יום שני....

RakTsarot001

New member
D:

אחר כך היתה טעות פאטאלית בבגרות באזרחות, וצעידה של כמעט שעתיים וחצי. הרגתי את עצמי לגמריי היום.
אבל לא נורא. מחר (ואף מחרתיים) יהיה הרבה יותר טוב.

KeReN 0R

New member
ברור שיהיה טוב../images/Emo8.gif

אני לא עשיתי שום דבר יעיל בהמשך היום חוץ מלשמוע מוזיקה לנגן בגיטרה

זונע

New member
הביטו ותלמדו

אני השחקן פוקר הכי טוב בעולם הסבר: טורניר של 7621 איש הגעתי לשולחן הגמר סיימתי מקום 7 ולקחתי פרס צנוע של 32 דולר...אמיתיים וזה
הבעיה היא...שהטורניר הזה לקח 5 שעות מהחיים שלי. אבל היה שווה.

sky darkens

New member
גאון, איך לא חשבתי על לרשום שאני מארץ אחרת...

שנים אני מחש פרי רולים משתלמים בפוקרסטארס... דבר איתי!

זונע

New member
יש לי חשבון מכל ארץ שווה

כל פעם שנפתחת סדרת פרירולים אני עושה יוזר שקשור למדינה יש לי איזה 6-7 יוזרים נורדים ועוד המון אמריקאים...כי פעם היה טורניר ממש שווה.

זונע

New member
לא../images/Emo13.gif

לחבר שלי חסמו כי הוא נרשם לאותו טורניר עם 8 משתמשים אחד אחרי השני, וההבדל בכל אחד מהם זו ספרה אחת. אז חסמו לו. אבל אם לא תעשה שטויות כאלה-לא יחסמו לך...

tink 16

New member
../images/Emo203.gif למה כ"כ מוקדם? למה?!

מתאוששת, מקפלת כביסה שאמא השאירה, מפגש פולין ב13:00, נוסעת עם החבר לקנות חולצה שחורה חלקה לעבודה.

אז זהו,

שהתכוונתי לכתוב אתמול בלילה אחרי שפתחתי את ההודעה, אבל הייתי בטלפון וסיימתי ב2 וחצי אז כבר שכחתי. אתמול אבא שלי לקח אותי אליו, הגענו אליו ב6 וחצי בערך ואמרתי לו שיש לו חולצה של כוסיות. שאלתי אותו מה עם הנשיקה שלי והפנתי את הפנים שלי ככה שהוא יבחר איפה לנשק אותי והוא בחר בלחי. יכולות להיות סיבות ל-לא בפה, ניחא. הבאתי לו את האלבום והמטוס הקטן והוא התחיל לדפדף. אמרתי לו שאני לא בטוחה שאני רוצה שהוא יעשה את זה כשאני שם והוא אמר שאם כך הוא יעשה את זה אחרי העבודה שבה הוא היה צריך להתייצב ב7. אמרתי לו שזה היה אמור להיות מושלם אבל חברים שלו זונות ושידבר אח"כ עם טל. "טל *&$# ?" הוא שאל אותי איזה חברים. "אביב... ובן, וואו אחד הילדים" "בן *****?@$ וואי אני לא מאמין שהוא לא סיפר לי!" כי זה מה שחשוב. הוא שאל מאיפה אני מכירה אותם ואמרתי לו ששכבתי איתם. הסברתי לו בקטנה (בלי להסביר את כל הסיבוך שהיה כדי לאתר אותם) היה נראהלי שהוא יותר נהנה מהרעיון שעשו לו משהו, שהפתיעו אותו, מאשר מה שעשו לו. נפרדנו (שוב בנשיקה בלחי) ואבא ואני נסענו לשדה"ת להביא את אחי ואת ידיד שלי ועוד כמה מהנבחרת. בדרך הוא שלח לי הודעה "מתוקה זה אחד הדברים הכי מגניבים שאי פעם עשו לי תודה רבה!!!" מגניבים? לא הכנתי לך משהו מגניב, הכנתי לך משהו מרגש, הכנתי לך משהו יפה, הכנתי לך משהו שממלא את הלב, לא משהו מגניב! שלחתי לו חזרה "זכית במשהו לפחות?" "חח עוד לא גירדתי הייתי חייב לצאת לעבודה" "חח איזה גרוע אתה, היית מגרד ואולי מגלה שאתה יכול להתפטר!" אולי הוא לא קרא את המכתב... ואולי אני סתם חייה בסרט

dcohn

New member
יהיה טוב, אני חושבת שהוא סתם בתקופה של מצברוח

לחוץ ומוזר כזה...

dcohn

New member
אני ממש לא יודעת..../images/Emo4.gif

באמת היתי מצפה שיתלהב קצת יותר וזה.. אבל תחשבי על זה שזו תקופה לחוצה אז טייק איט איזי.. נקווה שיעבור וזה.. את יודעת שאני מתה שרק יהיה לך טוב הרי:]

RakTsarot001

New member
ממה שאת אומרת, הוא יצא פוץ רציני ../images/Emo4.gif

אני מקווה שהוא יוכיח את עצמו. עשית עבודה מדהימה. לא מגיע לך כזה יחס.

למעלה