חדשה

MoRaN BaR

New member
רעותי...

אותך אני לא כ"כ זוכרת מהתקופה ההיא.... מה שכן את ריקי וורד אני לא ישכח הן אז היו בנות 17 18 ואנחנו היינו הקטנות יותר מבין המעריצות והן היו פשוט מכה! את זוכרת אותן? (יום אחד כשהיינו מתחת לבית שלו השכנה הזקנה שפכה עלינו דלי של מים מהחלון ושמן רותח על המדרגות!) כמה סיפורים יש מאז.....................

MoRaN BaR

New member
../images/Emo13.gif

את היית באה בתקופה ההיא הרבה לת"א? כאילו לבוגרשוב איפה שהיה טבת ולבית שלו ולגזוז? זוכרת את M C MODA של מוטי חסון בשנקין?

הייתי מגיעה לת"א להופעות

בטבת הייתי פעם אחת. לא הייתי יושבת ליד המספרה,החנות של מוטי,וליד הבתים שלהם לא הייתי בעד זה.הערצה שלי התבטאה בהליכה מרובה(מאוד!)להופעות,הצבעות למצעדים והתחרויות בהם היו מעומדים ,הקלטת תוכניות שלהם ב
,חברות במועדון המעריצים,ולאסוף כל דבר שקשור ללהקה כמו-פוסטרים,כתבות,שרשראות,צמידים,חולצות ציוד לבית ספר,תמונות מקוריות, וכ'ו והפריטים הכי חשובים שיש לי הם בגדי ההופעות שלהם שנמכרו דרך מועדון המעריצים.וכמובן הכי חשוב הדיסקים שלהם קניתי אותם מיד כשהם הגיעו לחנויות.
וכל הופעה היתה מיוחדת בפני עצמה

MoRaN BaR

New member
כן... יש מלא זכרונות משם../images/Emo9.gif

ומלא סיפורים.........

../images/Emo13.gifכן,

נחמד לדעת שיש עוד כמוני.. עם זכרונות, אז את מהמעריצות הותיקות, צריך איזו פעם ממש לעשות סיפורי חוויות, כמו ספר זכרונות כזה עם חווויות נבחרות...

MoRaN BaR

New member
צודקת../images/Emo9.gif

וכן אני מהמעריצות הותיקות פעם ראשונה שראיתי את היי פייב זה היה בפסטיגל 97 לפני 11 שנה. ראיתי את אמיר ופשוט התאהבתי בו... וזה נמשך ככה עד היום, חבר שלי למד להשלים עם זה למרות שהוא מתעצבן כל פעם מחדש... נגיד הוא נוסע עם האוטו שלי והוא שומע פתאום את הדיסק של אמיר מתחיל לעבוד הוא אומר לי "עוד פעם השירים המגעילים של ההומו הזה" אין מה לעשות לכל בן אדם יש שריטה ולי יש שריטה שנקראת "אמיר פיי גוטמן"! ד"א- הספר שלי הוא זה שסירק אותם בפסטיגל מראים אותו גם כמה שניות במאחורי הקלעים בהוט עם מירי מסיקה, הוא אמר שאמיר פשוט מקסים ושונה מכל הסלבס לא מתלהב וצנוע.... חחח לא חידש שום דבר...

הייתי שרה את מילות השירים

ביחד איתם ונותנת צעקת עידוד אחרי כל שיר אבל לא צרחות מטורפות מידי. זו הייתה התקופה הכי יפה בחיי

MoRaN BaR

New member
../images/Emo45.gif

צודקת איזה כיף היה וכמה אנרגיות נשפכו שם... גם מבחינת היי פייב וגם מבחינת המעריצות יאלה אז מתי האיחוד?!?!?!? חחחח

nina love amir

New member
../images/Emo9.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קודם כל אין לך ממה לפחד אנחנו לא נושכים... ברוכה הבאה ועל סמך ניסיון אישי שי חודש וקצת אני אומרת לך שרק הרווחת!!!!

SAPIROS5

New member
ברוכה הבאהה:)

תהני ושתיהיה לך השתלבות מהירהה:] תמיד יוצאים לי הסמיילים האלה בכל הודעה אני לא אשמה הם נידבקו בי חחחחח

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני גבי
שתהיה לך אחלה השתלבות..זה פורום מקסים

למעלה