טופיק

Ophel McNeil

New member
../images/Emo108.gifטופיק../images/Emo108.gif

ממש משעמם לי, אז אני פותחת טופיק - איזה דמות הייתם מכניסים לסדרה? אם הייתם המפיקים, ויכלתם לשלוט באילו שחקנים ישחקו וכו´, את מי הייתם מכניסים לסדרה? איזה שחקן, ומה היה התפקיד שלו? אני, למשל, חושבת שחסר מאוד מישהו צעיר בסדרה. בעונה השניה היה ניסיון להכניס את ג´ני שלא עבד, אבל אני יותר מדברת על מישהו בערך בן 15 ככה, שיוכל לעזור לבנות, וכו´. הוא יכול להיות בן דוד שלהן מצד האבא, הוא סתם ילד שהן מצאו, או היילי ג´ואל אוסמנט (מה שיגרום לקול לרתוח....^-^ עוד יותר טוב
הקטע הפחות טוב זה שהוא ינסה לרצוח את ליאו
). בכלל, הייתי מאוד שמחה, אם אפילו להופעת אורח אחת, היה מצטרף לסט מישהו מצד אבא שלהן. זה יכול להיות שמח (רגע, יש לכן עוד אחות?! ממתי?!)
נו, תשתתפו בטופיק, מה - זה עולה לכם כסף?

הוגו

New member
אני היתי מוסיף

היתי מוסיף את p!nk. היא תהיה האחות החמישית שלהן .והכוחות שלה יהיו כוח להרים דברים כבדים , לנשום מתחת למים , לשלוט על המים , ולגרום לשנות דעות לאנשים p!nk yes
the power of 3 will set us free

Woogyman

New member
אני הייתי רוצה לראות עוד מכשפות

המכשפה הטובה היחידה שראינו נלחמת בשדים וממש יש לה כוחות הייתה בפרק 3.11, זאת עם הכוח של ההטיה. הייתי רוצה לראות עוד מכשפות טובות ועוד כוחות שלהן. כל הזמן אומרים שיש עוד מכשפות, אבל אף פעם לא מראים. מראים המון מכשפות מהסוג בלי הכוחות הקסומים, או לפחות לא מראים את הכוחות שלהן.

Charmed 4ever.

New member
אאאמממםם אני הייתי מוסיפה גם

איזושהי ילדה (אני (הייתי רוצה..)..) שכאילו קיבלה כוחות קסומים ומאחר ש.. (
ון) הן כבר הרגו את המקור (סוף
ון) אז פייפר פיבי ופייג´ יעזרו לה ללמוד איך להשתמש בכוחות את הדמות הזו אני מתכננת כבר הרבה זמן מאחר ואני מנסה לתפור לעצמי תפקיד בסדרה (אני רוצה להיות שחקנית (העדפה לחתפקיד במכושפות))
שיהיה לי!
קיט!

Ophel McNeil

New member
ואני חשבתי שאני היחידה

שבאמת מתכננת קטעים לסדרה.... אבל אני מתכוונת, ממש מתכננת, סצנות שלמות, כולל דיאלוגים, שחקנים נוספים והכל. בינתיים הכי מתקדם שלי היה קטע עם היילי ג´ואל אוסמנט (לין, עדיין זוכרת את המכתב שכתבתי לרשת WB? ^.^) שאמור לשחק או קרוב משפחה של ליאו, או את הילד העתיד של ליאו ופיבי, והצטרפות של בת דודה שלהן (מצד האבא), אבל עדיין לא מצאתי שחקנית מתאימה.... לא נורא, כאילו שאם אני אמצא מישהו יקשיב לי.

charmed Phoebe

New member
טוב אני...

חשבתי שאולי יכניסו שחקנית שתשחק את פיבי בתור ילדה זאת אומרת שיגלו שאיזה שד מתכנן לחזור לעבר ולנסות להרוג את פיבי כשהיא עוד ילדה/נערה כשהיא חיה לבד ורחוק מאחיותיה וקול יעבור מימד אל הזמן הזה ויביא את פיבי הצעירה אל העתיד והיא לא תאמין למראה עיניה... וזה גם יכניס הרבה לסדרה למשל תתארו לכם ילדה נלחמת עם שלושתן? או את פייפר מנסה להשגיח על שתי אחיותיה הלא אחראיות פיבי ופיבי הצעירה? כן אני יודעת זה ממש מוזר אבל זה יכול להיות נחמד! וגם די תפרתי את התפקיד הזה עליי

Ophel McNeil

New member
יש רק בעיה אחת,

כשפיבי לא גרה עם האחיות שלה, היא ממש לא הייתה נערה, אלא בערך בת עשרים פלוס, וכשיש שני פיבי באותו מימד, לאחת מהן אין כוחות.

Paige

New member
הממ...

אני גם הייתי רוצה להוסיף כמה בנות דודות או קרובות משפחה מצד האמא, מכשפות אינדיד. אולי עוד מיני כוח-השלוש שעוד לומד? הייתי מלהקת את קארלי פופ, אליזה דאשקו וג´ניפר לאב יואיט לתפקידים
*הדר, שרצתה לעשות קולאז´ אבל המחשב שלה עושה לה בעיות*

charmed Phoebe

New member
אממ.. לא חשבתי על זה היא באמת

הייתה מבוגרת אז אפשר גם לעשות את זה כשהיא הייתה ילדה אפילו שהיא גרה עם אחיותיה וניסו לחסל רק אותה (אני יודעת הרבה חורים בעלילה מה לעשות אני בכל זאת לא תסריטאית) והקטע שאין כוחות דווקא יכול להיות מעניין עם לפיבי המבוגרת יאבדו הכוחות ופייפר ופייג´ יצטרכו ללמד את פיבי הצעירה לשלוט על כוחותיה זה יכול להיות מעניין... וגם להפך בעצם אז מה אם לפיבי הצעירה לא יהיו כוחות היא עדיין יכולה ללמוד להילחם ולעזור פה ושם וזה יהיה די נחמד...

הוגו

New member
לא הבנתי כלום!

את רוצה למחוק את פיבי ולעשות פיבי חדשה קטנה ?? ניסו לחסל רק אותה???????? בלי כוחות?????? להילחם??????? פיבילה בלי להעליב אבל זה לא נירא לי ממש לא נירא לי

Ophel McNeil

New member
מה לא ברור?

מאיימים על חיי פיבי הצעירה מהעבר, ולכן קול עובר מימד ומביא אותה להווה, כדי שלא יהרגו אותה, מה שגם יגרור את מות פיבי הבוגרת (דבר דומה חשבתי עם ליאו, אבל בלי הקטע של להביא אותו להווה). בדבר הזה יש חור אחד ענק - פיבי נעלמת מהעבר. איך האחיות שלה לא זוכרות את זה? מה קורה לה? איך הסבתא מגיבה? יותר מדי לא הגיוני, אפילו למכושפות.

charmed Phoebe

New member
על זה באמת לא חשבתי...

זה עלול לשנות את העבר אבל אם הבנות יספרו לסבתא (הרי היא יודעת מכל העסק של הייעוד שלהן להיות מכושפות) על הסכנה לחיי פבי הצעירה היא תוכל להסביר לבנות שפיבי נוסעת לאנשהו להמציא איזה סיפור. או פשוט היא יכולה להטיל עליהן כישוף (זה אפשרי?)

Ophel McNeil

New member
ופרו ופייפר לא זוכרות?

ומה יעשו עם שני פיבי באותו עולם? זה מאוד, מאוד, מאוד מסוכן, כי פיבי הקטנה היא חסרת כוחות, וכל יכולת להגן על עצמה, ואם היא נפגעת - גם פיבי הבוגרת נהרגת. ואיך קול יתייחס לפיבי הקטנה? לא יודעת, זה פשוט לא עובד.

charmed Phoebe

New member
בשביל זה היא נמצאת בעתציד כדי

שפיבי הגדולה, פייפר, פייג´, ליאו וקול יוכלו להגן עליה. אני מסכימה שזה מאוד מסוכן ולכן אני לא עובדת כתסריטאית למכושפות (בגלל זה ובגלל העובדה שאין לי שום הכשרה בנושא שאף אחד לא שומע עליי ושאני ישראלית
) ובקשר ליחס של קול אל פיבי הקטנה זה יכול להיות דווקא מעניין...

Woogyman

New member
אבל זה כבר דיי היה (ספויילר)

ב"שלושת הפנים של פיבי", שד ניסה לחסל את פיבי הצעירה.

מי ליטל סיסטר!!! ../images/Emo6.gif

אני כבר עוקבת עליכם מדי פעם... גררר... היי לין!!
עכשיו למה שחשבתי. נכון בסליירס יש את אמיליה? צריך מישהו קרוב משפחה של אבא שלהן סטייל אמיליה. אומר הכל לא נכון, במקום הלא נכון, ובזמן הלא נכון. חוץ מזה שזו דמות דולתת שנלחמת למען הצדק!! ^^

Ophel McNeil

New member
חוץ מהקטע של להילחם למען הצדק,

אני מסכימה איתך! צריך דמות נודניקית בלי כוחות, שעדיף שגם תהיה קרובת משפחה שלהם מצד האבא. מושלם! ^.^

באמת תהיתי למה אף אחד לא חשב על

זה. אחרי הכל, בכל סדרת דרמה צריך דמות מצחיקה וחביבה ומטומטמת. בסליירס זאת אמיליה, באנג´ליק לייר זה איצ´צ´אן, בקארדקאפטור זאת מאילינג ובאיאשי נו סרס (דרמה כבדההה) יש את קיו (Q). הקטע של להילחם למען הצדק נולד לאחר שגיליתי שלין שונאת את אמיליה. אבל איך אפשר??? היא כסאת חמודה!!! וכמובן שכל הסדרות האלה הן אנימה טהורה... *נמסה* אבל ללא קשר, זה מה שחסר בסדרה כבר הרבה זמן.

p3

New member
אני, לעומת כמעט כולם...../images/Emo19.gif

לא הייתי מכניס דמות שטותית ומצחיקה- זה היה הורס את כל האווירה של הסדרה, וגם ככה לכל אחות יש ת´קטעים המצחיקים שלה. אני חושב שהייתי מכניס חברה או חבר מאוד טוב/ה של האחיות, שהיה עוזר להם ואם זה היה בן אז אולי הוא היה מתאהב בפייג´. בעצם זה היה אפשרי גם עם בת...
. מישהו בלי כוחות קסם, שייכנס לעולם הזה לאט לאט ויהיה דמות יחסית מרכזית, שתעזור להן עם התכונה (אין לי רעיון עדיין לתכונה) המיוחדת שלו. יהיה גם מעניין עם יכניסו עוד פעם דמות כמו אביבה, שתרצה להכנס למעגל החיים שלהם ותעשה הכל בשביל להיות חלק מכוח השלוש, גם עם זה ליצור עסקות עם הצד האפל, או אפילו להרוג את אחת האחיות. אין לי עוד רעיונות...

למעלה