המלווה ויצאנו לסיבוב!!!!1 אני הראשונה שלה:p יוו זה היה מרגש ואתמול ראיתי ריין מן וזה אחד הסרטים הטובים שראיתי. וזה נפתח עם 4 למבורגינים יפיםםם;[ ממ היום התיכנון לישון עכשיו קצת אח"כ ביביסיטר בערב יוצאים קצת אולי נלך לאיים אבודים או אנערף איך שלא קוראים לסרט הזה נחמד לי ככה

שרון710

New member
היום יום הולדת לו.

היום הוא בן 23. אבל נשאר בן 21. שנתיים עברו.

gurke

New member
שיר לסופלה/מאת גור שפרירי ושירה ויסוקר.

סופלה זה מעולה וזה אפילו חרוז בטח אם זה סופלה בטעם תפוז לשלם על סופלה זה בכלל לא בזבוז וזה אפילו יותר טוב מאיזה חפוז, אם תאכל סופלה, כבר לא תהיה שבוז! רק שאם תאכל הרבה סופלה, בכלל לא תוכל לזוז (וזה בלי להזכיר שמאד יגדל לך העכוז) אך כך אוכל, להביא בעינטוז! רגעים גאוניים שבאים והולכים

gurke

New member
סליחה?!

היית מתה להגיע לרמת הגאוניות שלי ושל שירה!
אנחנו שווים הרבה יותר משנקל

Torn Up Letters

New member
יאי!! ../images/Emo9.gif

מצאתי בדיוק בדיוק את מה שרציתי וחיפשתי כל כך הרבה זמן!! עכשיו לעבודה. וויי. :)

Double U

New member
אין יותר אזרחות!!!

אז הייתה בגרות, היה קל, נחמד וזהו! נשארו רק מועדי ב' עכשיו ועוד 9 ימים טיסה לארה"ב!!!

העייפות לא נעלמת!!!

קמתי בתשע, סידרתי את החדר והפעלתי מכונות. אפילו ניקיתי את המטבח והשקיתי את הצמחים למרות שלא אני אמורה לעשות את זה. ב11 באה אלי חברה ועזרתי לה במתמטיקה...בסביבות שלוש התחלתי לרמוז לה בעדינות שתלך, כי היא מאלה שיכולים להישאר אפילו 24 שעות ואני כבר התחלתי להיות רעבה (וזה לא שפתרנו עוד תרגילים, סתם ישבנו) והתחיל להימאס לי מהדיבורים על מתמטיקה. אח"כ ראיתי שמש עד עכשיו. עכשיו נחה טיפה, מקלחת והולכת לביתספר לאיזה טקס שמחלקים תעודות הצטיינות, אחותי מקבלת אחת וההורים לא בארץ אז מי ילך אם לא אני?

למעלה