חדשה

../images/Emo108.gifחדשה../images/Emo9.gif

טוב, היי לכולם! אני עושה צעד ענקי ומצטרפת אליכם [אחרי שבת אל שכנעה אותי שאני אשתלב ושלא תאכלו\תנשכו\תתעללו בי
]. אני חגית, בת 18 מנצרת עילית [פה בא חשוב להדגיש את ה - "עילית"
] ורק לאחרונה נדבקתי לאמיר [דיליי של כמה שנים, כן
]. אני מקווה להשתלב מהר וכאלה..
וואו, כמה סוגריים! זה מההתרגשות
[בת אל, תראי מה עשית
]

TetiBETTY

New member
הלווווווווווווווווו../images/Emo25.gif

איך אני טובה בלשכנע
ברוכה הבאה מאמוש, מצפה לך הנאה צרופה
ות!!

../images/Emo108.gifאני כ"כ עילגת!

כתבתי "בא להדגיש" במקום "בא החלק להדגיש"! הכל בגללך!!!!!!!!!!!!! הכל בגלל מה ששלחת לי
עכשיו לא רק שיצאתי מפגרת בגלל כל הסוגריים [
], אני גם יצאתי עילגת!
!

ברוכה הבאה חמודה../images/Emo24.gif

נעים מאוד להכיר אני רעות בת 21 מקרית חיים. יש לי סימפטיה מיוחדת לנצרת עילית כי בהופעה של היי פייב שם בפורים 98 נפגשתי עם היי פייב במאחורי הקלעים
אני לעולם לא אשכח את היום הזה

../images/Emo108.gifהייתי שם../images/Emo2.gif

איך אפשר לשכוח את אותו יום שבו נמחצתי ע"י מיליון בנות שצעקו "אמיר! אמיר! תעשה לי ילד! תוריד חולצה! אמייייייייייייר!!!"

ברוכה הבאה..וחבל שאני לא הייתי שם...

הייתי בת 4!!!! חעחחע אגב אני לא מאלה שצורחות "תוריד חולצה"...אני מאלה שמורידות לאלה שאני צורחת להם את החולצה!!!
אמיר

../images/Emo108.gifטוב שלא היית שם

אני זוכרת איך נמחצתי ע"י מלא מלא מלאאאאאאאאא בנות שהחזיקו כל מיני שלטים וצרחו שטויות

חעחעח../images/Emo6.gif אני מעדיפה להימחץ ולראות את אמיר!

כבר נמחצתי בהופעות של השמיניה... וואיי ווואיי זה עמדתי הכי קרוב לבמה איפה שיש את הגדר הזאת..נו את בטח יודעת למה אני מתכוונת.. וכל פעם שהשחקנים עלו לבמה התחילו מאחורה לדחוף אותי..הקטע שאין לאן לדחוףף!!! אז נמחצתי על הגדר..חעחעחח וואי איך דחפתי אותם אחרי זה חעחעחעחעח לפחות 2מטר..

היה כייף נהנתי מכל רגע

אמנם אני לא מאילו שהיו צורחות אבל היה לי כייף בכל הופעה והופעה שלהם והייתי בהמון אבל ההופעה הזו היא הכי מיוחדת עבורי

יאאא איזו תמונה מהממת!! וכמובן שישבת ליד אמיר

איך לא...חעחעח יאאאא איזה חתיךךך הוא היה שם!!!! וניהיה אפילו עוד יותר חתיך
יווו אני מקנאה בךךךךךךךךךךךךך ובכל אלה שהיו מעריצות שלהםםםם!!!!!
איזה מושלמים!!!

למעלה