אז זהו,
שהתכוונתי לכתוב אתמול בלילה אחרי שפתחתי את ההודעה, אבל הייתי בטלפון וסיימתי ב2 וחצי אז כבר שכחתי. אתמול אבא שלי לקח אותי אליו, הגענו אליו ב6 וחצי בערך ואמרתי לו שיש לו חולצה של כוסיות. שאלתי אותו מה עם הנשיקה שלי והפנתי את הפנים שלי ככה שהוא יבחר איפה לנשק אותי והוא בחר בלחי. יכולות להיות סיבות ל-לא בפה, ניחא. הבאתי לו את האלבום והמטוס הקטן והוא התחיל לדפדף. אמרתי לו שאני לא בטוחה שאני רוצה שהוא יעשה את זה כשאני שם והוא אמר שאם כך הוא יעשה את זה אחרי העבודה שבה הוא היה צריך להתייצב ב7. אמרתי לו שזה היה אמור להיות מושלם אבל חברים שלו זונות ושידבר אח"כ עם טל. "טל *&$# ?" הוא שאל אותי איזה חברים. "אביב... ובן, וואו אחד הילדים" "בן *****?@$ וואי אני לא מאמין שהוא לא סיפר לי!" כי זה מה שחשוב. הוא שאל מאיפה אני מכירה אותם ואמרתי לו ששכבתי איתם. הסברתי לו בקטנה (בלי להסביר את כל הסיבוך שהיה כדי לאתר אותם) היה נראהלי שהוא יותר נהנה מהרעיון שעשו לו משהו, שהפתיעו אותו, מאשר
מה שעשו לו. נפרדנו (שוב בנשיקה בלחי) ואבא ואני נסענו לשדה"ת להביא את אחי ואת ידיד שלי ועוד כמה מהנבחרת. בדרך הוא שלח לי הודעה "מתוקה זה אחד הדברים הכי מגניבים שאי פעם עשו לי תודה רבה!!!" מגניבים? לא הכנתי לך משהו מגניב, הכנתי לך משהו מרגש, הכנתי לך משהו יפה, הכנתי לך משהו שממלא את הלב, לא משהו מגניב! שלחתי לו חזרה "זכית במשהו לפחות?" "חח עוד לא גירדתי הייתי חייב לצאת לעבודה" "חח איזה גרוע אתה, היית מגרד ואולי מגלה שאתה יכול להתפטר!" אולי הוא לא קרא את המכתב... ואולי אני סתם חייה בסרט